yalan, kumar, boşanma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eee ne dememizi bekliyorsun. Bir de dalga geçer gibi cvp veriyorsun. Bu koca sana müstehakmış o zaman. Otur evinde bak çocuğuna!

evlenmeden önce ayni yerde çalışıyorduk üstelik hergun beraberdik. herşeyi beraber yapardık her yere birlikte giderdik. inanın boyle bir şeyi olsaydı kesinlikle anlardım. ama bilmiyorum nasıl bu hale geldi.. ya da vardı da ben mi göremedim diyorum..

Hanımefendinin maşallahı var, bizde sert yorum yapmadık ama atarlanmış. O yüzden hiç kendinizi kötü hissetmeyin.

Evliliğin çocuğun sorumluluğunu kaldıramadığı için kaçış yolu olarak bunu bulmuş sonrada devami bu şekilde gelmiş olabilir mi

Eee ne dememizi bekliyorsun. Bir de dalga geçer gibi cvp veriyorsun. Bu koca sana müstehakmış o zaman. Otur evinde bak çocuğuna!

Sizinle tartışmaya girmeyeceğim bile. Zaten binlerce sorunu olan birine bu şekilde konuşan insanlar umarım başlarına gelmez de hic anlamazlar... tesekkur ederim dileklerinize :)

Tam aile olmanın ne demek olduğunu anlatan bir yazı olmus.
Aile konusunda bende sanalıyımdır . Kardeşinizde sansliymis ,dilerim hep güzel günler görürsünüz beraber.

genelde sert bir uslubum var galiba kusura bakmayın. yaklaşık 2-3 ay oldu bu olaylar yaşanali yani tam o sürecin içindeyiz. aslında bu sürece baslarken tamamen para biriktirmek ve boşanma adımını atarken kendime güvenim olsun dusuncesindeydim. ama yine de katlanamıyorum

Evliliğin çocuğun sorumluluğunu kaldıramadığı için kaçış yolu olarak bunu bulmuş sonrada devami bu şekilde gelmiş olabilir mi

belki de oyle oldu, bilemiyorum

Aslinda beni rahatsiz eden sadece kumar degil.
Hakaret, kufur ve fiziksel siddet var. Bunlar da kumar kadar cok onemli.

Babasız büyütmemek Babasız büyütmeme k için hem anne hem de gecimi üstlenerek baba olmuşsunuz cok verici bi insansınız Allah iyinin yanındadır hep

Aslinda beni rahatsiz eden sadece kumar degil.
Hakaret, kufur ve fiziksel siddet var. Bunlar da kumar kadar cok onemli.

Bunlara karşı da açıklaması borcunu ödemeye çalışırken kendini tamamen kaybetmesiydi. Gerçekten de kaybetmişti dediğim gibi 15 20 kilo verdi her zaman espirili güler yüzlü adam gitti sürekli bir köşede arpacı kumrusu gibi oturan bi adam geldi yerine. Şiddet küfür hakaret olaylarını yaşamıyoruz ortaya çıktıktan sonra herşey. Ama hala maddi olarak bir sürü sıkıntı çektiğimiz için yine arpacı kumrusu gibi düşünüyor ve yine çok gerginiz ikimiz de. Çocuğuna bez alamayan her anne baba gibi mutsuz ve gerginiz. Belki de işe başlayınca daha farklı olur..

Babasız büyütmemek
Babasız büyütmeme k için hem anne hem de gecimi üstlenerek baba olmuşsunuz cok verici bi insansınız Allah iyinin yanındadır hep

Keşke dediğiniz gibi olsa, o kadar cesur olabilsem ve kızımın mutlu olacağını bilsem bir dakika bile beklemem hemen boşanır ve yeni bir hayat kurarim

Peki neden calismiyor? Bebegi olan biri benim bildigim is kucumsemeden her isde calismali. Guzel bir iş bulana kadar idare etmeli.

Peki neden calismiyor? Bebegi olan biri benim bildigim is kucumsemeden her isde calismali. Guzel bir iş bulana kadar idare etmeli.
O niyetle geçici de olsa bir işe girdi, orası iflas etti ve herkesi çıkarttılar bayramdan once. Bedelli askerliği olduğu için ocakta yeni iş yerleri de çok kabul etmedi. Askerlik ilişik belgesi istiyorlar ya.. şimdi iyi bir şirketle anlaştığını söylüyor ve pazartesi başlayacağını söylüyor. Ama ben ona bile kuskuyla yaklaşıyorum

Bu süreçte de boş durmamaya çalışıyor aslında. Mesela mal gelen marketlere gidip koli eşya taşıyarak günlük ufak tefek harçlık almaya çalışıyor. Boş boş evde yatan biri değil aslında ama biraz çekimser kaldı iş konusunda

Peki garsonluk filan yapamaz mi?

Peki garsonluk filan yapamaz mi?

Dediğim gibi mal taşıyor dükkanlara gelen malları. Garsonluk filan için artık daha yaşı küçük kişileri alıyorlar malesef.. 30 yaşında eşim kabul etmiyorlar.

Normalde 2 üniversite mezunu, yöneticilik yapan biriydi. O işten çıkmak zorunda kalmak da baya güvenini kırdı galiba.

Benim etraftan duyduğum ve gördüğüm kumara bir kere bulaşan kumarı bırakmıyor, bu sefer kazanacağım düşüncesi ile bir daha bir daha oynuyorlar.

Devlet memuru olmasanız sabredin derdim belki ama devlet memurusunuz, kendinizi bu çukurdan kurtarmak için hiçbir engeliniz yok, sizden başka.

Kocanız da çocuğunuza çok kötü bir örnek olur, yararı değil zararı olur.

Babasız çocuk büyütmek o kadar zor ki. Rahmetli annemden biliyorum, ben büyüktüm ama kardeşim daha ufaktı. Onun yanında abileri ve annesi vardı, benim annem bile yok. Nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum, hiç cesaret edemiyorum. Keşke edebilsem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…