- 16 Ekim 2010
- 1.352
- 10
- 158
- Konu Sahibi hayallperestt
-
Evet diyemazsın!Senin derdin ne!! Bak bugün zaten çok gerginim sana patlayacağım şimdi!!! Başkalarının avukatlığını yapamıyorsan,burada egonu tatmın etme!
Evet gayet açık konu sahibinin gözü dönmüş,hayret yahu normal bişeymiş gibi destekliyorsunuz birde! Günlük kaçamaklar mı allah aşkına,söylediği yalanın rengi bile yok!ne yaparsada yapsın sonuçlarına kendi katlanır,sana niye bu kadar dert oldu!yazma artık,daha fazla sabrımı zorlama lütfen,hadsiz!!
elbette
her insanın farklı aıle yapısı vardır
sen belkı o tarz sorunlar yasamadın aılenle
ve fıkırlerını belırttın
yanlıs anlasılmıs olabılır
ve konu sahıbı eğer olumsuz yorumlara kızıyorsa
konu açmayacak...
çünkü konu bütün üyelere açık
herkesın yorum yapma hakkı var
aşırıya kaçılmadığı müddet.
misal
konu sahıbı yorumuma cvp bıle vermedı
umurumda mı?
değil
sadece fıkrımı söyledım..
İş konusu biraz riskli olabilir de acaba stajımda bitti bir sure buyukannemde kalcam diyebilir misiniz ? Anneninzde kalsın sıkıldı fln der . Oradan gider buluşur dönersiniz .Böylece yalan da söylememiş olursunuz
canım bence once bı annenı dene eger o sıcak bakarsa o ıdare etsın en rısksız bu
birincisi ben senin yorumunda kötülük görmedim ikincisi ben olumlu olumsuz yorum veya ben yalan söylicem söylesem mi söylemesem mi demedim direk yalan söylicem yardım edin dedim isteyen eder istemeyen hiç boş boş yazmaz arkadaşım benim tepkim buna. üçüncüsü ben butun gün kadınlar kulubunde değilim spnucta girdiğimde cevap werdım yorumuna şimdi olduğu gibi
tamam işte
bende aynı şeyi söyluyorum cnm
sen kafana koymussun
yapıcam dıyorsun...
benım demek istediğim, kötü yorumlar elbet olur
konu sahıbı bunları kaldıramıyorsa, konu açmayacak..
bu sadece senın ıcın gecerlı değil
olay bu yani..
Ama isteğim belli o yüzden boş yorumları yapılmasın boşuna canım.
Canım ALLAH kavuştursun öncelikle durumunu çok iyi anlıyorum benim nişanlımda çok uzun aralıklarla gelebiliyor her zaman görüşemiyoruz. Babam öyle sert biri değil ama insan izin istemeye gene çekiniyor hep annemi ön plana sokuyorum o hallediyor babam yokluğumu bile anlamıyor15 gün sonra nikahım var ama düğüne daha 5ay var. Nikahtan sonra nişanlımla görüşmem daha zor olacak sanırım o yüzden ufak tefek pembe yalanlara bizde başvuracağız.. Bence bu kadar büyütülecek bir şey yok seviyorsun, özlüyorsun sonuçta.. İnsan her gün görse gene de doyamıyor.. bazı arkadaşlar anlamamış durumunu takma kafana.. O kadar da korkma ama 'nasıl olacak? nasıl görüşeceğim?' diye düşünüp negatif enerjiye dönüştürme daha çok beter edebilirsin durumu sakin davran.. Kız kardeşin varmış beraber dolaşmaya çıkıyoruz diye izin alın ama annenizin haberi olsun.. anneanneniz de yakında sanırım kız kardeşinle oraya gider hazırlıklarını süsünü orada yaparsın sonra gider erkek arkadaşınla bi kaç saat görüşüp tekrar anneannene gidip kardeşini alıp hiç bir şey yokmuş gibi geri dönersin.. Sonuçta kız babası onun düşüncesine göre rahat bırakıp yanlış şeyler yapmanı istemiyor sonuçta yaşın daha ufak.. İnsan o yaşlarda yanlışı doğruyu pek göremiyor zamanla anlıyorsun.. Umarım sorun olmadan atlatırsın.. Aşkınız daim olsun.. Her şey gönlünce olsun. Yakalanırız korkusunu at kafandan olumlu düşün olumlu olsun
sen ıstesende ıstemesen de
senın tabirinle
boş yorumlar yapılır
kadınlar klubune takılıyorsan bılırsın
herkes fıkrını söyleyebılır...
haddini aşmadığı sürece..
Tabi söyleyebilir ama diyorum ya ben yalan söylım mi söylemim mi demedim. Sanki böle sormuşum gibi yorumlar yapılıyor.
cnm herkes hersey söyler ve yazar...
bende bunu söylemek ıstedım zaten
daha öncekı yorumlardan.
sen sadece çeşitli yalanlar istiyorsun
merak etme ben doğru anladım...
ama şunu da bil,
yaptıgının yanlıs olduğunu söyleyen de olucak...
sen istemesen de olur..olmuşta zaten..
Nese yazsınlar zaten artık boş bulduğum yorumlara cevap vermiyorum
Merhaba kızlar. Ben yalan söylemek zorunda bırakıldığım için yalan söylicem. Fikiri olan varsa söylesin. Yoksa yok yalan sölemek için fikir mi istiyon dicekseniz yargılıcaksanız yorum yapmayın rica ediyorum tek istediğim fikir.. Sadece fikir vermek isteyen yazar istemeyen yazmaz bukadar.
Sevgilim askerde 47 gün sonra tamamen bitiyor geldiğinden 2 hafta boyunca hafta sonu hariç hergün görüşmek istiyorum. Ama yalan bulmam gerek çünkü 20 yaşında olduğum halde babam izin vermiyor cünkü sevgilim askere gitmeden 1 hafta önce öğrendi. Ayrıca taksici olduğu için babam ben herşeyi görüyorum diyerekten biyere izin vermiyor bıktım artık anneminde yardımı olmasa napcam bilmiyorum ama oda biyere kadar yardım edebiliyor. Ben suan staj yapıyorum 2 hafta sonra biticek. stajım bitince sevgilim gelene kadar çalışıyım sonra geldiğinde babam hala beni çalışıyo bilsin ben sevgilimle buluşıyım diyorum. Ama stajdan sonra çalıştırıp çalştırmıcakları belli değil 1 ay evde durup sonra sevgilim geldiğinde işte şu kişi izine çıkmış beni çağırıyolar gel çalış bişeyler öğrenirsin dediler desem yalan söylesem inanır mı bilmiyorum. Kardeşimle konuştum babanın tavrını ölç ona göre çalış ya da çalışma dedi konustum babamla ama pek ınanmadı gibi ''şu kişi izine çıkmış beni çağırıyolar gel çalış bişeyler öğrenirsin '' olayına. Ama işteyim diye bilirken yine yakalarsa da kötü olur. Ya da çalışmasam bile çalışıyorum diyip sabahtan eve cıkıp ananeme gitcem işe gidermiş gibi. Bütün planlar riskli farkındayım ama nolursa olsun birini yapıcam ve bulusucam cunku gercekten cok özledim 6 aydır görmüyorum ve geldiğinde 8 aydır görmemiş olcam. Sizin de bi fikriniz varsa lütfen söyleyebilirmisiniz napabilirim. Bu konu yüzünden 1 haftadır sinirimden üzüntümden ağlıyorum yaa bıktım bu izin konusundanBu konu haricinde bide ramazan bayramından sonra sevgilim ve kardeşlerimle günü birlik denize gitmek istiyorum. Okul götürüyor dicem ama ben bu sene mezun oldum. işte gezi yazısı hazırladım powerpoıntte tüm okul ögrencilerini ve mezun olan öğrencileri bekleriz şu saatte su gunde diye. Çıktı alıp göstercem babama daha inandırıcı olsun diye. İnanırsa izin verir diye düşünüyorum günübirlik diye. Ama inanmayıp sevgilimle görüşceğimden şüphe ederse izin vermez. Anlıcağınız bu sıkntım babamın sert mizaçlı biri olmasından ve çoğu yere izin vermedğinden kaynaklanıyor. Şimdiden teşekkür ederim fikirlerinizi ve planlarınızı bekliyorum :)
canım öncelikle gözün aydın sonrasında bende seninle aynı durumdan müzdarip oldugum için şuan içinde bulunduğun duruma "suçluluk duygusuna kapılma" diyoruz. bende de fazlasıyla oluyor.. en saçma sapan yerde yani babamın adım kadar emin oldugum girmeyeceğe yerlerde ya şuradan çıkarsaya dönüyor durum. yani bu durumda erkek arkadaşın olarak değil de kız arkadaşlarınla görüşüyormuş gibi hareket edersen biraz daha rahat olursun. staj senin için altın tepsi bence değerlendir. benim erkek arkadaşı durumum yok ama stajım ister istemez uzadı 12 iş günü olarak ayarlamıştım ama 15 iş günü olmak zorundaymış o yüzden uzadı benim stajım sen de şunu yapabilirsin yani söylediğin şey mantıklı çünkü yaz mevsımı geldi ve kadrolu elemanlar izne çıkmaya başladı bu yüzden stajyerler biraz önem kazandı diyelimyani en azından benim bulundugum kurum da öyle. annen zaten durumu biliyormuş, şirkette de iyi iletişim kurdugun birisiyle konuşacaksın mesela 2 hafta idare edersin işe çıkarmış gibi çıkıp işten dönermiş gibi eve rahatlıkla dönersin kolay gelsin
Önce uslübunu düzgün kullanmayı öğren. Ben senin üslubuna, yazındaki yargıya, ve ilk yorumunda nedense sert konuşmana takıldım.
Bir insanın, 15aydır görmediği 3yıldır birlikte olduğu, annesinin tanıdığı ve onayladığı birisiyle görüşmek istemesi gayet doğal. Konu sahibinin babası kendi kız arkadaşlarıyla bile, görüşmesine izin vermediğini belirtmiş. Sen de buna karşılık "gözü dönmüş" tarzında bir sıfatla nitelendiriyorsun. Tarzın yanlış.
Ayrıca, senin gerginliğin, günlük hayatta yaşadığın olumsuzluklar burada açılan bu konuyu ve beni ilgilendirmez. Sen de bir konu açarsın, orada insanlar görüşlerini bildirirler gerekiyorsa.
Ayrıyeten, Evanescence87 arkadaşımızın uslübunda, tarzında herhangi bir yanlışlık kabalık, sertlik vs. yok.
Her yorumu kendi yorumların gibi değerlendirmen yanlış.
Lütfen artık birşeyler yazıp durma,, çok sıkıldım burada aynı şeyleri savunmaktan.
Sen kendi üslubunu bi kontrol edermisin,konu sahibine yazdığım yorum sert veya değil,bu konu sahibini ilgilendirir değil mi?Konu sahibine olan yorumum seni ilgilendirip bana sataştın!
Bana karşı hadsiz bir şekilde konuştun,ilk yazdığın yorumu bi kontrol et istersen,üslbubun,emrivakilerin..kusura bakma ama o yorumuna rağmen yine sabrımı korudum,ama ısrarla hadsizleşemekten vazgeçmedin.Emin ol sen ne kadar sıkıldıysan bende o kadar sıkıldım.Sinirli bi anımda birde senin hadsiz yorumlarını görünce gerildim,buda çok doal.Benim sana bi garezim yoktu,seninde bana yoktu,durup duruuken sataştın ve şimdide yazma diyosun.Kusura bakma ama kimsenin sana sert yorum yazmasını istemiyosan önce sen yorumlarına dikkat et,emrivakilerinden vazgeç ondan sonra karşındakinen temiz üslup bekle olurmu.Ayrıca takılıp durdun benim "gözün dönmüş"keilemem.Bunu bi savunma olarak kullanıyosun,o cümlede herhangi bir sertlik yok,yada bu kadar saygısızca konuşmanı içeren hiç bi durum yok,konu sahibi bile bu bu akdar rahatsız olmamışken senin hiç haddin değildi...Neyse ne artık ben kapatıyorum bu konuyu,daha fazla konu dağılmasın.
Sen kendi üslubunu bi kontrol edermisin,konu sahibine yazdığım yorum sert veya değil,bu konu sahibini ilgilendirir değil mi?Konu sahibine olan yorumum seni ilgilendirip bana sataştın!
Bana karşı hadsiz bir şekilde konuştun,ilk yazdığın yorumu bi kontrol et istersen,üslbubun,emrivakilerin..kusura bakma ama o yorumuna rağmen yine sabrımı korudum,ama ısrarla hadsizleşemekten vazgeçmedin.Emin ol sen ne kadar sıkıldıysan bende o kadar sıkıldım.Sinirli bi anımda birde senin hadsiz yorumlarını görünce gerildim,buda çok doal.Benim sana bi garezim yoktu,seninde bana yoktu,durup duruuken sataştın ve şimdide yazma diyosun.Kusura bakma ama kimsenin sana sert yorum yazmasını istemiyosan önce sen yorumlarına dikkat et,emrivakilerinden vazgeç ondan sonra karşındakinen temiz üslup bekle olurmu.Ayrıca takılıp durdun benim "gözün dönmüş"keilemem.Bunu bi savunma olarak kullanıyosun,o cümlede herhangi bir sertlik yok,yada bu kadar saygısızca konuşmanı içeren hiç bi durum yok,konu sahibi bile bu bu akdar rahatsız olmamışken senin hiç haddin değildi...Neyse ne artık ben kapatıyorum bu konuyu,daha fazla konu dağılmasın.
Bende yeterince rahatsız oldum konumla ilgilenme dedikçe yazdın. Sonunda boş yorumlarına cevap vermemeyi düşündüm. En son sen yazdıkça yazılır yazma daha fazla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?