Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

Geldi kız geldikaydirigubbakcemile3
Çilak Erzurummu iyi loo hayırlısı inş
papatya takımın nirde göremedimmm

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

burda birisi daha askere gönderecekti o kimdi? nereye düştü acaba yeri merak ettim şimdi

papatya, pınar neyiniz var kızlar.
ne oldu

Canım daha ne olmasın..Arkadmdan kuyumu kazıyorlar..Yüze gülen düşmanlarım var..Entrikalara gelemiyorum ben yalanlara yağcılaraaaaaaa..Ben iyi niyetli yaklaştıkça altında fesatlık arayıp kendilerince yorum yapanlar var..Daha ne olsunnn..Ağladım yine bugünnn o kadar basit bir olayki hemen üst birilerine anlatılıyor hemde kötü niyetli olarak ..Çok açık konuşamıyorum tedirginim girdiğimi biliyorlar..mafoldumben

papatyacım üzme kendini her işyerinde var öyleleri değmicek insanlar için üzülmeye değmez

iyidir nisanım sen nasılsın bugünde gece gidicem ya sinir oldum sabah aradılar 8 saat diye sonra tekrar aradılar bikaç kişi 12 saat gidicek diye bende onlardanım:sinifsinif::umursamaz:

aynen papatya katılıyorum ama bu tip insanlardan malesef heryerde var ..

Evlenip ev kadnı olalım yaa gün yapar birbirimize gideriz ne dersiniz :):)

ay ne güsel. çoğunuz istanbuldasınız.
bak gün bile yapabilirsiniz :sinifsinif:

boşverin kızlar.kimsenin dediğini tınlamayın.
knd bildiğinzden şaşmayın.üzmeyin boşuna kndnizi.

süper olurdu canımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Evimin kadınıı çocuklarımın anası oleceğimmmmmmmkaydirigubbakcemile3 Arada bir günlere de katılmalı uleynn:roflol:

bende sıkılırım evde nikah çıkışıyla çıkışımı alıp bi süre çalışmayı düşünmüyorum ama nasıl dayanabilirim evde bilmiyorum nişandan sonra rahatsızlandım 2 gün evde istirahat ettimde patladım sıkıntıdan

Hadi bbe Bende dışarıda yapamıyorum gezmeye falan gidince bile hemen o an oracıkta evim olsada atlıyversem içeriyo diyorum bazenkaydirigubbakcemile3 Benimde çalışmayı tötüm yemiyorr evde çok mutluyummm.:teytey:

Ki hele kendi düzenimi kurunca, kendi evimde (inş o günleri görürüm) Ne güzel olur yaws. Fazla pasaklıcayım benim evime çöpten girilmez sanırsam:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…