- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
Bende onu diyorum. Hanimaga dizilerinden izleyip izleyip saniyorlar ki kv her hakka sahip...bunuda Anadolu kulturu saniyorlar ki asla degil...birazda bunun kendini egitmek ve bazi seyleri sindirmekle alakasi var bencebenim yaşadığım hiç bir sorun benim saygısızlığımdan çıkmamıştır.kaldı ki saygısızlığın karşılığı hiç bir zaman yalan olmaz.yalan söyleyene de saygı kalmaz.kimse kusura bakmasın
3 yıllık birlikteliğimde bu yaz nişanlandım, her şey gayet iyiydi fakat kayın validem sevgilimin eski kız arkadaşıyla görüşmeye devam etti uzun süre , yalanlar konuştu ortaya cıktı sevgilim cok tepki gösterdi , simdide yakın zamanda bir olay yasadık ve 'bizim gibi aileyi , oğlum gibi kocayı zor bulursun dedi . allahım şaka gibi , menkıbe hanım sanki ruhsardaki , inanın ben hiç böyle anadolu kafası gelin kaynana falan olayları görmedim yaşamadım , sımdı sevgilim ailesini her olayda savunuyor ve bana inanmıyor , ya da icten ice mi inanıyor bilmiyorum , off ya ilerdede bu tip problemler yasarsam napıcam
Anadoluyla hic ilgisi yok...
hatta turklerlede ilgisi yokmus
genelde erkek anneleri kiskaniyor gelinlerini
Bakın yorumu alıntilayip yorum yapmak uyarı sebebidir. Site kurallarına bir bakın isterseniz. Evet muhatabım konu sahibi dediğim halde hala bana yazıyorsunuz. Varsa konu hakkinda yorumunuz buyrun yazın beni alintilamadan genele yazın. Istediginizi yazın beni alintilamadan. Konu Sahibi benle muhatap olsun demiyorum zaten. Birde lütfen seviyeli olun öyle şekerim filan ne oluyor öyle.Sakin ol benim muhattabim konu sahibi falan :) lafim sana ozel degil senin nezdinde geneleydi..ayrica sadece konu sahibi seninle muhattap olsun istiyorduysan belirtseydin yada ozelden mesaj atsaydin degil mi sekerim
Erkek çocuğunu niyeyse yatırım gibi çok değerli bir varlık gibi görüyorlar...
Ya da Oedipus karmaşasının annelerdeki versiyonu diyeceğim ama olmayacak :)
benim yaşadığım hiç bir sorun benim saygısızlığımdan çıkmamıştır.kaldı ki saygısızlığın karşılığı hiç bir zaman yalan olmaz.yalan söyleyene de saygı kalmaz.kimse kusura bakmasın
Hmm bugun birileri solundan kalkmis. Niye ataga gectinki anlamadim. Anadolu lafina yorum yapmissin senin nezdinde herkese dedim demek sana ve herkese demek. Kraldan cok kralci olmayalimBakın yorumu alıntilayip yorum yapmak uyarı sebebidir. Site kurallarına bir bakın isterseniz. Evet muhatabım konu sahibi dediğim halde hala bana yazıyorsunuz. Varsa konu hakkinda yorumunuz buyrun yazın beni alintilamadan genele yazın. Istediginizi yazın beni alintilamadan. Konu Sahibi benle muhatap olsun demiyorum zaten. Birde lütfen seviyeli olun öyle şekerim filan ne oluyor öyle.
evlenince erkegin kiymeti tavan yapiyor...altin misali :) kapanin elinde kaliyor mubarekler
ben bunları okudukça korkuyorum ya :)Senin nisanlin sen haklisin annem haksiz ser ama o kadin susmaz.
Cocuklarida susturamaz.
Evlendikden sonrada korumaya gecer annesini.
Demiste noolmusss
Yapmisda nooolmuss
Girme,duyma der gecer.
Zaten o anne laf dinlemez.
Tecrubeyle sabit.
aradaki yuvayı aşkı çekemeyince üzerlerine kuma gelmiş gibi oluyordur da ondan
oglan 30'u gecsin bak gor bu kezde fir fir donerler nerde kiz var diye
evlenince erkegin kiymeti tavan yapiyor...altin misali :) kapanin elinde kaliyor mubarekler