- 1 Mayıs 2023
- 864
- 1.215
- 35
- Konu Sahibi maviartemis
İnsanlar sosyal medyada gerçek ismini kullanmak zorunda değil ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve içmeye çıkacak kadar güveniyor ama? Burada bir tezatlık yok mu? Burhan'a katılıyorum böylelerinden hep bir falsoluk çıkıyor sonradan.Yüzyüze tanışana ya da güvenene kadar söylemeyebilir. Anormal bir durum değil bu. Bu kadar sinirlenecek bişey yok.
Ne demişim? Yüzyüze tanışana kadar söylemeyebilir.Kahve içmeye çıkacak kadar güveniyor ama? Burada bir tezatlık yok mu? Burhan'a katılıyorum böylelerinden hep bir falsoluk çıkıyor sonradan.
Tamam işte bende diyorum ki ismini söyleyemecek kadar güvenmediği biriyle yüz yüze buluşacak kadar güvenmesi garip bence.Ne demişim? Yüzyüze tanışana kadar söylemeyebilir.
Yüzyüze buluşunca ne olacak ki? Kalabalık mekanda bir kahve içilecek. Güvenirse ya da beğenirse ismini söyler güvenmezse ya da beğenmezse gizliliği devam eder bir daha görüşmez. Sosyal medya tanışmalarında böyle şeylere çok takılmamak gerekiyor bence. İnsanların gizli kalmayı isteme hakkı var.Tamam işte bende diyorum ki ismini söyleyemecek kadar güvenmediği biriyle yüz yüze buluşacak kadar güvenmesi garip bence.
Adam adını soyadını mı farklı söylemiş yoksa nickname mi kullanıyormuş orayı tam anlayamadım ama adını soyadını farklı söylediyse pekte güvenilir bir izlenim yaratmazdı benim açımdan.
İşte dediğim gibi adını soyadını mı farklı söylemiş. Nickname mi söylemiş o kısmı bende tam anlayamadım.Yüzyüze buluşunca ne olacak ki? Kalabalık mekanda bir kahve içilecek. Güvenirse ya da beğenirse ismini söyler güvenmezse ya da beğenmezse gizliliği devam eder bir daha görüşmez. Sosyal medya tanışmalarında böyle şeylere çok takılmamak gerekiyor bence. İnsanların gizli kalmayı isteme hakkı var.
Twitterda sahte isim kullanıyorum ben mesela. Nickname kullanınca yazılanlar ciddiye alınmıyor ya da insanlar nickname olmasına takılıyor falan. İsim daha güvenilir duruyor bazı mecralarda.
Adam ismini değilde soyismini kullanıyor diye mi adi oldu?Adilik diz boyu bu da bana ders oldu