• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan söylemeye başladım

bilemedimsimdi12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2023
9
3
1
Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım. İşletme lisans mezunuyum, çocuk gelişimi önlisans mezunuyum. Formasyon alıyorum şuan çocuk gelişimi için. Kpss ye çalışmaya çalışıyorum. Kısa bir süre büyük bi fabrikada sekreterlik yaptım. Şöyle bi sorun var ki ben son zamanlarda bu konuyla ilgili elimde olmadan insanlara yalan söylüyorum. Sekreterlik yaptım yerine muhasebesine baktım diyorum. Ondan sonra geçen bi adamla ufak bi tartışmaya girdim öğretmenin ben dedim. Oysaki sadece formasyon alıyorum şuan. İnsanlara ne için böyle yalan söylemeye başladım anlam veremiyorum. Ablam doktor annem anestezi teknisyeni, babam ben 7 yaşındayken vefat etti. Ailemde ki herkes başarılıydı. Çok küçük bir aileyiz biz kuzenlerim çok başarılı tıp okuyorlar küçükler derece yaptı en iyi fen liselerindeler. Birde kendime bakıyorum tam olarak ki beceriksizim.

Aynı durum bende de var ama ben kendi huzurumu sağlayacak yalanlar söylüyorum sürekli ve bunu en çok eşime karşı yapıyorum. Mesela eşimin kizacagi birşey yaptıysam ona hemen akla hayale gelmicek bi yalan uyduruyorum durumdan sıyrılmak için. Hatta bu konuda beynim aşırı hızlı çalışmaya basladi. Sanırım özünde hayatımızdan mutlu değiliz yalanlarla da olsa hayalimizi yaşamaya calisiyoruz

Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım. İşletme lisans mezunuyum, çocuk gelişimi önlisans mezunuyum. Formasyon alıyorum şuan çocuk gelişimi için. Kpss ye çalışmaya çalışıyorum. Kısa bir süre büyük bi fabrikada sekreterlik yaptım. Şöyle bi sorun var ki ben son zamanlarda bu konuyla ilgili elimde olmadan insanlara yalan söylüyorum. Sekreterlik yaptım yerine muhasebesine baktım diyorum. Ondan sonra geçen bi adamla ufak bi tartışmaya girdim öğretmenin ben dedim. Oysaki sadece formasyon alıyorum şuan. İnsanlara ne için böyle yalan söylemeye başladım anlam veremiyorum. Ablam doktor annem anestezi teknisyeni, babam ben 7 yaşındayken vefat etti. Ailemde ki herkes başarılıydı. Çok küçük bir aileyiz biz kuzenlerim çok başarılı tıp okuyorlar küçükler derece yaptı en iyi fen liselerindeler. Birde kendime bakıyorum tam olarak ki beceriksizim.
Sekreterlik konusunda yalan söylemeniz çok yadırganacak birşey değil zira iki ünv mezunu olup sekreterlik dışında iş bulamayışınız biraz komplekse neden olmuş. Ayrıca öğretmen sayılırsınız, formasyon alıyorsunuz ve egitimcilik yolunda ilerliyorsunuz. Bundan sonra biraz daha dikkat edersiniz, kimseye eğitim veya meslekle ilgili açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Adamla tartışırken öğretmenim diyerek onu bastırmaya çalışmışsınız, bu da biraz kompleks kaynaklı bence. Ben neden yalan söylüyorum değil, ben komplekslerimden nasıl kurtulurum olmalı başlık...

Sizin gibi çok var malesef toplumda. Geçen biri yazdı adamın eski nişanlısı avukatım demiş meğerse değilmiş. Tehlikeli. Aklınızı basınıza alın dürüst olun

Önlisans bölüm okuyup formasyon alamazsınız burda neden yalan söylüyorsunuz
İşletme lisans mezunuyum. İşletmeden formasyon alıyorum muhasebe ve finansman adı altında. Çocuk gelişiminda kullanıcam formasyonu böyle oluyor. Dgs ile geçiş yaptım çocuk gelişimi lisansa.

Bu durum size çok zarar verir. Zamanla yalanlarınızı unutur kime ne söylediğinizi şaşırırsınız. Kendinizi düzeltmek için çabalayın en azından farkında olmanız çok güzel bir şey bazı insanlar bunun yanlış olduğunun farkında bile değil.

Üzgünüm ama olmadığınız kişi içinde kaybolursunuz kimseye kendinizi ispatlamaya çalışmayın ben kendinizin farkında olduğunuz için bu durumu yavaş yavaş bırakacağınıza inanıyorum. Siz de inanın kendinize lütfen

Bu durum size çok zarar verir. Zamanla yalanlarınızı unutur kime ne söylediğinizi şaşırırsınız. Kendinizi düzeltmek için çabalayın en azından farkında olmanız çok güzel bir şey bazı insanlar bunun yanlış olduğunun farkında bile değil.

Üzgünüm ama olmadığınız kişi içinde kaybolursunuz kimseye kendinizi ispatlamaya çalışmayın ben kendinizin farkında olduğunuz için bu durumu yavaş yavaş bırakacağınıza inanıyorum. Siz de inanın kendinize lütfen
Yosuncum nereye kayboldun🥺🧿

Haline şükret benim gibi ortaokul mezunu da olup kocanın eline de bakabilirdin.

Böyle bi desteğe o kadar çok ihtiyacım vardı ki… çok teşekkür ediyorum💜

Ya gülüyorum ama aslında çok üzücü çok üzülüyorum böyle insanlara
kompleks işte ne yapsınlar. salak sanıyorlar insanları. çocuk gelişimi okuyan bir abla var tanıdığım o da hayatında hiç İstanbul'a gitmediği halde sosyal medyasında bioda ankara İstanbul yazmış anasınıfı öğretmeni yazmış. çok var böyle. en son kısmetse olurda kimya mühendisiyim diyordu ozan sonra 2 yıllık mezunu çıktı

Back