- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.361
-
- Konu Sahibi yenibirsayfa00
Çok güzel olacaksın biz burda sana çok güzel karısın hanımefendi yorumları yapacağuk.Mutlaka çok iyi bir doktora giderim, 38 bin bakimina gireceğim sonuçta kimbilir ne işlemler çıkarsonrasında çarpılmış gibi olmasın suratım
Siz yaptırın sonra sonucu beğenirseniz ben de şaapayım asdfghMutlaka çok iyi bir doktora giderim, 38 bin bakimina gireceğim sonuçta kimbilir ne işlemler çıkarsonrasında çarpılmış gibi olmasın suratım
Bence düşünmez estetik eskisi kadar tabu değil artıkİtiraf etmek hiç istemiyorum çok takıntılıyım gerçekten. Mesela düşünüyorum onun penisi yapma olsa sorun olmazdı benim için çünkü gerçekten göğüsten dolayı özgüvemsiz hissettiğimi kendim biliyorum o yüzden dert etmezdim ama o da böyle mi düşünür bilemem tabi
Hic dokunmayacaksa dedigin gibi asla hiss etmezse artik karar senin ama bu kadar korkma derim sana kolay gelsinKonu açılsa bile hiç söylemesem olur mu
Soyleme vucudun seni ilgilendirir baskasini değil .sorarsa ilerde nasil mutlu hissediyorsam o yuzden yaptim sana anlatacak halim yok diyin estetik operasyon sonucta. Normal geliyor bana kas sac boyatmak gibi onuda soylemek yersiz benceYok dokunmayacak da sizce sorun olur mu ilerde niye yalan söyledin gibisinden? Ama gerçekten asla söylemek istemiyorum
Yok canım nesi yalan, altı üstü memelerim doğal demişsin aksksks. Asla söylemek istemiyorsunuz ama elleyince anlaşılıyor diyorsunuz. Elbet anlayacak, hatta muhtemelen anladı, ağzınızı yokluyor. Ne gerek var yalan söyleyip küçük duruma düşmeye? Ayıp mı niye bu kadar memleket meselesi ettiniz içinizde?Ama sizce yalan mı söylüyorum?
Peki iylesme süreci nasıl oldu baya uzun sürüyor diye biliyorum . Silikon çok net anlaşılıyor dokunmaya gerek bile yok ki. Benim arkadaslaeim gururla anlatiyo . Hatta İrem Derici İbrahim Selim'in programına konuk olduğunda öve öve bitiremedi silikonlariniOf Of Of . Yani gerçekten hiiiç söylemek istemiyorum. İnanılmaz takıntılı biriyim hele ki bu konuda da. Ailemden bile kimse bilmiyor. Kendim kongreye deyip Ankara’ya gidip yaptırmıştım gerçekten söyleyemem inanılmaz kötüyüm lütfen yardım edin
Yani bakın.. Bu tip yalanlar bazı adam için hiç sorun olmaz. Bi gün öğrenirse "Aa niye o gün söylemedin ki, olsun sen her halinle güzelsin" der geçer, üzerinde bile durmaz..Peki napıcam şu an gerçekten o an öyle çıktı ağzımdan ve asla söylemek istemiyorum sizce sorun olur mu?((
Ya ben de böyle düşünüyorum ama korkuyorum niye söylemedin sormuştum falan der mi offf tamamen aynı düşünüyorum isteyen istediğini yaptırsın vallaSoyleme vucudun seni ilgilendirir baskasini değil .sorarsa ilerde nasil mutlu hissediyorsam o yuzden yaptim sana anlatacak halim yok diyin estetik operasyon sonucta. Normal geliyor bana kas sac boyatmak gibi onuda soylemek yersiz bence
Eşiniz ne dedi acaba?Bence de söyleyin hatta şakayla karışık söyleyin bu kadar dert ettiğinizi bilmesin . Bence erkekler böyle şeyleri hiç umursamayıp sonuca bakıyorlar . Ay göğüslerin silikon muymuş diye ayrılan erkek de hiç duymadım . Bu kadar mesele edecek bir şey yok . Benim de var estetiğim evlenmeden söyleyeyim dedim eşim hiç umursamadı valla .
Bilmiyorum ben bu konuda çok özgüvensizdim ve takıntılıyım. Hatta şu an şey düşünüyorum 300 cc lik yaptırıp (şuanki 250cc) yani az bir fark olacak o zaman mı söylesem acaba? Şu an hiç söylemek istemiyorum bi de doğal dedim ya offf çok kötüyüm nolur yardım eder misinizYok canım nesi yalan, altı üstü memelerim doğal demişsin aksksks. Asla söylemek istemiyorsunuz ama elleyince anlaşılıyor diyorsunuz. Elbet anlayacak, hatta muhtemelen anladı, ağzınızı yokluyor. Ne gerek var yalan söyleyip küçük duruma düşmeye? Ayıp mı niye bu kadar memleket meselesi ettiniz içinizde?