2011 nisan mı çilak oha yawsss arada mühim sebep yoksa salla kızım çok uzun isin vermiorum bi an önce evlen barklan evininin karısı çocukların anası olmalısın (zuhahahha:))
Aynen uğur şeker bayramı sonrası istiyorum ama o zaman bayağı uzuyor bizimki. Saten millet sorup duruyor düğün ne zaman diğün artık yapmıyomusunuz Allah'ım ya kime neyse. Çakıvercem birer tanelülülülülülü
kaydirigubbakcemile3
şimdi bnm düğün bayramdan sonra düşünülüyo
yani 2010 eylül yada ekim başı gibi
son 1 haftadır düşünüyorum düğünü ertelesem mi diye :roflol:
çünkü gözüm kesmiyo ev karısı olmayı sorumluluk almayı :roflol:
diyorum ki 2010 nisan ayında olsun
tabi ben kendi kendime düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
kimseye söylemedim daha
nişanlıma söylesem bekleyemem der kesin nisana kdr ekstradan 6 ay fazla kaydirigubbakcemile3
Uğur anen seni başgöz etmeden gitmicek e haklı kadın elinde patlican sonra car car kim alcak seni kaydirigubbakcemile3
_CiLek_ cim sen hangi tarih istiyorsan o zaman yapın çünkü evi çekip çeviren kadındır.Kadın kendini tam olarak hazır hissetmeden evlilik olunca da bayanlar depresyona giriyormuş benim bir arkadaşım öyle oldu üstüne bir de hamile kaldı ayy kızı zor kurtardık diplerden.Ama sen de hazır hissetmek için şekerim biraz çaba göster ütü çamaşır zorlukların yanı sıra güzel şeyleri de düşün ki belki tarihi o kadar uzun istemekten vazgeçersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?