Yaktın Beni Corona

adamla online görüşün, video call yapın.şu dönemde hepimizin yaptığı ve doğru olan o zaten.
anneyle yatmak ne ya? koca kadın annenizle yatıyorsunuz hem de pandemi döneminde 65 yaşında kadının yanında? normal şartlarda da beraber yatmanız saçma zaten.Bu cümleyi kk'da bir koca kadına söyliyceğim aklıma gelmezdi ama "annenizle yatakları ayırın" tövbe tövbe

Gerçekten bir elektrik varsa aranızda korona buna engel teşkil etmez.Aramız soğursa diye düşünmeyin, buluşmayın. Mecbur kalmadıkça dışarı çıkılmamalı diye boşuna söylenmiyor.

Annenizle birlikte yatmanız ise çok yanlış.Hem korona açısından annenize risk yaşatıyorsunuz hem de bu durum annenizde psikolojik olarak ilerde sorunlar yaratır. Siz evlenip gittiğinizde kendini çok yalnız hisseder.Annenizle yakın olun evet ama onu kendinize bağımlı hale getirmeyin.

(Annem 30 yıldır bekar.Dedem vefat ettikten snra sadece ikimiz kaldık ve dedemi de kaybetmenin hüznüyle biz de annemle 2 gün birlikte uyuduk ama o kadar..Sadece 2 gün..Ayrıca annem kanser atlattıktan snra da bir müddet onun yeni çıkan saçlarını her duştan çıktığında ben kuruttum saç kurutma makinesiyle.Hoşuma giderdi yeni saçlarınına dokunmak..Ama sonra fark ettim ki ben evlensem ya da ölüp gitsem annem her saç kuruttuğunda beni hatırlıcak,belki de bunun eksikliğini yaşayıp üzülecek..Bu olmasın die onu da bıraktım. Annenize verdiğiniz değeri çok iyi anladığımı göstermek için kendimden örnek verdim ..Evet anneniz eşini kaybetmiş olabilir ama o sizin çocuğunuz değil, kendinize bağımlı hale getirmeyin. Her zaman yakın olun ama 2 ayrı yetişkin bireysiniz,bunu da atlamamak lazım )

Umutsuzcuğum bu adamla nerede tanıştın acaba?

Devamlı bir adam çıkıyor senden, şaşırıyorum artık Hayır kafede kestiğin adamı sayfalarca konuşurken bu adamın esamesi yoktu ortalıkta, şimdi buluşmak için sözleşilen biri daha çıkıyor

Tabii ki görüşme. Şu koşulda çok elzem değil biriyle randevuya çıkman. Yazışırsınız, telefonlaşırsınız ,istiyorsanız kamera açarsınız. Karantina var diye flörtler, ilişkiler iptal değil sonuçta.

Farkindaysan, farklı kişiler var ama ortada elle tutulur hiçbir şey yok.
Kafede gördüğü, internette bir iki yazıştigi, neredeyse karşı cinsten selam verdiği herkes için konu açıyor, ortada birçok adam var gibi duruyor ama onlar aslında yoğlar

Böyle söyleyince de kızıyor ben çok seçiciyim diye.

araya soğukluk girerse.
Herhangi erkek bir canlıyla sizin aranıza asla soğukluk giremez, mümkün değil. Yeter ki erkek olsun.
Adam da sizden şimdi soğumasa sonra tanıyınca soğur zaten, çok dert etmeyin.

dışarıda nerede görüşeceksiniz, cafe vs oturmak yasak..
zaten çalışmak için çıkarken risk altındasınız, neden daha fazla risk ?
olmayacaksa olmaz, olacaksa olur, bir erkek sağlığınızdan daha mı önemli ?
annenizle yatmanız sağlıklı değil, hem onun hastalığı hem de sizin psikolojiniz için.

Bu salgin ben de aydinlanmaya sebep oldu bugun bunu anladim..Bizim insanimiz cocugu,genci,yaslisi hep hiperakrifmis..Iki ay sadece 60 gun eve kapanmak kendinle basbasa kalmak zor gelir mi insana..Flortum ile soğukluk girmesin araya diye sagliginizi annenizin sagligini tehlikeye atiyorsunuz.Akli basinda insan zaten gorusmez ki kimseyle..

bundan birkaç sene önce 2 yıl kadar annemin 1+0 şeklindeki atölyesinde yaşadık ikimiz, dolayısıyla bir büyük yatağı paylaşmak zorunda kaldık. şimdi taşındığımız için odalarımız ayrı, ben yeri geliyor tek yatıyorum, yeri geliyor erkek arkadaşımla kaldığımda yatağı onunla paylaşıyorum, bir sıkıntım da yok istediğim gibi uyumakla ilgili. annem de bana bayılmıyor zaten, şimdi odama bile girmiyor sdklfj

her gün işe gidip geliyorsanız annenizle aynı evde bulunmanız bile sakıncalı. biz markete bile 1 kişi gidiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…