- 27 Ocak 2020
- 5.988
- 11.612
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
O zaman sen evlenme fikrini aklndan çıkart..Annem tek kalamıyor bir yerde hic mesela evde kimse olmasin o evde kalmaz o yuzden ben olmasam bile yeğenlerimle yatar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman sen evlenme fikrini aklndan çıkart..Annem tek kalamıyor bir yerde hic mesela evde kimse olmasin o evde kalmaz o yuzden ben olmasam bile yeğenlerimle yatar
Her gün mutlaka bir kere bu forumda okuduklarım nedeniyle şoka giriyorum.
Ayılmam 30 dk Allahtan.
Neden diye kafamın içinde dönüp duruyor sorular
Henüz eşi öldü diye tek kalamayan annelerini, babalarını evliliklerine sokan erkekleri hazmedememişken...
Bir de eşi öldü diye yatağına sokanlar varmış...
Konuşup oyle yaptim zaten kuzum doğru olan buydubu ne cesaret seni tanımak istiyorum yiğidim yani böyle bir süreçte hangi cesaretle annenizle beraber yatıyorsunuz onun iyiliği için olabildiğince uzak durmanız gerekirken
Doğrusu da buAnnenle yatakları ayır.
Şoktan çıkınca haber edersin emiAnnesiyle yatan bir yetişkin...
Corona günlerinde üstelik...
Şoktan çıkabilirsem konuya yorum yaparım.
Ahahahhaahhaa kiz sesli güldüm resmen cok yasa emiEvlendiginizde de üçünüz mu yatacaksınız
Sizlerin yorumuyla hareket ederek oyle yaptim canimEn azından bu süreçte tek yatarsanız, bence en büyük tedbiri almış olursunuz.
Ama hic görüşmedik yüz yuze online konuşmak dogru olur mu kiAnnenizle uyumaniz hiç normal değil. Anneci kocadan şikayet ederken , Anneci gelin olmayın. Ayrica tabiki online görüşün. Soğukluk girerse o ilişkiden hayır gelmez zaten, ilk olumsuzlukta soğuyacaksa kapı orda hiç uğraşmasin
Ben mi teklif edeyim bunu adama online goruselim diyeadamla online görüşün, video call yapın.şu dönemde hepimizin yaptığı ve doğru olan o zaten.
anneyle yatmak ne ya? koca kadın annenizle yatıyorsunuz hem de pandemi döneminde 65 yaşında kadının yanında? normal şartlarda da beraber yatmanız saçma zaten.Bu cümleyi kk'da bir koca kadına söyliyceğim aklıma gelmezdi ama "annenizle yatakları ayırın" tövbe tövbe
Ilk görüşmede daha henüz tanımadığı adamla yaramazlık yapan mi söylüyor bunu
Bence olağan dışı olan sizsiniz
Ama hic görüşmedik yüz yuze online konuşmak dogru olur mu ki
Canim öncelikle empati yapip kendi yaşadıklarını benimle paylastigin icin tesekkur ederimGerçekten bir elektrik varsa aranızda korona buna engel teşkil etmez.Aramız soğursa diye düşünmeyin, buluşmayın. Mecbur kalmadıkça dışarı çıkılmamalı diye boşuna söylenmiyor.
Annenizle birlikte yatmanız ise çok yanlış.Hem korona açısından annenize risk yaşatıyorsunuz hem de bu durum annenizde psikolojik olarak ilerde sorunlar yaratır. Siz evlenip gittiğinizde kendini çok yalnız hisseder.Annenizle yakın olun evet ama onu kendinize bağımlı hale getirmeyin.
(Annem 30 yıldır bekar.Dedem vefat ettikten snra sadece ikimiz kaldık ve dedemi de kaybetmenin hüznüyle biz de annemle 2 gün birlikte uyuduk ama o kadar..Sadece 2 gün..Ayrıca annem kanser atlattıktan snra da bir müddet onun yeni çıkan saçlarını her duştan çıktığında ben kuruttum saç kurutma makinesiyle.Hoşuma giderdi yeni saçlarınına dokunmak..Ama sonra fark ettim ki ben evlensem ya da ölüp gitsem annem her saç kuruttuğunda beni hatırlıcak,belki de bunun eksikliğini yaşayıp üzülecek..Bu olmasın die onu da bıraktım. Annenize verdiğiniz değeri çok iyi anladığımı göstermek için kendimden örnek verdim ..Evet anneniz eşini kaybetmiş olabilir ama o sizin çocuğunuz değil, kendinize bağımlı hale getirmeyin. Her zaman yakın olun ama 2 ayrı yetişkin bireysiniz,bunu da atlamamak lazım )
Ilk görüşmede daha henüz tanımadığı adamla yaramazlık yapan mi söylüyor bunu
Bence olağan dışı olan sizsiniz
Biz bunlara hayatin gerçekleri diyoruzHer konunda ayrı bir gariplik, tuhaflık oluyor.
Gerçekten umutsuz vakasın
Tatlım bu adamla bi tanıdık vasıtasıyla tanıştım aynı semtteyiz zaten caddedeki cocugu gördüğümde yeni yeni muhabbet dönüyordu onun sonrasında da bi tanımaya karar verdimUmutsuzcuğum bu adamla nerede tanıştın acaba?
Devamlı bir adam çıkıyor senden, şaşırıyorum artık Hayır kafede kestiğin adamı sayfalarca konuşurken bu adamın esamesi yoktu ortalıkta, şimdi buluşmak için sözleşilen biri daha çıkıyor
Tabii ki görüşme. Şu koşulda çok elzem değil biriyle randevuya çıkman. Yazışırsınız, telefonlaşırsınız ,istiyorsanız kamera açarsınız. Karantina var diye flörtler, ilişkiler iptal değil sonuçta.
Caddedeki cocugun izine rastlayamadım umudumu kestim, yeni taleplerine sans verdimKafedeki çocuğu arıyordunuz en son, bu adam nereden çıktı?
Yok hatta rüyamda gördüğüm erkekleri buraya yazıyorum konu açıyorum hayal dünyasında yaşıyorumFarkindaysan, farklı kişiler var ama ortada elle tutulur hiçbir şey yok.
Kafede gördüğü, internette bir iki yazıştigi, neredeyse karşı cinsten selam verdiği herkes için konu açıyor, ortada birçok adam var gibi duruyor ama onlar aslında yoğlar
Hiç görüşmedik demişsin birkaç sayfa önce. Yani yine netten tanışıp konuşmaya çalıştığın biri sanırım. Arkadaş vasıtası dediğin de ortak arkadaş listesinde, aynı fotoğrafta falan görmek mi yoksa?Tatlım bu adamla bi tanıdık vasıtasıyla tanıştım aynı semtteyiz zaten caddedeki cocugu gördüğümde yeni yeni muhabbet dönüyordu onun sonrasında da bi tanımaya karar verdim
Bu kadar seçici olmasam şimdiye kadar bin kere evlenmiştimBöyle söyleyince de kızıyor ben çok seçiciyim diye.
Ne varmış halimdeSeçici hali buysa birşey demiyorum artık