• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

esracım bi corsal falan al kırıklığını giderir
gribal enfeksiyon ilacı

dikkat et kendine iyi şanslar opuyorumnanaktan

çileğim elbisenin sırtını merak etmişin sırtı biraz açık önden ve arkadan kapattırdık biraz yakasını arkaya pek bişey yapamamışlar

kızlaaaaar nişanlı sözlü olanlar yada olcak olanlar hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin ben 11 aydır nişanlıyım benim söz nişan hatta isteme bi arada oldu nişanlım askere gitcekti çünkü tam nişanı mişanı yaptık aha rahat etcez artık gizli kapaklı olmıcak hiçbişey dedik bi hafta sonra askere gitti hala askerde hiç bişi anlamadım valla nişanlılığımı yaşayamıyorum hiç,siz tadını çıkarın kızlar...:çok üzgünüm:

kızlaaaaar nişanlı sözlü olanlar yada olcak olanlar hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin ben 11 aydır nişanlıyım benim söz nişan hatta isteme bi arada oldu nişanlım askere gitcekti çünkü tam nişanı mişanı yaptık aha rahat etcez artık gizli kapaklı olmıcak hiçbişey dedik bi hafta sonra askere gitti hala askerde hiç bişi anlamadım valla nişanlılığımı yaşayamıyorum hiç,siz tadını çıkarın kızlar...:çok üzgünüm:

cnm ben de ağustosta nişanlandım.ama o ayrı yerde ben ayrı...biz de ayrıyız yanii.temmuzda evlncez ancak o zmn kavuscaz inş.kaydirigubbakcemile2

valla biizm burda bir milyoncu var ordan aldım 1 liraya o kediler lambası ve yıldızlar 1 lira ,öpüşen ocuklar kalpler bir lira toplam 2 liracık ve baya büyük yani koca duvarımı kapladılar ...delikafadulden:sm_cool:

anam bu siteye girmek kanser etti beni kaç gündür çatlıyorum bir yandan kim ne yaptı neler oldu acaba diye off nihayet ya
:nazar::enbuyukkk:

uğur hadi hayırlısı olsun davetyen de hazır... şurda azcık kaldı...:teytey:

adaer süper tatlım;Allah daim etsin mutluluğunuzu ...:nazar:

lepim napcaz bekle bekle ömrümüz çürüdü yaa her an sıkıntı basıyor artık bari şu yaz gelse de artık biz de 6-7 aylara düşssek hazırlıklarla uğraşsak :çok üzgünüm:

kızlar nasılsınız bakalım ?

çok tskler cnm darısı sızlere
uğurböcüğü hayırlı olsun davetiyen çok şirinmiş
hadi hayırlısı bakalım..
benimde nişanlım bu hafta içi evraklarını toplayıp başvuracak askerliğe
başvurduğu günün üçüncü günü askere gönderiyorlarmafoldumben
Allahım bütün askerlerimizi korusun..

tşkler cnm
ayy üzülme sakın hayrlısı olsun hemencık gunler gecer merak etme sen:hulya:

lepim seninki kısa dönem yapacak değil mi sen gelir gelmez mi düşünüyorsun düğünü? ağustosta gitseler şubatta haydi haydi gelirler çünkü...
evet inşallah öyle olacak.
ağustosda gidecek ocakm ortası dönülüomuş öle olunca.
sonra işte kendimizi toparlar ev falaln tutar sonunda evleniriz diyoruz Allah izin verirse tabii.
kızş mış dinlemicem yapcam nikahı ya hayaz geldi ha kış geçti yicim kafayılaelaelaelaelae

evet lepicim nişan telaşı var yarın büyük gün inş sorunsuz hallolucak herşey
gracem iyi çalışmalar kursa gidiyomusun cnm ablamda kpss sınavına giricek kursuna gidiyo

bugün nişanın var senin ne güzel ya mtlu bir gün geçirirsin umarımkaydirigubbakcemile5

selam kızlar nasılsınızz ,,
iki kez fatihe çıktım gelinlik bakmaya , hiç içime sinen birşey bulamadım sinirden oturup ağladım yaa, napicam ben , bulamıyorummmmmm

canım kadıköye de bak ama kadıköy biraz pahalıdır kanımca:gitme:
çok gelinlikçi var ben de kadıköylüyüm etraf gelinlik dükkanı dolu
aysira gelinlik falaln da var burada boğrdan aşağı indikçe görüosun hepsini.
en azından fikir edinirsin beğendiğin bi model olursa aktırmadan fotolarsın daha ucuza diktircek yer bulursun belki

oy kızlar cok sıkıntılıyım ya geriliyorum sürekli napıjam ben böyle uyku girmiyor gözlerime haftalardır gecenın körüne kdr oturuyorum sürekli. salı günü ceyızım gıdıjek evım yerlesejk persembe de gelınlıgımı alıjaz allah nasıp ederse ama ben sürekli telaslıyımmafoldumben

anaaam sende mi hejar
bakalım nereye düşecekler
haklarında hayırlısı canım ya iyi düşün olumsuz düşünme :Saruboceq:
benimki ayın 1.nden beri asker sayılıyo
12.sinde teslim olacakakannehir

evet canım bendeakannehir
harlısı olsun artık hepimiz için senin kısa dnemdi sanırım
bizim uzun dönem olucakkafamçokkarıştı
inşallah zaman çabuk geçer
askere gidecek olanların psikolojisi değişiyor diyorlar ya bu doğru mu kızlar:1ninca:

bu arada uğur böcüğü inşallah dediğin gibi zaman çabuk geçer:1shok:
biz evlenene kadar sen tecrübeli olursun artıkdelikafadulden
bizi bilgilendirirsin:icecream:

esra inşallah herşey güzel geçmiştir..:1rolleyes:

kızlar napıosunuz? nasıl okucam bakalım geçmişi
nikahımı yaptım geldim kızlar.çok heyecanlıydı her şey...çok güzel bi hafta geçirdim...
ellerim titredi kızlar imzayı atarken çok tuhaf anlatılmaz bi duygu ne istemede ne nişanda yaşadım bu duyguyu
kızlar resim eklemeye çalıştım özel albüme ama olmuyo.sayfa görüntülenemio dio

em hayırlı uğurlu olsun arkadaşım benimm , allah yüzünüzü güldürsün, mutlu mesut etsin,
buraya ekle istersen resimleri sonra silersin.

Back
X