Yalan söyledi !!

umarım bebeğin başına bi hal getirmezler.. ama böyle gizli saklı tuttuklarına göre meseleyi; aldırmak (öldürmek) istiyor gibi geldi bana :KK17: inşallah yanılırım..
benim arkadaşımın annesinin de başına gelmişti böyle bi konu.. kadıncağız 45-47 yaşında dogurdu.. şimdi kocaman dağ gibi bir oğlu var.. kardeşlerinin yanında yaşı belli olmuyor.. günümüz ergenleri işte..
(laf aramızda benim bile ablamla aramda 14 yaş var) :KK48:

Kayinvalidenizin daha menopoz zamanı gelmemiş anlaşılan. Yüzük niye takilmiyor giderken onuda anlamadım. Çok ilginç.

Konu fake değil emin olabilirsiniz ayrıca ilk konumda değil yada yeni üyede değilim inanamamanızı doğal karşılıyorum çünkü ben de inanmakta çok zorlandım şaşkınlığımı atamadım henüz. Biz küçük bir yerde yaşıyoruz biri duysa herkes duyar benden saklanmasına ayrıca şaşkınım zaten. Sanki gidip ilan verecektim.

Yüzüğü unuttuğunu söyledi onun konuşmasını ayrıca yaptık. Ama bu doktor olayı gerçek yani bunun yalanı olur mu hamileyim dedi kadın sırf beni inandırmak için hamile kalmaz muhtemelen.

Iyide, hamilelik üzerine yalan söyleyebilir. Dedigim gibi, bir kac hafta sonra "düsük yaptim" diyebilir. Hani doktora gidip, yine sözlün sana "annem rahatsizdi, doktora gittik, hap verdi" diyebilirdi. Yalan söylemek niye? Yüzügü tam yalan söyledigi günde mi unuttu?? Tesadüfe bak sen :KK14:

Ve tekrar, insan niye genc oglunu dogum doktoruna götürür, kocasi dururken?? Yani madem ileri yasta hamile kalmak bu kadar utanc verici?

Konu fake değil emin olabilirsiniz ayrıca ilk konumda değil yada yeni üyede değilim inanamamanızı doğal karşılıyorum çünkü ben de inanmakta çok zorlandım şaşkınlığımı atamadım henüz. Biz küçük bir yerde yaşıyoruz biri duysa herkes duyar benden saklanmasına ayrıca şaşkınım zaten. Sanki gidip ilan verecektim.

Yüzüğü unuttuğunu söyledi onun konuşmasını ayrıca yaptık. Ama bu doktor olayı gerçek yani bunun yalanı olur mu hamileyim dedi kadın sırf beni inandırmak için hamile kalmaz muhtemelen.
yok hamile kalmaz tabiiki ama yakında yalandan düşük yaptım yada ilaç tedavisi gördüğüm ve röntgen çektirdiğim için aldırdım diyebilir:KK51:
İnşaallah biz haksız çıkarız.

yok hamile kalmaz tabiiki ama yakında yalandan düşük yaptım yada ilaç tedavisi gördüğüm ve röntgen çektirdiğim için aldırdım diyebilir:KK51:
İnşaallah biz haksız çıkarız.

Iyide, hamilelik üzerine yalan söyleyebilir. Dedigim gibi, bir kac hafta sonra "düsük yaptim" diyebilir. Hani doktora gidip, yine sözlün sana "annem rahatsizdi, doktora gittik, hap verdi" diyebilirdi. Yalan söylemek niye? Yüzügü tam yalan söyledigi günde mi unuttu?? Tesadüfe bak sen :KK14:

Ve tekrar, insan niye genc oglunu dogum doktoruna götürür, kocasi dururken?? Yani madem ileri yasta hamile kalmak bu kadar utanc verici?

Konuyu takipteyim artık şuan kurt düştü içime cidden bu kadar tiyatro çevirdilerse anne oğul tebrik etmeden ayrılmam

Ben olsam doktora gittigine dair bi belge isterdim fis vs. Sozlunuz sizi kandirmis olabilir anneler boyle durumlarda ogullarinin hatasini ortmeye bayilirlar arkadasim. Arastir derim.

Yorumları okuyunca şüphelendim tekrar. Araştırıcam bunu bakalım şimdi fiş falan isteyemem de hastahanede staj yapmış bi arkadaşım var ondan yardım isterim

Kızlar müsade istiyorum şimdi malum sahur vakti ama en küçük gelişmede yazacağım yine. Teşekkür ederim yorumlarınız için hepinize.

Konuyu takipteyim artık şuan kurt düştü içime cidden bu kadar tiyatro çevirdilerse anne oğul tebrik etmeden ayrılmam
ben böyle olunca çok üzülüyorum cidden,aslında niyetim sizi şüphelendirmek değilde hani tüm olasılıkları düşündürebilmekti,bence bir süre bekleyin bakalım neler olacak,belki de onların dedikleri doğru biz yanılıyoruzdur ama bu durumda her ihtimali düşünüp şüpheci olmak lazım çünkü tamda o gün nişanlınızın yüzüğü çıkarması nasıl tesadüf olabilirki,ve o su sesi nereden gelmiş,hastane odasından mı?çok sürmez yakında eğri doğru meydana çıkar.

iyi de hastane çok gürültülü bir mekandır
sessiz ortamda konuştum diyosun
ya umarım dedikleri gibidir ama ben pek inanamadım

O yüzük niye çıkıyor ya yarım saat içinde doktordan da çıkılmaz

Benim anlamadığım kadın o yaşta hamile kalmaktan utanıyorsa hangi yüzle kazık kadar oğlunu da alıp kadın doğumcuya gider ki!
Kocası nerde bu kadının...
kızıyla gitse neyse de koca oğluyla hastaneye gitmesi bana saçma geldi. Bence sözlün bir nane yedi bunu ortaya attılar.Madem küçük bir yerde oturuyorsunuz gittilerse gören duyan mutlaka çıkar. Belki kv tek gitti hastaneye ama oğlunu kurtarmak için benimleydi dedi.
Herşey olabilir ama bana mide bulandırıcı geldi. Senle konuşmak için suyu açıp efekt yapmaya çalışan biri hastanede olamaz. Hastane yeterince gürültülüdür.

hastane giriş çıkış kayıtlarına bakman en mantıklısı,
olay o zaman çözülür

inanmıyorum yaniii:KK57::KK57: valla konu sahibi bende kv ye nede oğluna inandım. hastaneye beraber gidiyolar sen arıyorsun su efekti geliyor. yüzük yok. yalan söylüyor babannemdeyim falan diye. hadi kadın hamile diyelim büyük ihtimal tek gitti öğrendi. ama hamile değilsede mutlaka yeni bir yalan gelir ve bunun üstü böyle örtülür niyeyse hiç inanmadım:KK14:

Su sesi ve yüzük olayı olmasa bi nebze tamam ama hepsinin aynı gün zamanda olma ihtimali tuhaf.
Annem röntgen sonucunu gösterecek, annem ilacını yazdıracak onunla doktora geldim diyebilirdi,
Bence annesinin hamile olma haberi olayın üstünü kapatır diye düşünmüşler.

X