- Konu Sahibi hayallperestt
-
Tanıyor askere gıtmeden 1 hafta once öğrenmişti. Ama suan hiç öğrenmemiş gibi davranıyo konusunu bile açmıyorerkek arkadasını tanımıyosa ıs arkadasım dersın ozaman sende
Ama fuardayım seminerdeyim falan diyebilirm gelirse. Tabı beni görüpte nerdesin derse naparım bilmem.
durumunu çook iyi anlıyorum evet zor bir durum kesinlikle ama sana bir tavsıye bilmiyorum belkı bnden büyüksün belki küçüksün ama ricam söylediklerımı dikkate alman herkesin belirli dönemlerde sevgilisi oluyo kiminin karsısına iyi kiminin kine dengesiz karaktersiz .Sakin kafa ile düşündüğünde ailene hak vereceksın benimde babam sinirli asabi iyikidee öyle diyorum iyiki ilişkimi öğrendi ve tepkı verdi neyse konuya geleyım ailenden hiç birsey ama hiçbirsey saklama hiçbirsey gizli kapaklı olmaz elbet bir yerde açık verir babanın ögrendigini düşün sana olan güveni sarsılacak bakısı degısecek sonuc olarak yalan soyluyorsun haaa ben görüşme demiyorum kesınlıkle kuçuk yalanlar 2-3 saatlık kaçamaklardan bırsey olmaz ama gezi yada iş konusu acık verır ise o zaman kotu olur sevdiğine bu konuyu ac sana destek oluyo düşünü yo ve niyetı ciddi ise seninledir ,ama bu konu onu rahatsız edıyo babandan korkuyo ve seni zora düşürecek sekılde davranıyorsa ilişkini düşün derım umarım aydınlatabilmisimdir
biz üniverstede aynı sınıftaydık...3 yıl çıktık..şimdi ise 9 yıldır hayatımda....:))) tabı bunun söz nışan dönemı var...Hiç indirceğimi sanmıyorum strese girerim yine buluşurum ben :) Bizde bazen ben önde sevgilim arkada yürüdüğümüz olmuşturbizde bunlara güleriz ilerde inş .. Taktikleriniz için teşekkür ederim :) Bu arada çok ayrı bi konu ama eşinizle ne kadar çıkmıştınız. Sevgili oluğ uzun süre çıkıp sonra evlenenleri duyunca seviniyorum :) Çünkü bizimde 3 sene 7 ay oldu. evlenene kadar 5 seneyi bulcak gibi.
biz üniverstede aynı sınıftaydık...3 yıl çıktık..şimdi ise 9 yıldır hayatımda....:))) tabı bunun söz nışan dönemı var...
Bilemiyorum bakcaz artık bişyler yapcaz:)hımm ozaman taksının gıremıcegı yerlere gıtmenız lazım
Tanıyor askere gıtmeden 1 hafta once öğrenmişti. Ama suan hiç öğrenmemiş gibi davranıyo konusunu bile açmıyor
Ben sevgilime babam yüzünden çok buluşumıcaz 2 3 saat buluşalım desem sorun etmez sadece üzülür zor durumda bırakmaz yani biliyorum. Ama bende istediğim için çok görüşmek bukadar uğraşıyorum. Anem herşeyi her gittiğim yeri bilir. Ama babam söyleyemem çünkü kesınlıkle ızın vermez. Tek sevgili değil normal bi arkadaşımla da görüşceğimde izin vermiyor. Bu yüzde mecburum saklamaya babamdan. Anlıcağınız saklamasam hiçbiyere çıkamam
anladım canım o zaman çok dikkatli ol herseyı oluruna bırak aşkınızın tadını çıkartın kendini de üzme canım umarım her şey çok güzel olur mutlu oldugunu gördüğünü yazarsın tekrar buraya bızler de bı nebze rahatlar ve mutlu oluruz canım
Sizin derdiniz ne Allah aşkına! Kim hak yiyor,ortada bir haksızlık durumu yok!Kendinize gelin...Haktan bahsediyorsanızda eğer bana "sen" deme hakkınız yok,saygınızı,haddinizi bilin!
Daha fazla sınırı aşmayın!
Okumadın galiba yazdığım şeyi, sen tanımadığın birine "gözü dönmüş" diyebiliyorken, ben sana "sen" diyemem öyle mi?
İnsanların kendileriyle çelişmesi gerçekten çok kötü çok ./
aılenın yapısı ortada
ve sen azını ıstemıyorsun
çoğu ise bulabılecegını sanmıyorum...
çoğumuz yaşamışızdır böyle şeyler ( farklı sekıllerde)
bence sen babana yakalanmak istiyorsun...
her gün bir bahane uydurmaya kalkarsan
baban bende gelıcem derse ne yapmayı düşünüyorsun??
madem kararlısın, tutarlı mantık yürüt biraz..
yalanında bir adabı var
haftada 3 gün yetmez diyorsan
7 günü hiç bulamazsın...
anlıyoruz özledın
ya hiç görüşemeseydın
daha mı ıyı olurdu?
baban taksıcıymıs, taksıcıler uyanık olur
ona göre davran
canının yanmasını ıstemıyorsan..
aza razı ol derim..
Aman şimdi topa tutulacaksın bunları yazdığın için..
Bende buna benzer şeyler yazdığım için yargılamış oldum,anlayşsız oldum..!
niye tutulayım ki cnm??
ben olabılceklerı söyledım
sonuçta fikir isteyen ben değilim
yargılamaya çalışanlar kim??
yalana karsı olanlar mı??
eğer onlarsa
konu sahıbı zaten ben yapacagımı yapıcam dıyor
bana fikirler verın dıyor , ve bunu sürekli belirtiyor..
Yok canım konu sahibi olumsuz yorumları "fikir"olarak görmüyor.Öyleki herkes onun bu planı için olumlu fikir versin istiyor.Ve bende bu kadar gözün döndü dedğim için topa tutuldum.Gözü dönmek bi hakaret mi?,bi yargılamamı? benmi farkında değilim,ama bunun keelime anlamını kavramayanlar hala ne yazıkki varmış forumda..
Hepimiz ailelerimize yalanlar söyledik zamanında,ama ben asla böyle riskli bi yalanı göze almadım,babamın güvenini kaybetmek pahasına...Asla değdiğini düşünmüyorum.Nitekim konu sahibinin babası bu yalanı öğrenirse sevgilisyle olan tüm iletişiminide koparacak.3 gün_5 gün görüşmek varken risksiz bir şekilde bu tarz büyük bir yalanı burada destekleyen herkesede gerçekten şaşırdım.
Neyse birazdan topa tutulucağız yine...En iyisi hiç karışmamak yorum yapmamak diyorsun ama resmen insanı kışkırtıyorlar bazen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?