Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duymak stediğin şey aldatıyor mu? yüksek muhtemel aldatıyor. inatla alan söylemesi başka ne olabilir açıklama yapıp doğruyu söylememiş.Kızlar çok sinirliyim elim ayağım titriyo. Hemen konuya giriyorum o yüzden. Bugün sözlüm beni aradı konuştuk sonra dediki babaanneme gidiyorum. Aradan yarım saat kadar geçince ben aradım babaannesi yanındaysa hem kandilini kutlayayım diye neyse çıktım şimdi çok kalmadım dedi. Tamam dedim kapattık babaannesini aradım kandil için. Kadın şehir dışındaymış. Ben şok oldum geri sözlümü aradım nerdeydin sen diye trafikteyim şimdi konuşamıyorum size geliyorum dedi. Neyse geldi nerdesin diyorum hala babaannemdeydim diyor. Şehir dışındalarmış ama dedim. Afalladı. Arkadaşımdaydım falan diye çevirdi. Baktım yüzüğü yok niye takmadın dedim unuttum dedi.
Bide babaannemden çıktım dediğinde su sesi gibi bişey geliyodu arkadan sesizdi ortam yani bi evdeydi o kesin.
İnanmıyorum sana dedim. İnanmazsan inanma umrumda değil dedi. Bende umrumda değilse kalk git o zaman burdan dedim kovuyomusun dedi evet dedim kalktı gitti. Kızlar deliricem nerdeyse nereye gitti acaba ya.
Bu arada olay daha çok taze biraz dedim dedi dedik den oluşmuş anlattıklarım kusura bakmayın kafamı toplayamadım daha.
aklıma bı suru sey geldı yaa şeytana mı uydu acaba ufffYa konduramıyorum yakıştıramıyorum hiç ama bi arkadaşı var sürekli kısa süreli sevgilileri olur belli amaçlar için. O arkadaşının evi de babaannesinin o tarafta kafam allak bullak oldu resmen.
Kızlaaarrrrrrrrrr şoklardayımmmm. Olayı anlatıyorum size kısaca.
Buluştuk ben çok sakin bir şekilde düşüncelerimi anlattım kabul edemem dedim ve yüzükleri verdim. Özürler diledi tamam yalan söyledim ama üstüme gelme sorma dedi vs çok da dinlemedim açıklamalarını. O zaman bize gidicez annemle konuşacaksın dedi tabiki hayır dedim çok ısrar etti onunla da konuş sonra istediğini yap dedi. Neyse kabul ettim. Gittik eve. Annesine anlattı böyle böyle diye önce sonra da çıktı gitti odadan. Kızlaarrrr annesi bana dediki beni doktora götürdü kızım bugün o. Ben söyledim kimseye söyleme diye yemin aldım dedi. Ben de ne var bunda bu kadar saklanacak bak ne hale geldi olay falan derken kadın ben HAMİLEYİM dediiiiiiii. Ayyyyy hala şoklardayımm ya. Hamileymiş bizzat kayınvalidem. Şaşkınlıktan ölebilirim şuanda. 4 gün önce falan konusu geçmişti bu ramazan oruç yemedim hiç falan dedi ben de şakasına aman anne bişey mi var demiştim. Varmış cidden.
Şaka gibi film gibi kabus gibi kızlar. Ne tepki vereceğimi bilemedim kaldım böylee
duymak stediğin şey aldatıyor mu? yüksek muhtemel aldatıyor. inatla alan söylemesi başka ne olabilir açıklama yapıp doğruyu söylememiş.
aklıma bı suru sey geldı yaa şeytana mı uydu acaba ufff
Ama ilk sayfalarda su sesi geliyordu yazmış. Ben hala inanmadım doğru söylediğineson durum bu arkadaşlar
sözde kv desi hamileymiş!!!!!!!!!!!!!!!!
Bende inanmadım hatta yorum da yazdım.Ama ilk sayfalarda su sesi geliyordu yazmış. Ben hala inanmadım doğru söylediğine