Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kpss çalışıyorum offf :sinifsinif:
çileğim elbisenin sırtını merak etmişin sırtı biraz açık önden ve arkadan kapattırdık biraz yakasını arkaya pek bişey yapamamışlar
kızlaaaaar nişanlı sözlü olanlar yada olcak olanlar hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin ben 11 aydır nişanlıyım benim söz nişan hatta isteme bi arada oldu nişanlım askere gitcekti çünkü tam nişanı mişanı yaptık aha rahat etcez artık gizli kapaklı olmıcak hiçbişey dedik bi hafta sonra askere gitti hala askerde hiç bişi anlamadım valla nişanlılığımı yaşayamıyorum hiç,siz tadını çıkarın kızlar...:çok üzgünüm:
valla biizm burda bir milyoncu var ordan aldım 1 liraya o kediler lambası ve yıldızlar 1 lira ,öpüşen ocuklar kalpler bir lira toplam 2 liracık ve baya büyük yani koca duvarımı kapladılar ...delikafadulden:sm_cool:
anam bu siteye girmek kanser etti beni kaç gündür çatlıyorum bir yandan kim ne yaptı neler oldu acaba diye off nihayet ya:enbuyukkk:
uğur hadi hayırlısı olsun davetyen de hazır... şurda azcık kaldı...:teytey:
adaer süper tatlım;Allah daim etsin mutluluğunuzu ...
lepim napcaz bekle bekle ömrümüz çürüdü yaa her an sıkıntı basıyor artık bari şu yaz gelse de artık biz de 6-7 aylara düşssek hazırlıklarla uğraşsak :çok üzgünüm:
kızlar nasılsınız bakalım ?
uğurböcüğü hayırlı olsun davetiyen çok şirinmiş
hadi hayırlısı bakalım..
benimde nişanlım bu hafta içi evraklarını toplayıp başvuracak askerliğe
başvurduğu günün üçüncü günü askere gönderiyorlarmafoldumben
Allahım bütün askerlerimizi korusun..
günaydınn
bebıkyüzlü benımle aynı gün mu mutluluğu yaşıycaksın
27 aralıkta evlenıyorum ben
yemyesıl cok az kalmış senın yaa delikafadulden
evet inşallah öyle olacak.lepim seninki kısa dönem yapacak değil mi sen gelir gelmez mi düşünüyorsun düğünü? ağustosta gitseler şubatta haydi haydi gelirler çünkü...
evet lepicim nişan telaşı var yarın büyük gün inş sorunsuz hallolucak herşey
gracem iyi çalışmalar kursa gidiyomusun cnm ablamda kpss sınavına giricek kursuna gidiyo
selam kızlar nasılsınızz ,,
iki kez fatihe çıktım gelinlik bakmaya , hiç içime sinen birşey bulamadım sinirden oturup ağladım yaa, napicam ben , bulamıyorummmmmm
anaaam sende mi hejar
bakalım nereye düşecekler
haklarında hayırlısı canım ya iyi düşün olumsuz düşünme :Saruboceq:
benimki ayın 1.nden beri asker sayılıyo
12.sinde teslim olacakakannehir