Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

biz geçenlerde yatak odası tak. sorduk
2300 fln dedi.
ama peşin dedik adam dio ki ya söylesize baştan o zaman 1500 daha pazarlık yapılmamış hali yani
düşünün taksitli olunca nasıl zarar ediliyor.
diğer ufak tefek ürünlerde aynı bunun gibi işte.atıyrm 100 tl diyorsa peşin daha uyguna geliyor

ben aldım canım bugün verdim sipariş. ama düşünemedim. haftaya eve gidicem perşembe günü.o güne kadar gelir inşallah hiç sanmıyorum.bayramda yokum bayram sonrası da yokum.izinliyim
Em hayırlı olsun kız gelir inş. hangisini aldın?j ya banada çok cazip geldi fiyatları aslında. Bi de taksit olayı var mı bunlarda?j Parfümlerde %de 10 kargo ücreti dahilmiş galiba di me?. Aşkitom için bunların arasında kaldım ama gram fikrim yok kokuları hakkında.
02718335005.jpg

00814435005.jpg
ama çok ters oldu bu yaws tanışma için full speed sipariş ettim ben bugün yarın gelir. Bu da artık 14 şubata gider çocukta sıyırdı galiba bu kız dicek paso parfüm alıyor.kaydirigubbakcemile3

İyi akşamlar hatunlar bu ara nasılsınız ?j

ereğli sen halletmişsin hediye işini ben hala düşünüyrm.:(
nişanlım çizme ve çanta aldı ben ne alcamm yaaa :(
pembe panter alımmı elinde kalp olan çocuksumu olur acaba.

ben de bunları aldım canım hiç bilmiyorum kokusunu güzel diye duydum. inşallah iydir. parfüm seti 59 makyaj seti de 21 lira. içinde allık ruj 48 renk far var.bi de kolye ile dudak parlatıcısı hediye

Eklentiler

• $03986668514.webp
    $03986668514.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $08923835014.webp
    $08923835014.webp
    6 KB · Görüntüleme: 28
ben de gömlek aldım bi de bu işte. zaten 1 ocak tanışma yıldönümüz. 2 şubat doğumgünü daha var yani hediye alıncak. nişanlım da şimdi bana elbise ayakkabı falan aldı hem bayramlık hem nikahlık gibi. bi de ceket le kolye almış bayram hediyesi.gelcek ya ondan

em güle güle kullan ve nişanlın kullansın.
ama 2. açılmadı göremedim makyaj setini gördüm sadece.
ya ben ne alcamm.
annemle babam bot alcaklarmış.benim botumun aynısından takım olcaz:)
ama ben ne alım.15 aralık tanışma yıl dönümü ee sevgililer günüde var parfüm hayatta almam hep parfüm aldım abisi bitiryrmuş :(
o yğzden şahsına hediye düşünüyrm.
esprili olsun die pembe panter düşündüm ve gravat iğnesi

olablir canım.ya da kıravat kol düğmesi gömlek takımlarda var
biz daha ilk bayramlıkları alıyoruz bakalım. annem de kazak alıcak galiba. ben de pantolan falan almak istedim ama bedeni uymaz die almıyorum

olablir canım.ya da kıravat kol düğmesi gömlek takımlarda var
biz daha ilk bayramlıkları alıyoruz bakalım. annem de kazak alıcak galiba. ben de pantolan falan almak istedim ama bedeni uymaz die almıyorum

neyse kızlar ben yatıyorum. iyi geceler...

daha önce gravat kol düğmesi ve mendil takımı almıştım şimdi gümüş iğne almayı düşündüm.

iyi geceler canım..
bende kaçtım bye byee

günaydın kızlar nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
bayram hediyeleri,doğum günü yıldönümü hediyeleri düşünülmeye başlanmış.
maalesef bu yılımı yalnız geçiricem.başlarda bu duruma inanılmaz üzülüyordum ama alıştırdım kndmi.
tek başıma bi bayram falan zor geliyodu.
biz nişanlıma bişi alamıyoruz bayramlık.kayınvalidemler alacak.bugün yada yarın gidip alıcaz.
çizme aldımya, ondan etek alayım diyorum.üstünede uygun işi bulurum artık..

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 22 Kasım - life_city - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 02 Aralık - em4561 - nikah - opuyorumnanaktan
:nazar: - 06 Aralık - esra8608 - nişan - :nazar:
opuyorumnanaktan - 13 Aralık - yemyeshill - düğün - opuyorumnanaktan
:nazar: - 19 Aralık - bebikyüzlü - nişan - :nazar:
opuyorumnanaktan - 06 Şubat - derinss - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Nisan - adaer - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Nisan - OmrumunSahibi - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

gunaydınn

o parfum süper:lepi:

yağmırcım bana kımse bısı almıyo nan ne kadr ıyı k valıden var gercı bıseylerı ıstemıyorum sağlıklı olsunlar yeter
amelıyat olcak bu ay sonu bakalım ınş ayağa kalkar artık

ah ahh param olcaktıkı bende neler alırdım ama nışanlım d gununde hedıye bıle ıstemıyo ona vercek paramız yok dıo
alırsan atarım dıo
ev bulmuş gene
te allam ya anamdan ayırck hemen benı
evlenmek ısteyen ben sımdık kacıyom adamda sasıyo:roflol:

ah ahh param olcaktıkı bende neler alırdım ama nışanlım d gununde hedıye bıle ıstemıyo ona vercek paramız yok dıo
alırsan atarım dıo
ev bulmuş gene
te allam ya anamdan ayırck hemen benı
evlenmek ısteyen ben sımdık kacıyom adamda sasıyo:roflol:

ama canım daha çok yokmu sizin evlenmenize ev tutarsanız kira verirsiniz çok. biz de lojmana başvurcaktık ama daha var şubatta giderim ben oraya o da tayinim çıkarsa

gunaydınn

o parfum süper:lepi:

yağmırcım bana kımse bısı almıyo nan ne kadr ıyı k valıden var gercı bıseylerı ıstemıyorum sağlıklı olsunlar yeter
amelıyat olcak bu ay sonu bakalım ınş ayağa kalkar artık

saolsun öledir cnm. ki bu ay hem kurbanlık alınacak malum yani.
hiç gerek yok dedim ama dinletemedim.bide bi akrabası yüzünden 10bin tl bianda borca girdiler.
onu ödemek zorundalar bikaç ay içinde.
ama yinede alıcam diye tutturdu.hatta bilezikte yapıcaktı ama istemedim ben.
bile bile niye masrafa sokayımki.

sizede geçmiş olsun cnm.tez zmnda ayağa kalkar sağlığına kavuşur inş.:Saruboceq:

Kızlar selam nasılsınız

biraz geçmişi okudum bende, ya benimde de eksikleirm var encok kafama takılan şık bardak takımları buralarda bulamıyorum istediğim gibi istanbul nerelere bakalım ben takım sitiyorum 12 kişilik kadehi viski ve çay bardağı yakım hadi kızlar bekliyom bir diyiverin

omrumun sahibi kullanıcısından alıntı

Selam kızlar benide alırmısınız aranıza 2010 bahar geliniyim bende

düğündaşım :) hoşgeldin. Canım salon vals ı tutmuşsunuz orkide salonda mı yoksa papatya salonda mı olacak? İkiside çok hoş gerçi.5 ay 6 gün kalmış tarihimize sayende tek tek gün saymıyorum.

Arkadaşlar sizler nasılsınız?

Back
X