- 26 Mayıs 2018
- 8.189
- 38.698
- 51
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Farkindaysan, farklı kişiler var ama ortada elle tutulur hiçbir şey yok.Umutsuzcuğum bu adamla nerede tanıştın acaba?
Devamlı bir adam çıkıyor senden, şaşırıyorum artıkHayır kafede kestiğin adamı sayfalarca konuşurken bu adamın esamesi yoktu ortalıkta, şimdi buluşmak için sözleşilen biri daha çıkıyor
Tabii ki görüşme. Şu koşulda çok elzem değil biriyle randevuya çıkman. Yazışırsınız, telefonlaşırsınız ,istiyorsanız kamera açarsınız. Karantina var diye flörtler, ilişkiler iptal değil sonuçta.
Böyle söyleyince de kızıyor ben çok seçiciyim diye.Farkindaysan, farklı kişiler var ama ortada elle tutulur hiçbir şey yok.
Kafede gördüğü, internette bir iki yazıştigi, neredeyse karşı cinsten selam verdiği herkes için konu açıyor, ortada birçok adam var gibi duruyor ama onlar aslında yoğlar
Seçici hali buysa birşey demiyorum artıkBöyle söyleyince de kızıyor ben çok seçiciyim diye.
Herhangi erkek bir canlıyla sizin aranıza asla soğukluk giremez, mümkün değil. Yeter ki erkek olsun.araya soğukluk girerse.