3 yıllık birlikteliğimde bu yaz nişanlandım, her şey gayet iyiydi fakat kayın validem sevgilimin eski kız arkadaşıyla görüşmeye devam etti uzun süre , yalanlar konuştu ortaya cıktı sevgilim cok tepki gösterdi , simdide yakın zamanda bir olay yasadık ve 'bizim gibi aileyi , oğlum gibi kocayı zor bulursun dedi . allahım şaka gibi , menkıbe hanım sanki ruhsardaki , inanın ben hiç böyle anadolu kafası gelin kaynana falan olayları görmedim yaşamadım , sımdı sevgilim ailesini her olayda savunuyor ve bana inanmıyor , ya da icten ice mi inanıyor bilmiyorum , off ya ilerdede bu tip problemler yasarsam napıcam
Onun icin mi hergun herkes kv ile baslayan konu aciyor? Gecti o eski saygi cercevesindeki Anadolu modeli. Simdi cirkefligi marifet sayip atadan boyle gorduk diyorlar. Kiz ondan bahsetmis'' anadolu kafası gelin kaynana '' modeli demek yerine saygı duymaktan başlayacaksin. Net. Siz o anadolu kafası gelin kaynana modeline kurban olun diyesimde var aslında Ama neyse.
Benim muhatabım konu sahibi. Herkes kv ile konu aciyorsa saygısızlıktan karşılıklı Olarak. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Gelin de kayinvalide de. Neyse dediğim gibi muhatabım konu sahibi benim. Ayrıca '' kız'' ın neyden bahsettiğini de anladım sağolun yinede açıklama için.Onun icin mi hergun herkes kv ile baslayan konu aciyor? Gecti o eski saygi cercevesindeki Anadolu modeli. Simdi cirkefligi marifet sayip atadan boyle gorduk diyorlar. Kiz ondan bahsetmis
Benim muhatabım konu sahibi. Herkes kv ile konu aciyorsa saygısızlıktan karşılıklı Olarak. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Gelin de kayinvalide de. Neyse dediğim gibi muhatabım konu sahibi benim. Ayrıca '' kız'' ın neyden bahsettiğini de anladım sağolun yinede açıklama için.
Sakin ol benim muhattabim konu sahibi falan :) lafim sana ozel degil senin nezdinde geneleydi..ayrica sadece konu sahibi seninle muhattap olsun istiyorduysan belirtseydin yada ozelden mesaj atsaydin degil mi sekerimBenim muhatabım konu sahibi. Herkes kv ile konu aciyorsa saygısızlıktan karşılıklı Olarak. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Gelin de kayinvalide de. Neyse dediğim gibi muhatabım konu sahibi benim. Ayrıca '' kız'' ın neyden bahsettiğini de anladım sağolun yinede açıklama için.