esra cım resim yokmu canım :)
eregli bebişim dün de yazdım ama belki okumadın bilmiiiyim o yüzen bir daha söyliiimmm nasılsın demişsin geç gördüm ama iyi olmaya çalışıyorum yaşadıklarım karşısında nasıl iyi olabilirsem
anlatsam sizler anlarsınız da bir erkek tarafı anlamıyor.Offf hep mi böyle olur bu erkek tarafı
bir başlarsam bilmiyorum nasıl susturabilirsiniz beni bilmem o yüzden iyiyim deyip geçiştiriyorum hep.Ama kötüyüm sanırım ve bu stres kilo vermemi de etkiliyor.24 nisan düğünüm ve ortada benim ailemin yaptığı şeyler dışında bir şey yok desem yeridir.Nişanı biz yaptık zaten o hadi bizim di eee anacım düğünü de biz yapıyoruz bu nasıl iş anlamadım.Kayınpeder hala daha vakit var acelesi yok diyormuş.İyide bu eşyaları nasıl alcaz anlamadım.Annemler yatak odamı aldılar,bütün evin tül ve güneşliklerinin siparişini verdiler,fırınımı aldılar.salon ve oturma odası için 2 adet halımı veriyorlar (ev küçük 2 +1 ya) ayrıca yatak odası halımı da alacaklar.Anneciğim bir de güne girdi adam akıllı bir şey takabilmek için banaBeyaz eşyalara gelince buzdolabı,çamaşır ve bulaşık mak. sını nişandan önce aldık ben ödüyorum taksitini, çünkü nişanlımda nişan zamanı bohça,elbise vs. alışverişi 4000 tl kredi çekmişti onun taksitini ödüyor.Hımmm ayrıca oturma odası için bir kanepe aldık bir de salon için bir köşe koltuk.Bu ikisinin taksitini de nişanlımla ödüyoruz.Bir de ev için çekilen kredi 870 tl taksitini nişanlım ödüyor.Merak ediyorum daha acele etmiyor bu kayınpeder ama 4 ay 2 hafta kaldı düğün gününe eee eşyalar önce gelmeli ki o ev yerleşmeli dimi en az 2 hafta önceki bizde kendimizi ona göre ayarlayalım.Ama yok alsa zaten bi yemek odası kaldı ama onuda almaya pek niyeti yok sanırım kredi kartı limitimiz biraz açılsın onuda taksitle alacağız sanırım Ya daha gelinlik te var.Kına masrafı,resimler vs. hiç birşeye el sürmeyecekler.Bilmiyorum ne olacak.Hayır oğluna demiyor da oğlum ev kredisi ödüyorsun 870 ,köşe koltuk aldın onu ödüyorsun 150, diğer kredi var 230 etti mi sana 1250 tl daha sen kaç parçaya bölüneceksin bizde en azından masa sandalye bişii alalım diye.Anca acelesi yok daha diyor duruyor.Amannn bu kadarını yaptık kalanı da yaparız hiç olmazsa sonradan laf sahibi olmazlar diyorum aslında kendime.ama ayıp utanıyorum annemlerden erkek tarafının yapacaklarını yapmaya uğraşıyorlar
Canım kusura bakma sordun bende anlattım,ne doluymuşum be
böcüğüm canım bilmiyorum ki belki de o yüzdendir ama ben hiçbir şey yapmayacak olmalarına daha çok takılıyorum.Adam acelesi yok diyor ama yine biz alacağız yani siz alın ama sonra alın gibi bir tarzı var.Salona köşe koltuk konsol ve tv sehpası düşünüyorum Oturma odasını da yemek odası formatında yapmayı planlıyorum Allah nasip ederse,Bir kanepe aldık ya oraya masa ve vitrin üçü olsun orada misafirlerim yemeği orada yer salona geçerler.Salon da çok dağılmaz.Yurt dışında falan da öyle ya hani yemek odası farklı bir alanda ne bilimmm böyle düşünmüştüm ben ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?