Yalan söyledi !!

Yalan zaten gün gibi ortada. Ama benim nerde olduğunu bilmem lazım içimi kemiriyo kimleydi nerdeydi diye.
Onu bilmen biraz zor. Yalanı (hem de iki defa) yakalanmış. Üste çıkmaya çalışmış ama becerememiş. Son bir blöf 'beni sevsen şüphelenmezdin' olacak. Yalan yalandır, yüzüğü de fora etmiş. Du bakali nolucek?

Bence senin normalde kızacağın başka bi yalan bulacak..
Durumu o şekilde kurtarmaya calısacak..

Şu kişiyleydim veya sunu yapıyordum senin tepkınden dolayı soyleyemedim dicek kesin..

Tabii atarlı abimiz hatasını telafi etmeye kalkarsa..

Yoksa bu şekilde aranızın bozulması işine bile gelebilir..geri vites yapmaz..

Hanimlar ne kadar önyargilisiniz, hemen idam sehpasina cikardiniz adami.

Nikotinella sen ne zamandir taniyosun canim bu adami ve ne zamandir sözlüsün? iliskinizde hic süphelendigin konular oldu mu bu olay disinda? illa kötü biseyler yapmis olmasi gerekmiyo, belki de gercekten haksizlik ettin adama o da kendini sana nasil olsa ifade edemeyecegini düsündügü icin sinirden cekti gitti. Adama keske kendini ifade edecek firsat tanisaydin, hemen parlamadan.

ne kadar kolay hemen kestirip atmak, belki senin sevmedigin görüsmesini istemedigin bi erkek arkadasi vardir, onunla görüstügünü bilmeni istemiyordur, o yüzden yalan söylemistir gercekten. Hem hemen yanina da gelmis, iplemese sokagindan bile gecmez, senden faydalanmaya mi calisiyo saniyosun?

hem seni aladatacak, arkadan gelen su sesini cinsel iliski ardindan dus almaya yorumluyosunuz yanlis anlamadiysam, hem de aninda senin yaninda bitiverecek adam??? Hayatinda öyle biri olsa emin ol o an telefonunu bile acmaz, sana onun yanindan ayrildiktan sonra dönüs yapardi anca...

Canım hala neyi yüzüne çarpmak istiyorsun? Kaç farklı aldatılmış kadından duydum aynısını , sonunda sus pus erkeklerin dizinin dibinde oturdular. Sana yalan söylediği açık gerisini bilsen mutlu olabilecek misin? Bu adam seni aldatmışta olabilir aldatmamışta... Ama sana yalan söyledi. Sevgilin olsa ayrıl derim ama sonuçta sözlün aileler arası bir şey de var ortada. O yüzden "ayrıl"cılık yapamam asla çünkü aranızdakini siz bilirsiniz bir başkası değil. Dediğim gibi , seni aldatıp aldatmadığı ortaya çıkacaktır bir şekilde. Ama sana yalan söylediği gerçeğini unutma. Ve ilişkiniz devam ederse ona olan güvenini nasıl düzelteceksin onu düşün.

Direk at yuzugu.........

Net... Aldatma var mi yok mu gunahini alamam ama koskoca yalan var guzelim.

Boyle oynak biriyle mahvedersin kendini yol yakinken vazgec. Hic arastirma bence sessizce siyril ve onune bak. Araatirmaya degmez. Daha cok uzulursun ki belli bie haltlar var.

Direk bitir direkkk. Evli bir bayandan sana tavsiyem budur.

en sinir olduğum erkek tipi dicem geneli böyle suçu bastırmak için umrumda değil demeler falan.:KK11: bariz yakalamışsın yalanını hiç iyi şeyler sezmiyorum o_O

Evlilik ciddi bir müessese eğer iki tarafta birbirine dürüst olamıyorsa çatırdamaya başlar siz daha nişanlıyken bunlar oluyorsa ilerde olabilecekleri düşünemiyorum sonuçta nekadar kızarsanız kızın yalan söylemesi hiç hoş bir davranış olmamış hady hepsini geçtim yüzük nie parmakta değil bence böyle bi adamla evlenirseniz hem güven problemi yaşarsınız

Geldiğinde direkt sormak yerine teline bakabilseydiniz gizlice belki son aramada mesajda vs bişey bulabilirdiniz. Ama şu saatten sonra bişey bulacağınızı sanmam. Sözlünüzün yapacağı açıklama ile yetineceksiniz. İnanıp inanmamak da size kalacak

Canım hala neyi yüzüne çarpmak istiyorsun? Kaç farklı aldatılmış kadından duydum aynısını , sonunda sus pus erkeklerin dizinin dibinde oturdular. Sana yalan söylediği açık gerisini bilsen mutlu olabilecek misin? Bu adam seni aldatmışta olabilir aldatmamışta... Ama sana yalan söyledi. Sevgilin olsa ayrıl derim ama sonuçta sözlün aileler arası bir şey de var ortada. O yüzden "ayrıl"cılık yapamam asla çünkü aranızdakini siz bilirsiniz bir başkası değil. Dediğim gibi , seni aldatıp aldatmadığı ortaya çıkacaktır bir şekilde. Ama sana yalan söylediği gerçeğini unutma. Ve ilişkiniz devam ederse ona olan güvenini nasıl düzelteceksin onu düşün.
başka biriyle aldatmamış olsa bile yalanda bir aldatmadır sonuçtao_O dediklerinize aynen katılıyorum

Yalan zaten gün gibi ortada. Ama benim nerde olduğunu bilmem lazım içimi kemiriyo kimleydi nerdeydi diye.
bence daha fazla kurcalama derim sonuçta bişeyler yaptığı gün gibi ortada hadi iyimser olup başka bir bayanla değildi desek sana yalan söylemiş. güven sorunu yaşarsın bence daha fazla yıpratma kendini:110:

Biri bana yalan söylediği zaman yalan söylemesine değil de zekamı küçümseyip anlamayacağımı düşünmesine kızarım :KK67: Sizinki de o hesap, daha yalan söylemeyi beceremiyor işler karıştırıyor aklınca(hangi konu olursa olsun.)

Tamam burasi bir kadin sayfasi, magdur olan hep kadinlar saniyosunuz ama insanlar bazen olaylara tek tarafli bakiyor, daha neyin noldugunu bilmeden etmeden adami hemen aldatmakla sucladiniz. Belki ben haksizim, cünkü Nikotinella´yi hic tanimiyorum yeniyim burda, ama tam da bu sebeple belki olaylara daha objektif bakiyorumdur. Tek tarafli bakmayin olaylara, kiz da zaten olay daha cok taze diyor laflarini toparlayamiyor, sakinlesmesini bekleyin yangina körükle gitmektense. Belki altinda bambaska nedenler cikacak, dedigim gibi belki de gercekten erkek arkadasindaydi, Nikotinella´nin onaylamadigi bir erkek arkadasi varmis, onun yanindaydi belki, illa o arkadasi günü birlik beraberlikler yasiyor diye kendi de yasayacak degil ya, belli ki o arkadasinin dostlugunu da kaybetmek istemedigi icin yalana basvurmus. Hangimiz böyle pembe yalanlar söylemiyoruz eslerimize veya partnerimize Allah askina elinizi vicdaniniza bi koyup düsünün cildiricam!!!

Üzülmenizi istemem ama sanki ele yüze bulaştırılmış bir çapkınlık yapmış gibi:KK17:

X