• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

ben de beyaz istiyorum canım... inşallah modası çabuk geçmez. yani tam beyaz da değilde ceviz kram karışık
canım geçsede boşver çok şık bence hemde kullanışlı..Koyu mobilyayı sevmiyorum..
Bizim evdeki öyle..Hiç toz götürmüyor..Beyaz huzur verici renk değil mi...

ıyidir canım senden??

Nossun tatlım aynı ablamda kaldım dün akşam rahat rahat gezdik sefkilimle. Bir ara her ne kadar ayar etsede sonradan topladı(sanki ben yokmuşum gibi davrandığı zaman çakıveresim geliyo ağzının üstüne:)) Bu akşamda kayınpederlere gittik geçen ayaküstü uğradığımız için düzeltmeye. Orasıda maşallah ayağımı sürüye sürüye gitmişim bayağı kalabalıktı ev sonra kaçtık bizde yoksa sıkıntıdan dalıp horlamaya başlicaktım az kalsın. Ki nişanlım dürttükaydirigubbakcemile3 Az önce geldim eve babam görmesin diye arkadaşım bıraktı diye uydurdum normaldede sağı solu belli olmaz kızar falan diye saklıyorum

günaydın kızlar
neler gelişti neler değişti?
böcüğüm hayırlı uğurlu olsun :nazar:
bizde askeri malzeme almakla uğraşıyoz

bizde askeri malzemeleri beraber almıştık.
bian önce bitsin die dua ettiğim bi alışverişti. :gitme:

kızlaaaaar nişanlı sözlü olanlar yada olcak olanlar hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin ben 11 aydır nişanlıyım benim söz nişan hatta isteme bi arada oldu nişanlım askere gitcekti çünkü tam nişanı mişanı yaptık aha rahat etcez artık gizli kapaklı olmıcak hiçbişey dedik bi hafta sonra askere gitti hala askerde hiç bişi anlamadım valla nişanlılığımı yaşayamıyorum hiç,siz tadını çıkarın kızlar...:çok üzgünüm:

bnmde aynı cnm. nişandan hemen sora gitti. ve biz hiç bişi anlamadık nişanlılıktan.:delphin:

böcük davetiyen çok güzelmiş. kaydirigubbakcemile5

Nossun tatlım aynı ablamda kaldım dün akşam rahat rahat gezdik sefkilimle. Bir ara her ne kadar ayar etsede sonradan topladı(sanki ben yokmuşum gibi davrandığı zaman çakıveresim geliyo ağzının üstüne:)) Bu akşamda kayınpederlere gittik geçen ayaküstü uğradığımız için düzeltmeye. Orasıda maşallah ayağımı sürüye sürüye gitmişim bayağı kalabalıktı ev sonra kaçtık bizde yoksa sıkıntıdan dalıp horlamaya başlicaktım az kalsın. Ki nişanlım dürttükaydirigubbakcemile3 Az önce geldim eve babam görmesin diye arkadaşım bıraktı diye uydurdum normaldede sağı solu belli olmaz kızar falan diye saklıyorum

Ohh ohh ne güsel iyi ettin gesmekle..Canım nişanlın değil mi neden kızsınki baban anlamadımakannehir

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 13 Aralık - yemyeshill - düğün - opuyorumnanaktan
:nazar: :nazar: - 19 Aralık - bebikyüzlü - nişan - :nazar: :nazar:
opuyorumnanaktan - 27 Aralık - uğurböcüğü - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 06 Şubat - derinss - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Nisan - adaer - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Nisan - OmrumunSahibi - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 18 Temmuz - dreamlife - nikah - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Temmuz - dreamlife - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız bakalım...
ben baya bi hüzünlü.. kardeşim dün akşam döndü ünive.
sanki hiç gitmemiş gibiydi.kötü oldum.:gitme:

esracım tebrik ederim canım.allah tamamına erdirsin.
düğün heyecanlarımızıda paylaşalım inş.

günaydnlar kızlar kaynatmışsınız epeyce akşam.
em canım hayırlı olsun nikahın darısı aşımıza.
esra güzel geçmesine sevindim nişanının ee nişanlıkla dansı bırak yürümek bilem dert:))
papatya yatak almışın ya:)) şimdi sana bi soru kaça kaç aldınız nişanlının boyu nekadar:)
niye soruosan dersen benimki 187 cm 2 mere yatak alsak diyorum kısa olur dio.
ben 173 üm 2 metrede yatıyorum şimdi bu adam hakılımı bilemedim sana soryım dedim:)

nisan günyadın kuzum okusun da gelsin işte üzülme dönceğini biliosun ya o güzel işte

öylede, ne bileyim. bide kış ya şimdi.
bütün hafta evde kapalı kalıyorum. iyice yalnız hissediyorum kndmi.

Esra tebrikler :nazar:
uğur nan gördüm davetiyeni çok güzelll:nazar:
Nisan üzülmeee

Ayrıca herkeslere kolay gelsin.

esra kuşum geldi geçti hadi bakalım Allah tamamına erdrisin opuyorumnanaktan

em4561 bacım artık evlisin demek
opuyorumnanaktan

em evlendı mı
anam ben o takvımı hep kaçırıyom hayırlı olsun

ereglı naber:jeyyar:
tşkler ayrıcaopuyorumnanaktan

papatya yatak almışın ya:)) şimdi sana bi soru kaça kaç aldınız nişanlının boyu nekadar:)
niye soruosan dersen benimki 187 cm 2 mere yatak alsak diyorum kısa olur dio.
ben 173 üm 2 metrede yatıyorum şimdi bu adam hakılımı bilemedim sana soryım dedim:)

canım 160x190 olanından aldık...standart en 150 ben biraz daha geniş olsunki yuvarlanabilelim istedimkaydirigubbakcemile3 boy ise en ideali daha bazası yatak başlığı olacak o kadarda büyük olmasın canım..Sığarsınız işte sizde...

esra cım artık resmi olarak aramızdasın,nişanlılar kervanına hoşgeldin bebeğim,resimlerini bekliyoruz
em4561 hayırlı olsun canım
papatya cım hayırlı olsun güle güle kullanırsın inşallah benimki de siyah kahve,koyu istemiyordum ama şık birşey bulunca dayanamadım aldı babişkom da

papatya hayrlı olsun cnm baza aldınız mı pekı
yaa gecmısı okuyamadım aslında yatak odası alırken vermıyolar mı
bız öle aldık
abboww 1200 mu cok phalıymışş
bız yatak odasıyla yatak baza baslık 2200 tl aldık:lepi:
hayrlı olsun:jeyyar:

soğuk mu dışarı
neyse montumu almıştım

Back
X