yalan söyleyen bir kayın valide menkıbee

benim yaşadığım hiç bir sorun benim saygısızlığımdan çıkmamıştır.kaldı ki saygısızlığın karşılığı hiç bir zaman yalan olmaz.yalan söyleyene de saygı kalmaz.kimse kusura bakmasın
Bende onu diyorum. Hanimaga dizilerinden izleyip izleyip saniyorlar ki kv her hakka sahip...bunuda Anadolu kulturu saniyorlar ki asla degil...birazda bunun kendini egitmek ve bazi seyleri sindirmekle alakasi var bence

3 yıllık birlikteliğimde bu yaz nişanlandım, her şey gayet iyiydi fakat kayın validem sevgilimin eski kız arkadaşıyla görüşmeye devam etti uzun süre , yalanlar konuştu ortaya cıktı sevgilim cok tepki gösterdi , simdide yakın zamanda bir olay yasadık ve 'bizim gibi aileyi , oğlum gibi kocayı zor bulursun dedi . allahım şaka gibi , menkıbe hanım sanki ruhsardaki , inanın ben hiç böyle anadolu kafası gelin kaynana falan olayları görmedim yaşamadım , sımdı sevgilim ailesini her olayda savunuyor ve bana inanmıyor , ya da icten ice mi inanıyor bilmiyorum , off ya ilerdede bu tip problemler yasarsam napıcam

Hem de problemin tillahını yaşarsınız....yol yakınken ayrılın kendilerini padişah torunu falan mı sanıyorlar
Eerkek arkadaşınız da sizi ezdiren her olayda ailesini savunan biriyse kendinizi ateşe atmayın
annesinin eteği altından çıkıp da kocalık yapamaz kusura bakmayın...

Anadoluyla hic ilgisi yok...
hatta turklerlede ilgisi yokmus
genelde erkek anneleri kiskaniyor gelinlerini

Erkek çocuğunu niyeyse yatırım gibi çok değerli bir varlık gibi görüyorlar...
Ya da Oedipus karmaşasının annelerdeki versiyonu diyeceğim ama olmayacak :)

Sakin ol benim muhattabim konu sahibi falan :) lafim sana ozel degil senin nezdinde geneleydi..ayrica sadece konu sahibi seninle muhattap olsun istiyorduysan belirtseydin yada ozelden mesaj atsaydin degil mi sekerim :KK66:
Bakın yorumu alıntilayip yorum yapmak uyarı sebebidir. Site kurallarına bir bakın isterseniz. Evet muhatabım konu sahibi dediğim halde hala bana yazıyorsunuz. Varsa konu hakkinda yorumunuz buyrun yazın beni alintilamadan genele yazın. Istediginizi yazın beni alintilamadan. Konu Sahibi benle muhatap olsun demiyorum zaten. Birde lütfen seviyeli olun öyle şekerim filan ne oluyor öyle.

Erkek çocuğunu niyeyse yatırım gibi çok değerli bir varlık gibi görüyorlar...
Ya da Oedipus karmaşasının annelerdeki versiyonu diyeceğim ama olmayacak :)

evlenince erkegin kiymeti tavan yapiyor...altin misali :) kapanin elinde kaliyor mubarekler

benim yaşadığım hiç bir sorun benim saygısızlığımdan çıkmamıştır.kaldı ki saygısızlığın karşılığı hiç bir zaman yalan olmaz.yalan söyleyene de saygı kalmaz.kimse kusura bakmasın

sizin soylediginize bizzat sahit oldum soyle ki;
kv ile insanca konusmaya calistigim ilk yillardi ona dedim ki bir tartisma sirasinda;
Bak ANNE sen bana eza ediyorsun neden beni igneliyorsun?boyle yaparsan uzulurum ve senle iliskimiz zedelenir.
hem oglun seni de seviyor annem diye dilinden dusurmuyor ( kiskanmasin ve ellerini uzerimden ceksin diye ) ama sen boyle yaparsan oglun arada kalir olan en cok ona olur ama kv tinnn dedi hiccc umursamadi ve bana ne dedi biliyormusunuz???
BENİM KV BANA COK ETTİ AGZİMİ ACİP TEK KELİME ETMEDİM BİZ ESKİDEN KV `KP 'DEN KORKARTİK SİMDİKİLER BİZİ KORKUTACAK..
ya kadin eza etmeme musade etmiyorsun ben sesimi cikaramadim sen neden cikariyorsun ben kv'yim istedigimi yaparim diye posta koydu bana
o gun bu gundur sevmem o nemrut kadini

şimdiden bunları yaşıyorsun ileride büyüyerek devam eder sorunlarınız
iyi düşün....

Bakın yorumu alıntilayip yorum yapmak uyarı sebebidir. Site kurallarına bir bakın isterseniz. Evet muhatabım konu sahibi dediğim halde hala bana yazıyorsunuz. Varsa konu hakkinda yorumunuz buyrun yazın beni alintilamadan genele yazın. Istediginizi yazın beni alintilamadan. Konu Sahibi benle muhatap olsun demiyorum zaten. Birde lütfen seviyeli olun öyle şekerim filan ne oluyor öyle.
Hmm bugun birileri solundan kalkmis. Niye ataga gectinki anlamadim. Anadolu lafina yorum yapmissin senin nezdinde herkese dedim demek sana ve herkese demek. Kraldan cok kralci olmayalim :KK66: seviyeyede istersen hic girme :) zira sekerim demek ve seviye koralasyonunu kurabilen nadir insanlardansiniz sanirim :)

evlenince erkegin kiymeti tavan yapiyor...altin misali :) kapanin elinde kaliyor mubarekler

aradaki yuvayı aşkı çekemeyince üzerlerine kuma gelmiş gibi oluyordur da ondan

Senin nisanlin sen haklisin annem haksiz ser ama o kadin susmaz.
Cocuklarida susturamaz.
Evlendikden sonrada korumaya gecer annesini.
Demiste noolmusss
Yapmisda nooolmuss
Girme,duyma der gecer.
Zaten o anne laf dinlemez.
Tecrubeyle sabit.
ben bunları okudukça korkuyorum ya :)
ooff oofff hiç evlenmesek mi napsak :KK70:

Eşine annesini ailesini kötülemeye kalkma.
Bi yere kadar kaldırır söylediklerini.
Sonra sen kötü olursun.
Varsa bi sorun bırak kendi görsün.

Şu kaynanaları bu kadar büyütmeyin gözünüzde artık..
Bugün var, yarın yoklar..
Siz nişanlınızla iyi anlaşmaya bakın. Aileyi herşeye katmaktan vazgeçin, kendinize güvenin..
O bunu demiş, bu bunu demiş....
Milleti susturmak imkansız olduguna göre kafanıza takmamayı öğreneceksiniz..
Mutluluğun sırrı burda... :KK66:

Normalde ailesinde suratına bakılmayan pek kıymet verilmeyen erkek bile bir kıymete biniyor ki...
Sanırım erkeği değil erkeğin imkanlarını parasını vs. gelinle paylaşamama durumu bu.
Çünkü erkek bekarken ailesine bakmak zorunda hissediyor kendini ve maddi yardımlarda bulunuyor sürekli ama evlenince bu ya azalıyor ya da yok oluyor haliyle sebep o bence.

X