yalan söyleyen bir kayın valide menkıbee

bayanruhi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
1
0
31
3 yıllık birlikteliğimde bu yaz nişanlandım, her şey gayet iyiydi fakat kayın validem sevgilimin eski kız arkadaşıyla görüşmeye devam etti uzun süre , yalanlar konuştu ortaya cıktı sevgilim cok tepki gösterdi , simdide yakın zamanda bir olay yasadık ve 'bizim gibi aileyi , oğlum gibi kocayı zor bulursun dedi . allahım şaka gibi , menkıbe hanım sanki ruhsardaki , inanın ben hiç böyle anadolu kafası gelin kaynana falan olayları görmedim yaşamadım , sımdı sevgilim ailesini her olayda savunuyor ve bana inanmıyor , ya da icten ice mi inanıyor bilmiyorum , off ya ilerdede bu tip problemler yasarsam napıcam

"annem cok kötü bir kadın, haklısın" dese ne degisecek sizin icin?
kv hakkında yine konusacak, yine onu dayanılmaz bulacaksınız...
üstelik müstakbel kayınvalidenizin oglunu övmesi, dünyadaki biricik erkekmiş gibi tarif etmesi cok yadırganacak birşey degil ki.
şahsen böyle bir durumda size bunu dedirtmeden ailesini susturan, size de konusma şansı pek tanımayan kisiyi tercih ederim.
iki taraf icin de adil davransın.

yazdıklarınızda asıl kritik nokta sevgilinizin her olayda ailesini savunuyor oluşu.
ya siz cok haksızsınız ve hırslarınıza yenilip gereksiz karalama yapıyorsunuz...
bu durumda o kisinin neden sizinle beraber oldugunu sorgularım.

ya da siz haklısınız, buraya henüz yazmadıgınız seyler de var, ancak onun icin annesinin biricik oglu olmak daha önemli, haksızlıga da tahammülsüz degil, kendi önceliklerine göre işine geldigi gibi davranabilen birisi.
bu durumda da size neden oyle biriyle beraber oldugunuzu sorarım.

'' anadolu kafası gelin kaynana '' modeli demek yerine saygı duymaktan başlayacaksin. Net. Siz o anadolu kafası gelin kaynana modeline kurban olun diyesimde var aslında Ama neyse.

Toplumumuzun %90'nında gelin-kayınvalide problemi var.bunlardan biride benim.anadolu kafası ne alaka hiç anlam veremedim ve çok yanlış buldum bu sözünü.

Nişanlında artık sana destek olmuyorsa hiç evlenme derim.yoksa evlenince Anadolu kafasından bol çatırtılı,laflı sözlü dedikodu dolu günler seni bekliyor

Senin nisanlin sen haklisin annem haksiz ser ama o kadin susmaz.
Cocuklarida susturamaz.
Evlendikden sonrada korumaya gecer annesini.
Demiste noolmusss
Yapmisda nooolmuss
Girme,duyma der gecer.
Zaten o anne laf dinlemez.
Tecrubeyle sabit.

Benim kayınvalidemde çok şanslısın şükret oğlum gibi bi kocan var demişti. Birşey demedim. Sonra her fırsatta bunu söylemeye başladı. Bende : asıl siz şükredin oğlunuz benimle tanıştığı için. Ben olmasam okulu 4 yılda biraz zor bitirirdi sizde orda burda bununla ilgili hava atamazdınız. İçki içmeye devam ederdi yine ağzınızı açamazdınız. Hala günde iki paket sigara içiyo olurdu. O serseri arkadaşlarıyla hala görüşüyo olurdu. Gelin olarak eve getirse kalp krizi geçireceğiniz kızlarla görüşüyo olurdu. Oğlunuzun bunlardan vazgeçtiğini gözümle görmesem asla onunla evlenmezdim dedim ve güldüm. Görümcemle dumur oldular
Sonrada eşime sormuşlar sen içki mi içiyodum şöyle mi yapıyodun diye. Oda evet demiş. sakura bıraktırdı. O gün bu gündür ağzından bi daha bununla ilgili ima bile duymam

Anadoluyla hic ilgisi yok...
hatta turklerlede ilgisi yokmus
genelde erkek anneleri kiskaniyor gelinlerini

benim kaynananın yalanlarını burada yazsam burdan bağdata yol olur.İt ürür kervan yürür deyip önüme bakıyorum

Problemlerınız daha sımdıden başlamıs,size ınanmayan ve sureklı aılesını koruyan bır adama Evet demeyeceksınız degıl mı??

'' anadolu kafası gelin kaynana '' modeli demek yerine saygı duymaktan başlayacaksin. Net. Siz o anadolu kafası gelin kaynana modeline kurban olun diyesimde var aslında Ama neyse.
Onun icin mi hergun herkes kv ile baslayan konu aciyor? Gecti o eski saygi cercevesindeki Anadolu modeli. Simdi cirkefligi marifet sayip atadan boyle gorduk diyorlar. Kiz ondan bahsetmis

Onun icin mi hergun herkes kv ile baslayan konu aciyor? Gecti o eski saygi cercevesindeki Anadolu modeli. Simdi cirkefligi marifet sayip atadan boyle gorduk diyorlar. Kiz ondan bahsetmis
Benim muhatabım konu sahibi. Herkes kv ile konu aciyorsa saygısızlıktan karşılıklı Olarak. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Gelin de kayinvalide de. Neyse dediğim gibi muhatabım konu sahibi benim. Ayrıca '' kız'' ın neyden bahsettiğini de anladım sağolun yinede açıklama için.

Seninki bastan yan cizmis sanirin isin zor gibi gorunuyor daha simdidensana destek olmaliki sonradab tepenize cikmasinlar yoksa bu kvlet ilerleyen aylardar cosuyor

benim yaşadığım hiç bir sorun benim saygısızlığımdan çıkmamıştır.kaldı ki saygısızlığın karşılığı hiç bir zaman yalan olmaz.yalan söyleyene de saygı kalmaz.kimse kusura bakmasın

Sakin ol benim muhattabim konu sahibi falan :) lafim sana ozel degil senin nezdinde geneleydi..ayrica sadece konu sahibi seninle muhattap olsun istiyorduysan belirtseydin yada ozelden mesaj atsaydin degil mi sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…