Yaktın Beni Corona

Annenle beraber yatma tabi ki. Aynu evin içinde de bulaşturabilirsin tabi birlikte yatmak daha fazla yakın bir davranış. Tanıştığın çocukla da bu süreçte görüşme bence, telefonla görüntülü konuşun biraz.

Her gün mutlaka bir kere bu forumda okuduklarım nedeniyle şoka giriyorum.
Ayılmam 30 dk Allahtan.

Neden diye kafamın içinde dönüp duruyor sorular

Henüz eşi öldü diye tek kalamayan annelerini, babalarını evliliklerine sokan erkekleri hazmedememişken...
Bir de eşi öldü diye yatağına sokanlar varmış...
bu ne cesaret seni tanımak istiyorum yiğidim:işsiz: yani böyle bir süreçte hangi cesaretle annenizle beraber yatıyorsunuz onun iyiliği için olabildiğince uzak durmanız gerekirken
Konuşup oyle yaptim zaten kuzum doğru olan buydu

Evlendiginizde de üçünüz mu yatacaksınız
Ahahahhaahhaa kiz sesli güldüm resmen cok yasa emi
Babam yakin zamanda vefat etti aniden ailecek cok sarsıldık annemde henüz atlatabilmiş degil geceleri ağlar kotu olur diye yalnız bırakmıyoruz ama bu süreçte en mantıklısı ayırmak ki oyle de yaptık risk almaya gerek yok

Annenizle uyumaniz hiç normal değil. Anneci kocadan şikayet ederken , Anneci gelin olmayın. Ayrica tabiki online görüşün. Soğukluk girerse o ilişkiden hayır gelmez zaten, ilk olumsuzlukta soğuyacaksa kapı orda hiç uğraşmasin
Ama hic görüşmedik yüz yuze online konuşmak dogru olur mu ki

adamla online görüşün, video call yapın.şu dönemde hepimizin yaptığı ve doğru olan o zaten.
anneyle yatmak ne ya? koca kadın annenizle yatıyorsunuz hem de pandemi döneminde 65 yaşında kadının yanında? normal şartlarda da beraber yatmanız saçma zaten.Bu cümleyi kk'da bir koca kadına söyliyceğim aklıma gelmezdi ama "annenizle yatakları ayırın" :işsiz: tövbe tövbe
Ben mi teklif edeyim bunu adama online goruselim diye

Ilk görüşmede daha henüz tanımadığı adamla yaramazlık yapan mi söylüyor bunu
Bence olağan dışı olan sizsiniz

1-ilk randevu dedim ilk görüşme değil, arada çok büyük farklar var. Anlamanıza pek ihtimal vermiyorum. İlişkiler süreçler içerir ama siz ilk basamaktan yukarı çıkamadığınız için anlamazsınız.
2-ilk randevuda ve üstünden geçen 13 senede hala gözümün içine bakan bir adam var hayatımda. Annemle değil onunla uyuyorum.
3-orda burda yazdıklarımızı eninde sonunda önümüze sürüleceğini bilerek yazıyoruz. Utandığım bir durum olsa yazmazdım zaten. Yani yaralayamadınız yine beni 😂
4-daha yazarsam polemiğe giricek o yüzden susayım ben.

Ama hic görüşmedik yüz yuze online konuşmak dogru olur mu ki

Bence olur, çünkü birbirinizi çekici bulmaz iseniz konuşmayı kesersiniz. Elektrik alıp alamayacağınız belli olmayan biriyle uzun süre mesajlaşmanın anlamı yok. Seninle görüşemem, annem risk grubunda deyin onun yerine kameralı araşmayı teklif edin.

Gerçekten bir elektrik varsa aranızda korona buna engel teşkil etmez.Aramız soğursa diye düşünmeyin, buluşmayın. Mecbur kalmadıkça dışarı çıkılmamalı diye boşuna söylenmiyor.

Annenizle birlikte yatmanız ise çok yanlış.Hem korona açısından annenize risk yaşatıyorsunuz hem de bu durum annenizde psikolojik olarak ilerde sorunlar yaratır. Siz evlenip gittiğinizde kendini çok yalnız hisseder.Annenizle yakın olun evet ama onu kendinize bağımlı hale getirmeyin.

(Annem 30 yıldır bekar.Dedem vefat ettikten snra sadece ikimiz kaldık ve dedemi de kaybetmenin hüznüyle biz de annemle 2 gün birlikte uyuduk ama o kadar..Sadece 2 gün..Ayrıca annem kanser atlattıktan snra da bir müddet onun yeni çıkan saçlarını her duştan çıktığında ben kuruttum saç kurutma makinesiyle.Hoşuma giderdi yeni saçlarınına dokunmak..Ama sonra fark ettim ki ben evlensem ya da ölüp gitsem annem her saç kuruttuğunda beni hatırlıcak,belki de bunun eksikliğini yaşayıp üzülecek..Bu olmasın die onu da bıraktım. Annenize verdiğiniz değeri çok iyi anladığımı göstermek için kendimden örnek verdim ..Evet anneniz eşini kaybetmiş olabilir ama o sizin çocuğunuz değil, kendinize bağımlı hale getirmeyin. Her zaman yakın olun ama 2 ayrı yetişkin bireysiniz,bunu da atlamamak lazım )
Canim öncelikle empati yapip kendi yaşadıklarını benimle paylastigin icin tesekkur ederim
Yakın zamanda aniden kaybettik babamı bu süreçte annemi yalnız bırakmamak adına yanında kalıyorum geceleri surekli ağlıyor başka oda da olsam duyamam diye geçici bir süre yani
Ama simdi şu dönemde ayri yatıyoruz artik riske atmaya gerek yok

Ilk görüşmede daha henüz tanımadığı adamla yaramazlık yapan mi söylüyor bunu
Bence olağan dışı olan sizsiniz

Ayrıca kusura bakmayın da hoşlanmak, sevişmek çok doğal şeyler. İsteyen inancı ve ya aile değerlerine göre kendini tutar, isteyen dilediği gibi yaşar. Anormal bir davranış değil hoşlanılan kişiyle sevişmek. Ama 27 yaşındaki birinin annesiyle uyuması anormal. Sizden çok annenize zarar gelir, yeni birini tanımaya çalıştığınıza göre evlenmeyi düşünüyorsunuz, siz evlenince anneniz bu seferde babanızın ardından sizi kaybetmiş gibi hisseder. Evlenmek sizin hakkınız, annenizi biraz biraz yalnızlığa alıştırın. Tabi demiyorum ki birden kesin, babanızı yeni kaybetmişsiniz, yavaş yavaş uzaklaşın. En azından yatakta tek yatmaya alışsın ilk önce.

Umutsuzcuğum bu adamla nerede tanıştın acaba?

Devamlı bir adam çıkıyor senden, şaşırıyorum artık :KK53: Hayır kafede kestiğin adamı sayfalarca konuşurken bu adamın esamesi yoktu ortalıkta, şimdi buluşmak için sözleşilen biri daha çıkıyor:KK53:

Tabii ki görüşme. Şu koşulda çok elzem değil biriyle randevuya çıkman. Yazışırsınız, telefonlaşırsınız ,istiyorsanız kamera açarsınız. Karantina var diye flörtler, ilişkiler iptal değil sonuçta.
Tatlım bu adamla bi tanıdık vasıtasıyla tanıştım aynı semtteyiz zaten caddedeki cocugu gördüğümde yeni yeni muhabbet dönüyordu onun sonrasında da bi tanımaya karar verdim

Farkindaysan, farklı kişiler var ama ortada elle tutulur hiçbir şey yok.
Kafede gördüğü, internette bir iki yazıştigi, neredeyse karşı cinsten selam verdiği herkes için konu açıyor, ortada birçok adam var gibi duruyor ama onlar aslında yoğlar :KK70:
Yok hatta rüyamda gördüğüm erkekleri buraya yazıyorum konu açıyorum hayal dünyasında yaşıyorum
Iyice çıldırdınız artik

Tatlım bu adamla bi tanıdık vasıtasıyla tanıştım aynı semtteyiz zaten caddedeki cocugu gördüğümde yeni yeni muhabbet dönüyordu onun sonrasında da bi tanımaya karar verdim
Hiç görüşmedik demişsin birkaç sayfa önce. Yani yine netten tanışıp konuşmaya çalıştığın biri sanırım. Arkadaş vasıtası dediğin de ortak arkadaş listesinde, aynı fotoğrafta falan görmek mi yoksa?

X