• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

Esra, Uğur, Çilek, Sonbahar ve de diğer hatunlarım nasılsınız bebelerim?j Ay kızlar geberdim resmen yaws (tövbe ya) sabahtır bayram telaşı bizim buralarda adettendir yedi sülale, eş dost bayram yemeğine gelirler bugünde bizim günümüz 20 sofra falan koyduk leşim çıktı yani. Nişanlım ve aileside geldi herkes vardı bi sizler yoktunuz aga.
Neysem saten kilo almışım hemde çoook yakında ham yapıp sizi yutabilirim. Geçen gün bayramlık için ykme gittik kaç tane şey denedim dar geldi sinir oldum hiç bişey almadan çıktım tabii nişanlımın işine geldi:D Nasıl zayıflicam ben yaa:gitme: Neysem hepinizi öpüyorum bayram güzelleri.

kızlar yarın nişan bohçasını sonunda götürüyoruzzopuyorumnanaktan
size fotoları koyucam birazdan.
nasıl hazıladık görün nacizane.
başta kayınbabaya ve kayınvalideye koymicaktık ama annem koyalım bişeyler dedi minik bi bohçada onlara yaptık
Lepicik hanii bohçan?? benmi kaçırdım yoksa:sinifsinif:

Bende damat bohçası yapıcam yakında neler koyulur içine ki?? pijama ,parfüm, terlik, iç çamaşırı.. bunlar dışında ne konur??

lady yok canım kaçırmdın koymuştum emme kimse yoktu sonra koymak üzere kaldırdım.
biz öle çk detaylı bişi yapmadık.
pijama
eşofman
terlik
çorap
seccade tsbih takke
pantolon
gömlek
iç çamaşırı atlet
lif
havlu koyduk
traş setinde ise
roll on
deodorant
diş macunu
traş köpüğü
traş bıçağı vardı.
abartmadık yani genel şeyler

iyi akşamlar esracım ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın?
nasıl gidiyor hazırlıklar,hemen bakayım albümüne canım:)

esracım hepsi çok güzeller
sizdede böyle ayrıntılı oluyor demek
gerçi bizimki gibi değildir herhalde
bizde amca ve dayılarada alınıyor
benim 8 amcam 5dayım
2 halam 1 de teyzem var
düşün artık :))
hepsine aldılar adet bozulmasın diyekaydirigubbakcemile

esra heyecan var mı canım
ben çok rahattım ya nişanlım çok stresliydi:))

kızlar ceyızımı serdım bitti simdi size birkac foto gönderjem

18112009599.jpg

19112009606.jpg

19112009608.jpg

19112009608.jpg

19112009668.jpg

19112009723.jpg

kızlar devamını da ıns sonra eklıjem yarın sabah kardesım afyona gıdıyor okula ve ancak kına sabahı gelebılecek bu son gecemız gıbı bıseymafoldumben

Back
X