• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

selam kızlar nasılsınızz ,,
iki kez fatihe çıktım gelinlik bakmaya , hiç içime sinen birşey bulamadım sinirden oturup ağladım yaa, napicam ben , bulamıyorummmmmm

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama canım aysira gelinlik baktın mı ya da ayşe fridin diye var nette ee kolay değil ha demeye içine sinen bulunmaz kuşum ama az kaldı acele etsen iyi olur...delikafaduldendelikafadulden

esra gitmiyorum kursa hem iş hem evde çalışma ancak yetiyor zamanım valla zor zar
.. ama zor vallaa şaşırdım nerden başlıyacağıma vallaa napalım zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldırsonu güzel olsun da...:nazar:

selam kızlar nasılsınız
esra sen şimdi heyecanlısındır ben de yarın nişanlanacaktım ertelemeseydik bu arada biz erteledik 19unda olacak ve tek günde olacak yani sabah 12- 1 gibi isteme akşam da 7de dışarıda yemekte yüzüklerimiz takılacak pasta kesicez filan
çilekcim sağlıkla gitsin nişanlın sağlıkla dönsün inş. nereye gidiyor
böcük yaaa inanamıyorum bu ne hız hemen düğün akannehir ama yerinde olmayı isterdim

off kayboluyorum gelinliklerin içinde , kadıköye gitmedim canım gidicem inşallah
ama fatihe 2 kez çıktım bakırköye gittim , b.köy monalisa gelinlikde bi modeli sevdim sadece
bide elimde iki tane model var , diktirilebilir ama emin de değilim ya elimdeki model üzerimde güzel durmassa diye

bakalım modellere canım sendekileri yüklesene fikir yürütelim kaydirigubbakcemile5

bu gelinlik üstü tamamen inci işli olacak
altıda tamamen düz tül ama çok fazla kabarık , kenarlarından fışkırarak inen bir eteği olacak.

7518.jpg
[/url][/IMG]

diğeride bu.

çok gzl ama tatlım bunun dikimi bukdr güzel duracak mı çünkü emek bu gelinlikte çok öenmli .. ama çok şık ve sade bir model opuyorumnanaktan

işte benimde tek derdim bu grace. güzel dikebilirlermi .. güvenemiyorum ki. .

hele bi topic vardı burda , modeller ve dikilmiş halleri diye, birbiriyle alakası olmamış katalogdaki modellerin dikilmiş halleriyle..
poffff

çok haklısın canım , valla maltepede güven iş merkezi var tam maltepenin göbeğinde yolun düşerse bu taraflara bir sürü gelinlikçi var kat kat bakabilirsin ben nişanlığımı ordan bulmuştum mesela, yine kadıköyde de dolaş ama fiyatlar yüksektir tahminim....

bak bunlar gerçek tr ypımı dikimler bir yer 800 tl diyor ben de netten takip ediyorum buraya ... bir kaç tanesini koyayım belki fikir olur sana...

804.jpg
748.jpg

794.jpg

787.jpg

selam kızlar nasılsınız
esra sen şimdi heyecanlısındır ben de yarın nişanlanacaktım ertelemeseydik bu arada biz erteledik 19unda olacak ve tek günde olacak yani sabah 12- 1 gibi isteme akşam da 7de dışarıda yemekte yüzüklerimiz takılacak pasta kesicez filan
çilekcim sağlıkla gitsin nişanlın sağlıkla dönsün inş. nereye gidiyor
böcük yaaa inanamıyorum bu ne hız hemen düğün akannehir ama yerinde olmayı isterdim

sağol cnm inceliğin için tşk ederim.
10unda belli olacak hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:

inş pınarım temennin heyecanlanmamak ilk danstan sonra rahatlarım büyük ihtimalle öyle ümit ediyorum inş öyle olur yatıcam ama uyuyabiliceğimi sanmıyorum

Back
X