Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 22 Kasım - life_city - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 02 Aralık - em4561 - nikah - opuyorumnanaktan
:nazar: - 06 Aralık - esra8608 - nişan - :nazar:
opuyorumnanaktan - 13 Aralık - yemyeshill - düğün - opuyorumnanaktan
:nazar: - 19 Aralık - bebikyüzlü - nişan - :nazar:
opuyorumnanaktan - 06 Şubat - derinss - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Nisan - adaer - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Nisan - OmrumunSahibi - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

günaydın herkeseeee opuyorumnanaktan

gunaydınnnn

bvgarı nın her parfumu süperdır bence strawberry den alabılırsın cnm cunku orjınal olarak saatn benım bıldığım tek yer
dığer yerlere görede uygun
parfumde kargo oduyon ama dığer ürünlerde odemıyorsun
ve hedıye urunler gelıyokı ucuz seyler deıl yanı
bence strawberyy den al:lepi:

dream emınonunde guzellerı var cnm cok gezmedımm tam yerı tarıf edemem ama gormuştum
alacaksan bıde 12 kişilık al tatlım

Selam kıslar. Nasılsınız??
Şu sıralar yatak odası mobilyalarına bakıyorum. Babam alacak ama çok kararsızım..
Koyu renk kesinlikle düşünmüyorum..Sade Beyaz da istemiyom...2 gün önce bir mağazada açık kahve ile beyaz karışımı gördüm çok hoşuma gitti ama yatağı ve bazası yok 3.300 dediler son fiyat 2.800..Nasıl sizce??

cnm bende bambu ıstıyom
acık kahve ve beyaz sordum 3500 tl dedıler son olarak 3000 tl ıcınde hersey var cok guzel
senın bahsettığınde bambu
yatak ve baza yok mu
pahalı ozmn bence
bı baza 300 tl nerden baksan yatakta öle olsa yok yok pahalı ama beğendınse alabılırsın

cnm bende bambu ıstıyom
acık kahve ve beyaz sordum 3500 tl dedıler son olarak 3000 tl ıcınde hersey var cok guzel
senın bahsettığınde bambu
yatak ve baza yok mu
pahalı ozmn bence
bı baza 300 tl nerden baksan yatakta öle olsa yok yok pahalı ama beğendınse alabılırsın

Canım sen nerde sordun?? Fiyatuı iyiymiş seninkinin.Ayrıca banada pahalı geldi sorduğum...Biraz daha araştırayım diyorum..Varmı beğendiğin modeller eklersen sevinirim..Öptüm.

cnm benımkısı esenlerde yuvam mobılya dıe
net adresı yok
ama mobılyalarını cok beğendım
5 katlı mağaza
cok guzeller

ule benim kayınpeder de mobilyecı
iyi anlar mobilyeden kaydirigubbakcemile3

ıyıyız adaer sen nasılsın
sıte cok ağırlaştı o hızlı olursa bomba gıbı olcam ama nerde

vardır herhalde papatyacığım
bnm bi evlilik zamanım gelsinde btn tüyoları vericem size :hulya:

2010 sonbaharda evlenicem herhalde kaydirigubbakcemile3
bilmim ki böcük gidipte direk nsl soram. baba hangi mobilyalar kaliteli :roflol:

arkadaşlar sanırım gelinliğime karar verdim,tam emin olmamakla birlikte sade ve şık bir şey ararken karşıma çıktı ve vuruldum.Fiyatıda önemliydi biliyorsunuz her masraf bize ait hepimizde olduğu gibi.Gelinliğin modeli hakkında fikir verin bana lütfen,en iyi siz anlarsınız neler hissettiğimi ve o büyülü beyaz ı giyince süper olmak istiyorum.Anladınız değil mi ne demek istediğimi.Öpüyorum olumsuz da olsa fikriniz söyleyin,fizik yapıma vs. uygun olur mu aklınıza ne geliyorsa yazın.Görüşürüz.Ayyy çok heyecanlandım ya :)

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinl...ediniz-20.html (Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?)

Back
X