Yaktın Beni Corona

Ayrıca kusura bakmayın da hoşlanmak, sevişmek çok doğal şeyler. İsteyen inancı ve ya aile değerlerine göre kendini tutar, isteyen dilediği gibi yaşar. Anormal bir davranış değil hoşlanılan kişiyle sevişmek. Ama 27 yaşındaki birinin annesiyle uyuması anormal. Sizden çok annenize zarar gelir, yeni birini tanımaya çalıştığınıza göre evlenmeyi düşünüyorsunuz, siz evlenince anneniz bu seferde babanızın ardından sizi kaybetmiş gibi hisseder. Evlenmek sizin hakkınız, annenizi biraz biraz yalnızlığa alıştırın. Tabi demiyorum ki birden kesin, babanızı yeni kaybetmişsiniz, yavaş yavaş uzaklaşın. En azından yatakta tek yatmaya alışsın ilk önce.
Evlilik dışı olursa anormal

Koyun can derdin de kasap et. :KK57: Teknoloji çağında yaşıyoruz. Görüntülü görüşün. İlla ten temasınızın olması mı gerekiyor? Hayret bi olaysınız.

Ayrıca annenle ayrı odalarda yat. Ne kadar önlem alırsan al risk grubunda kadıncağız.

Anne ile yatarken (hem de bu süreçte 65 yaş üstü birinin olduğu eve her gün dışarı çıkan biri olmasına rağmen) bir erkekle buluşmayı asla doğru bulmuyorum. Zira yeterince olgunluğa ulaşmamışsınız.
7 yaşındaki kardeşim arada bir annemin yanına gidip yatıyor diye kızıyordum ben :KK70:

Gerçekten bir elektrik varsa aranızda korona buna engel teşkil etmez.Aramız soğursa diye düşünmeyin, buluşmayın. Mecbur kalmadıkça dışarı çıkılmamalı diye boşuna söylenmiyor.

Annenizle birlikte yatmanız ise çok yanlış.Hem korona açısından annenize risk yaşatıyorsunuz hem de bu durum annenizde psikolojik olarak ilerde sorunlar yaratır. Siz evlenip gittiğinizde kendini çok yalnız hisseder.Annenizle yakın olun evet ama onu kendinize bağımlı hale getirmeyin.

(Annem 30 yıldır bekar.Dedem vefat ettikten snra sadece ikimiz kaldık ve dedemi de kaybetmenin hüznüyle biz de annemle 2 gün birlikte uyuduk ama o kadar..Sadece 2 gün..Ayrıca annem kanser atlattıktan snra da bir müddet onun yeni çıkan saçlarını her duştan çıktığında ben kuruttum saç kurutma makinesiyle.Hoşuma giderdi yeni saçlarınına dokunmak..Ama sonra fark ettim ki ben evlensem ya da ölüp gitsem annem her saç kuruttuğunda beni hatırlıcak,belki de bunun eksikliğini yaşayıp üzülecek..Bu olmasın die onu da bıraktım. Annenize verdiğiniz değeri çok iyi anladığımı göstermek için kendimden örnek verdim ..Evet anneniz eşini kaybetmiş olabilir ama o sizin çocuğunuz değil, kendinize bağımlı hale getirmeyin. Her zaman yakın olun ama 2 ayrı yetişkin bireysiniz,bunu da atlamamak lazım )
Kk'da ciddiye almama hastalığı var herhalde, bir de empatisizlik :) Gördüğüm en aklı başında yorum, konu akıl dışı olsa da burada fikir alınmak için açılmış senin isine gelmiyorsa yorum yapma, dalga geçme yeter. Ama yok illa fazla beğeni alacaklar, illa polemik yaratacaklar çok iticiler cidden. Olağan dışı denilen konu sahibi yerine ben aksi yorum yazanların olağan dışı olduğunu düşünüyorum.
Benim bir kız arkadaşım vardı. Babası terk ettiği için annesiyle beraber yatıyordu, bir nevi açlıktan annesiyle yatması, güven verdiğinden kaynaklıydı. Babası olmadığı için uykuları da çooook hafifti mesela, korkusundan kaynaklı, annesiyle yatarak kendini daha rahat hissediyordu. Bu bir psikolojidir doğru veya yanlış, bu normal bir sey olmasa da kesinlikle dalga geçilecek bir konu değil ki, bu ilk değil son da olmayacak. Sanki yer yüzünde tek annesiyle uyuyan kadınmış gibi davranmaları çok komik :) Bir şeyin yanlış olması onunla dalga geçileceği anlamına gelmez.
Ama tabiiki konu sahibi Corona ortamı varken yatmaman en doğrusu olur, bu vesileyle de yatakları komple ayırın bence.

Anneyle yatmak neden bu kadar tuhaf karşılanmış anlamadım.yaşlı insanlar özellikle kalabalık ailede doğup büyüyenler de yalnız kalınca korkma durumu çok oluyor.annesi korkuyor olabilir.öteki meseleye gelince buluşsanız da nereye gideceksiniz heryer kapalı zaten.bu dönemde flört olaylarıda çok hızlı gelişmiyordur heralde herkes uzak mesafe takılıyordur.kendisine sorun ne yapabiliriz görüşsek bile diye belki mantıklı olanın beklemek olduğunu görür.

X