Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

resim.aspx

resim.aspx

Son düzenleme:
merhaba Kızlar ..
gracefulcum yazını okudumda yorum yapmak istedim

valla iğneden ipliğe lazım ben nasıl altından kalkıcam bilmem acaba diyorum gideyim evkur gibi mağazalra ıvırı zıvırı alayım ödeyeyeyim takistle diyorum ne dersinşz ayda 50-60 ödesem 600 liraya epey ıvır zvır alırım diyorum sizce nasıl fikir?

bende ıvır zıvırımı falan iğneden ipliğe varıncaya kadar desem yeridir
gittim evkurdan aldım
ödemeleri basladı büyük eşyalarımın hepsi bitti şükür kalanlar ufak tefek şeyler halımı
süpürgemi çaycımı
yatak örtüleri + nevresimler
yastıklara varana kadar aldım hepside kaliteli güzel..
tabi ödemeler biraz sıksada az kaldı inşallah hazirana kadar bitecek allahın izniyle
takside borca girmeden kenara para atmayı beklemekle
çeyiz yapılmıyor
ben taksidi öneririm..şuan ev dolu evime gitmeyi bekliyolar
kaydirigubbakcemile3

canım babamın evi var orada oturmayı düşünüyoruz o da annemlerle aynı binada
em sizin zaten gel gitler belinizi büker yaaa

10 taksit yapıyorlar oralarda napalım biriktirmeyle olcak iş değil vallaa bir bir her bir şeyi ancak bir ayda alırız bu gidişle en azından hepsi aradan çıkar ıvır zıvır bir liste yapacağım bakalım alacaklarımı ordan ...

gracekafa sana önerim beğendiğin bi ürünü her yerde sor öyle gir taksite
mesela bana evkur ve istanbul alışveriş merkezi istediğim ürüne daha yüksek fiyat verdi.
ben gittim evveden aldım 2 yıl önce.
kredi kartıma 12 taksit yaptılar. 1340 TL yi
öyle 1 senede ödedim bitirdim. bencede taksit olayına girin.
ama araştırın 20-30 fazla oluyo fiyatlar.

kızlar bence hiç evkur işine girmeyin derim.
aynı ürünler dışarda daha uygun.
mutlaka araştırın öyle bir yerden almayın.
bende taksitli alıyrm kredi kartına 3 5 taksit.
onu ödeyip diğerini alıyrm öyle büyük borcun altına girip kendinizi hiç sıkıntıya sokmayın
yatak takımının taksidi bitiyor çok şükür 3 taksitti bitti. şimdi başka yatak tak. alıcam.
ztn diğerlerini peşin alıyrm çok uyguna geliyor ( yemek takımı çatal bıçak tak. gbi şeyleri peşin alıyrm).
3 4 ay biriktirin 5. ay alın zaman çok gracem evkura karşıyım ben çok pahallı ve ürünlerinden memnun kalmadım.o paralara çook çook kaliteli ürünler bulursun.
ordan birtek dizüstü bilgisayarımı aldım öyle şeyler alınır ama daha da hiç bişey almam.
hele ki yatak örtüsü fln asla almam

ayrıca çeyiz götürme demişsiniz bizde de erkek tarafı araba tutucak
bizde süslicez çeyizleri kırmızı kurdeleler ile beyaz hurçlar fln
gelin gibi gider çeyiz.

zeynepcim yine güzel şeyler almışsınız güle güle kullan

zeynep valla helal olsun sana evinin dekorasyonunu bile hazırladı şimdiden . maşallah canım yaaaa ... ben hala yaya tık yok vallaa bende alamadım pek bşey akannehir

çook teşk. ederim canlarım. opuyorumnanaktan
gracem ben ufak ufak alıyrm napim yoksa bitmez ki iğne iplik seti bile aldım :)
eve herşey lazım şimdilik bir tek nevresim tak. eksik birde yemek tak.mım onlarıda tamamlıcaz inş. daha da zaman var geniş geniş zevkime göre alıyrm işte
(bu arada elektr. süpürgesine karar veremiyrm şimdi mi alım ilerde mi. :(:( )

gracem ben çok araştırıyrm alıcağım şeyi. gez gör uygun fiyatlı şeyleri al.takside bile girsen dikkat et piyasa çok fena geçerlerde gecelik sabahlık tak aldım bir yerde 250 tl dedi diğer yerde aynısına 80. tl dedi düşün yani ne diyim ki.

ben de ev kurdan bişi almadım hiç canım. bi kere jumbonun setini almayı düşünmüştüm. 1900 demişti taksitle cazip gelmişti. sonra peşin para 1600 aldık. ha bi kere aldım days in colourstan nevresim takımı ama kampanya vardı

Son düzenleme:
valla kızlar benim daha var alcaklarım. su bardakları pasta tabağı süs eşyaları falan hiç almadım daha kırılmasın die ordan alıcaz. süpürge alıncak. ütü masası,çamaşırlık daha çoktur valla zamanla çıkar ortaya.napalım zamanla olucak her şey. annem de geçen bana makas la makara almış renklilerden kaydirigubbakcemile3

canım ben bir ara bakıyordum fikir edinmek için.ürünlerine baktım piyasadakilerle aynı kalite
ve çok pahallı inanılmaz yani.10 taksit yapıyorlar ama fiyatta da bindiriyorlar.
ben almıştım birkaç ürün yazıcı gibi fln o kadar pişmanım ki iyi etmişin almamışın hiç memnun kalmadım ürünlerinden.

valla kızlar benim daha var alcaklarım. su bardakları pasta tabağı süs eşyaları falan hiç almadım daha kırılmasın die ordan alıcaz. süpürge alıncak. ütü masası,çamaşırlık daha çoktur valla zamanla çıkar ortaya.napalım zamanla olucak her şey. annem de geçen bana makas la makara almış renklilerden kaydirigubbakcemile3

evet cnm bende renklilerden aldım içinde 10 tane mi 12 tane mi ne vardı hatta süsledik annemle makası fln da dikiş kutusu yaptım kendime :)
çamaşırlık fln benimde var cnm en son onlar alınmaz ki nereye koycam zaten.
su takımımı ve çatal bıçak.tak nı perşembe alıcam.allah kısmet ederse tabii
elektrik süpürgesinide bilmiyrm 2 3 ay geçsin iyice bir karar verim öyle.
nevresim takımım ve bir yatak takımım daha var eksik.
şarjlı el süpürgesinde kaarsızım.
foto çerçevesi 1 2 tane alcam hiç almadım daha siyah ve kırmızı:)
set üstü ocağım kaldı o kadar.

ama değişik ürünler oluyor bazen.ben bi kere beyaz eşya sormuştum. hani şimdi al haziranda öde falan diolar ya çok arttırıyolar o zaman. iice araştırın kızlar en ucuzu ve makul taksit yapanları bulun.

hayırlısıyla bitse. amannn bitse nolcakki ilerde yine değiştircez. annelerimiz hala eşya almıyorlar mı evlerine

Back
X