Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

Sonbahar canım bunlarda çok güzell diğerleri gibi güle güle kullan.

çok teşk. ederim kuşum opuyorumnanaktan

vallaa şu sıralar iki arada bir deredeyim ben buaralar yne sonbahar bacım ne güzel bir bir alıyor ,aldıkları ne güzel .. dekorasyon için bile şimdiden hazırlıyor herşeyini,sepette havlularına bayıldım vallaa çok güzel en sevdiğim tarz.. benim niye elim gitmiyor bir türlü anlayamıyorum sonbaharında var 1.5 yıl düğününe benmde ben niye hiç bişey alamıyorum tuhafım ya mafoldumben

cnm alırsın sende zamanımız gerçekten çok var ben kendime hakim olamıyrm nedense.
çok teşk. ederim bu arada beğendiğine çok sevindim kuşum.
birde yer sıkıntısı ile ilgili olabilir gracem.yeriniz yoksa koymaya sıkıntı çekebilirsin,z sende sonra hepsini bir alırsın.planla ama kafanda mutlaka otursun bir öyle çık alışverişe kafan karışmasın gez bi bak neler var die.

599.jpg

bu gelinliği çok beğendim.

kızlar bende h.sonu baktım işte fatihde, 1300den aşşa kiralama fiyatı yok , siz nerden buldunuz böyle ucuza yaw

birde bakırköye bakıcam, bide kadıköy dediler ama kadıköyde nerde gelinlikçi var bilmiyorum ben

pınarım güngörenede bakın bir orda da uygun var.

Selam kızlar benide alırmısınız aranıza sırnaşık şey 2010 bahar geliniyim bende

hoşgeldin cnm hayırlı olsunn

grnt027s.jpg
[/IMG]

grnt032j.jpg
[/IMG]

bunlarıda dün ist.daydım yine iş için gittim fkt en son ikea ya girdim anneme hediye almıştım yukardakileri bana verdi
diğeri annemin kızlar mumlarda var ama çekemedim onları

Son düzenleme:
Uğurcumm en uygun zamanda kısmet olur inş yaws. Kızlarr strawberry. com parfümler mis geldi bana kimdi o biri alcaktı galiba çilek sen miydin kız?j Ayrıca bende istiyorum düğün zamanı incideyim ok mu uğur????????

ben aldım canım bugün verdim sipariş. ama düşünemedim. haftaya eve gidicem perşembe günü.o güne kadar gelir inşallah hiç sanmıyorum.bayramda yokum bayram sonrası da yokum.izinliyim

zeynep valla helal olsun sana evinin dekorasyonunu bile hazırladı şimdiden . maşallah canım yaaaa ... ben hala yaya tık yok vallaa bende alamadım pek bşey akannehir

dün konuştuk annem babam askım ben falan
tabı aşkımla telde ancak
annem olsun demıstı babam sız bılırsınız dedı
halam köye gıttı onun babanesı ck rahatsızlanmış
tek erkek torun benımkı
k valıdemde bu ay sonu amelıyat olması gerekıyormuş bıraz yürüyemıycek
düşündumde dedım baharda yapalım hem kendımızı daha bı hazrlarız
ben eksıklleırmın hepsını deıl ama coğunu hallederım sende bıseyler edersın kenara para koymaya devam
adamı aradık adam bızı cok sefmışzemuszemussız tutuna kadr kımseye vermem demış
zaten 6 ay önce bırı gelmış ona bıle vermemış kendı oturcam dıe sureklı tadılat yapmış
yaşlı bı dede desem daha doğru bızde dedık nisan gıbı olur
oda ok dedı
sımdık yurtdışına gıtcekmış ama ıstedığımız zaman anahtarı bıraktı kızına evde oturabılırmışız:hulya:
bu yettı bana
ne bılem ya ıkı tarafıda cok sıkıştırmak ıstemedım zaten totom donar dedım ben ısıtırım dedı de gectım onu hadı:roflol:
hayırlısı olsun bözük ya
sevindim snin adına

Uğurcumm en uygun zamanda kısmet olur inş yaws. Kızlarr strawberry. com parfümler mis geldi bana kimdi o biri alcaktı galiba çilek sen miydin kız?j Ayrıca bende istiyorum düğün zamanı incideyim ok mu uğur????????
yok annem ben değildim kaydirigubbakcemile3
herkese mrb bu aradaopuyorumnanaktan

zeynep valla helal olsun sana evinin dekorasyonunu bile hazırladı şimdiden . maşallah canım yaaaa ... ben hala yaya tık yok vallaa bende alamadım pek bşey akannehir

valla grace benim daha da yakın ben de almıyorum böle şeyleri. annem kızıo artık alma dedi taşıma problemi var

araba tutuluyor ya çeyiz giderken mecburen ben almak istiyorum aslında ama bilmiyorum yaa ne bilim bir türlü alamıyorum...

bizim araba tutulmucak galiba canım. ama sen alabilirsin. ütü masan açamaşır sepetine süzgeçine mandalına kadar al kaydirigubbakcemile3
biz eşyaları izmirden veya bursadan alalım diyoruz. eşyalar gelirken oraya yüklensin para veririz biraz daha. ya da kargoyla olucak o çok zor olucak ama
araba tutarsak 1000 lirayı bulucak. 800 demişler bi yerde

kızlar nerelere gelin gidiyorsunuz anladığım kadarıyla farklı şehirlerde olacaksınız
ay ben alt kata yerleşicem inş. kaydirigubbakcemile3

valla iğneden ipliğe lazım ben nasıl altından kalkıcam bilmem acaba diyorum gideyim evkur gibi mağazalra ıvırı zıvırı alayım ödeyeyeyim takistle diyorum ne dersinşz ayda 50-60 ödesem 600 liraya epey ıvır zvır alırım diyorum sizce nasıl fikir?

ben manisadan trabzona gidicem. şimdi de afyondayım iller arası çalışıomkaydirigubbakcemile3
grace cim para biriktiremiosan benim gibi taksit yap kendini zorlamıcak kadar en iyisi. ben çoğu şeyi taksitle aldım
şimdi tefalde ekmek kızartma mkinesi ve su ısıtıcı beğendim takım ikili satılıo 150 lira ama param yok kurban var bu ay. metal renkte beyaz eşyalarımla takım olucak. baharat takımını da öle gri aldım

kızlar nerelere gelin gidiyorsunuz anladığım kadarıyla farklı şehirlerde olacaksınız
ay ben alt kata yerleşicem inş. kaydirigubbakcemile3

ne güzel valla. bizim gibi eşya taşıma yok düğün olcak nişan olcak uçak bileti al bu masraflarınız yok işte. nasıl aynı apartmandasınız ya

aynı şehirdeyiz biz canım ama yinede gelin evine eşyalar çıkarken araba tutulur çeyiz gider...

Back
X