• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

em hayırlı olsun canım,resimleri bekliyorum heyecanla:ecrin_bebek:
darısı bizlere artıkopuyorumnanaktan

teşekkür ederim kızlar hepinize.albüme ekleyeyim dedim ama olmadı ya. neyse yarın yine denerim

kız böcük maşşallah hızlısın her işin böle hızlı olur inşallah. evin çok güzel fiyat da uygun eşyalar ne kadar toplam. nasıl aldınız peşin mi taksit mi
esracım hayırlı olsun. bohçaların da çok güzel nişanı da tebrik edrim
ereğli geldi mi parfümler benim gelmiş ama evde yoktum yarın gidecem postaneye

em4561 hayirli olsun arkadasim bugun benimde arkadasimin nikahi vardi nikah memuru adini sordu kiz arkadasim bir sure soyleyemedi sesi titredi agladi aglayacak gibi oldu durun bir saniye cok heyecanlandim dedi tabi salon da bir alkis koptu biraz rahatladi attilar imzayi.Demem o ki heyecan yasaniyor ama cok guzel bir duygu olsa gerek,tebrikler canim.

slm kıslar ben geldim herşey çok güzel geçti heyecan yapmadım fazla ilk dans hariç gerisi kalan kısımda rahattım
çok oynayamadım ama nişanlığa basmaktan halay çekemedim sonlarına doğru oynamayı öğrenebildim nişanlıkla hemde en zor oyunda çaça koşarak oynandığı için

hayırlı olsun canım. resimleri bekliyoruz.
ağladım kızlar ben de imzayı atarken tuhaf bi duygu annem de ağladı benimki dio ben de ağlıcaktım

saol cnm resimler ablamın makinada yüklediği zaman eklerim albümüme
em cnm seninde hayırlısı olsun cnm allah mesut etsin

ay papatya nasıl aldın var mı resim hep mobilyalar beyaz kahve... kaça aldınız ayıptır sorması.. ben de internetten bakmaya başladım

ay papatya nasıl aldın var mı resim hep mobilyalar beyaz kahve... kaça aldınız ayıptır sorması.. ben de internetten bakmaya başladım

canım sadece yatak odasını 2700 e aldık..Sürgülü modeli çok beğeniyordum birde açık renk istedim ferah ferah iyi olur dedim...Yatak ve Bazayı ise İstikbalden 1200'e aldık.
Resmini çekmedim ama bir ara mazaya uğrar çekerim...

ne marka canım offf yatak baza çok tuttmuş ya..yani 3900 e gelmiş. bazayı da hiç istemiyorum ama mecbur alcam ev kira lazım öyle şeyler fazlalıkları toplamak için. ne marka canım yatak odan.. güle güle kullan canım

ben de beyaz istiyorum canım... inşallah modası çabuk geçmez. yani tam beyaz da değilde ceviz kram karışık

Bebelerimmm kaç gündür ösledim uleyn sizi. Hafta sonu süperdi. Em hayırlı olsun kız nikahlandın di me?j Papatya naber?
Kızlar geçmişi okumadım yaramazlık yoktur inş herşey yolundadır diğer agalar. ıyisiniz di me?j

ne marka canım offf yatak baza çok tuttmuş ya..yani 3900 e gelmiş. bazayı da hiç istemiyorum ama mecbur alcam ev kira lazım öyle şeyler fazlalıkları toplamak için. ne marka canım yatak odan.. güle güle kullan canım

canım markasınıda bilmiyomki mobilya mağazasından aldık..İstikbal ve bellonada güsel yatak odaları yok..İstanbul mobilya diye bir mağaza vardı orda bir tane beğendim görseniz dolapta tam dolap yani baya büyüktü..Bembeyaz aralarda açık kahve rengi desenler..Yatak başlığı çok güsel şıktı yani ancak fiyatıda 4700 dü..Çok fazla komidinleri vs vardı gerçi..Neyse iç geçtim ama babamıda düşünmem lazım birde bunun yatağıydı bazasıydı bana 5900 e gelecekti..
Yatak ve baza pahalı ama en iyisi olsun dedik sonuçta onlar ömürlük..Çift yaylı ful ortapedik boyuda standartların biraz üstüydü genişliğide ...Eee bizimki uzun boylu oluncakaydirigubbakcemile3..Bazada aynı şekilde..İçleri çok şey alacak sağlam olsun dedik..

Back
X