slm kıslar nasılsınız ben yeni kalktım yemek yedim hemen buraya geldim 2 saat sonra yine işe gidicem
papatya cnm mobilyan çok güzel cnm iyi günlerde kullan
nisanım ne düşünceli kayınvaliden varmış çok şanslısın:hulya:
çileğim askerine hayırlı tezkereler diliyorum tez zamanda gidip gelsin inş:Saruboceq:
allah bütün askerlerimizi korusun :Saruboceq:
yağmurrr ne güzel şeyler almış kayınvaliden güle güle kullan seni çok seviyor belli inceliklerinden...opuyorumnanaktan
çileğim hadi hayırlı tezkerler allaha emanet gitsin gelsin ,Yüreğini ferah tut dua et bitecek gidecek sayılı günlerturkbayragi
Papatya güle güle kullan takımını gayet güzel:lepi:
napıyorsunuz bakalım bayanlar,nasıl gidiyor?
kız ereğli geldi mi parfümlerin?
nisancım doğumgünün kutlu olsun kayınvaliden çok düşünceli
çilekcim Allah kavuştursun.Erzurum olaylı olmazya. rahat eder inşallah
papatya çok güzel takımın ben de bu tonlarda alıcam
Geldi kız geldikaydirigubbakcemile3
Çilak Erzurummu iyi loo hayırlısı inş
papatya takımın nirde göremedimmm
hayırlı tezkereler darısı benmkinin başına inşallah onada iyi biryer çıkar iyi bir görevle de kazasız belasız gider gelir.
Allah bütün askerlerimizi kousun.
bir şey yapmak isteyenlerin belaları da kendilerine dönsün
papatya, pınar neyiniz var kızlar.
ne oldu
Canım daha ne olmasın..Arkadmdan kuyumu kazıyorlar..Yüze gülen düşmanlarım var..Entrikalara gelemiyorum ben yalanlara yağcılaraaaaaaa..Ben iyi niyetli yaklaştıkça altında fesatlık arayıp kendilerince yorum yapanlar var..Daha ne olsunnn..Ağladım yine bugünnn o kadar basit bir olayki hemen üst birilerine anlatılıyor hemde kötü niyetli olarak ..Çok açık konuşamıyorum tedirginim girdiğimi biliyorlar..mafoldumben
aynen papatya katılıyorum ama bu tip insanlardan malesef heryerde var ..
Evlenip ev kadnı olalım yaa gün yapar birbirimize gideriz ne dersiniz :):)
aynen papatya katılıyorum ama bu tip insanlardan malesef heryerde var ..
Evlenip ev kadnı olalım yaa gün yapar birbirimize gideriz ne dersiniz :):)
Evimin kadınıı çocuklarımın anası oleceğimmmmmmmkaydirigubbakcemile3 Arada bir günlere de katılmalı uleynn:roflol:
pınarcım evlenince çalışıcakmısın cnm
Evimin kadınıı çocuklarımın anası oleceğimmmmmmmkaydirigubbakcemile3 Arada bir günlere de katılmalı uleynn:roflol:
bende sıkılırım evde nikah çıkışıyla çıkışımı alıp bi süre çalışmayı düşünmüyorum ama nasıl dayanabilirim evde bilmiyorum nişandan sonra rahatsızlandım 2 gün evde istirahat ettimde patladım sıkıntıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?