Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O blöfü yemem kesinlikle yüzüklerin kafasına fırladığını görür.bence "arkadaş" yalanını devreye sokacak
sonra da "bana güvenmiyorsan bitsin" blöfünü yapacak
şimdi ne biçim düşünüyodur ne desem diyeO blöfü yemem kesinlikle yüzüklerin kafasına fırladığını görür.
O blöfü yemem kesinlikle yüzüklerin kafasına fırladığını görür.
Onu bilmen biraz zor. Yalanı (hem de iki defa) yakalanmış. Üste çıkmaya çalışmış ama becerememiş. Son bir blöf 'beni sevsen şüphelenmezdin' olacak. Yalan yalandır, yüzüğü de fora etmiş. Du bakali nolucek?Yalan zaten gün gibi ortada. Ama benim nerde olduğunu bilmem lazım içimi kemiriyo kimleydi nerdeydi diye.
başka biriyle aldatmamış olsa bile yalanda bir aldatmadır sonuçta dediklerinize aynen katılıyorumCanım hala neyi yüzüne çarpmak istiyorsun? Kaç farklı aldatılmış kadından duydum aynısını , sonunda sus pus erkeklerin dizinin dibinde oturdular. Sana yalan söylediği açık gerisini bilsen mutlu olabilecek misin? Bu adam seni aldatmışta olabilir aldatmamışta... Ama sana yalan söyledi. Sevgilin olsa ayrıl derim ama sonuçta sözlün aileler arası bir şey de var ortada. O yüzden "ayrıl"cılık yapamam asla çünkü aranızdakini siz bilirsiniz bir başkası değil. Dediğim gibi , seni aldatıp aldatmadığı ortaya çıkacaktır bir şekilde. Ama sana yalan söylediği gerçeğini unutma. Ve ilişkiniz devam ederse ona olan güvenini nasıl düzelteceksin onu düşün.
bence daha fazla kurcalama derim sonuçta bişeyler yaptığı gün gibi ortada hadi iyimser olup başka bir bayanla değildi desek sana yalan söylemiş. güven sorunu yaşarsın bence daha fazla yıpratma kendiniYalan zaten gün gibi ortada. Ama benim nerde olduğunu bilmem lazım içimi kemiriyo kimleydi nerdeydi diye.