Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

nan dur bısmıllah valla 7 10 gun ıcınde gellmezse bak bı çaresıne bacım yoksa ancak öle gelıyo 7 10 gun bazen yolu şaırıp 4 gunde gelende oluyo
pakett sana yaklasınca maıl gelır bana msj gelıyordu

posta uçuşu gerçekleşti dio la ne demekki

bak bunları dio ben de ereğli

18 November 2009 Sipariş işlemi tamamlandı ve StrawberryNet'den gönderildi.
18 November 2009 Sipariş Gönderildi
18 November 2009 Gönderi Uçuşu Gerçekleşti
Tahmini varış zamanı 7-10 iş günü

ne demek bunlar böcük nerde şimdi benim kargo

Eneee geliyo kıs seninkikaydirigubbakcemile3 ay sabahtır bu muhabbet yedi beni sizleride sıktıysam aff ediniz hatunlara.s.

anamm gelio da nerde geldi mi türkiyeye? kızım benimki bana godoman parfümü aldı free shoptan chenell allure. bi de ben bi kere 30 liraya burbery almıştım. hayatım tek godoman parfümleri. bi de şimdi işte aldım benimkine bulgari.sürünce kendimi bişi sancem garikaydirigubbakcemile3

Aldım bebemmmmmmmm cameleon markası tırışkaymış biraz ama ossun en uygunu bu geldi banakaydirigubbakcemile2

olsun trışka mırışka en ucuz ve en kalabalık olan oydu. rus pazarında satılan farları hatırlattı bana ondan aldım.iş görür bence çok kaliteli olmasa da. ama inşallah gelir perşembeye yoksa nişanlıma veremicem bayramda

ereglı saane olm anamdan benım gözum mu var sorup duruyon
yok nan daha ancak nisan ayında gıderler sımdık ne etsınler
benı everıp öle gtceklermış akannehir
ben evlenmekkkkkkkkk ıstemıyorum daha genclığımı yaşamak ıstıyom
mok varıd nışanlandık:mymeka: ama askımıda cok sefyom
la ben cok dengesızım haa:roflol:

em nan senın nıckın ne bıcım bee em em em ulaa adın neydı senın demedın bı turlu dedın yada ben unuttum bıdaha de hatta yaz sureklı
gelıyo olm yolda suan kanatlanmış ıncek yer arıyo bulsun hemen paket gelcek
18 kasım dıo ondan sonra 7 10 gun ekle ustune bence tahmını persembe cuma gelır
haa bıde bayram gırıyo araya valla dua et gelsınkaydirigubbakcemile3

papatya Allah rahmet eylesin anneciğine canım benim

Cılek şimdi daha çok beğendim takımı deseni de çok güzelmiş.Böyle yakından daha iyi anlaşılıyor.

Ugur böcüğü ya senin şimdi kesin nisan da mı olacak düğün?

Son düzenleme:
yok cnm bellı deıl
annem babam nisan dıo gıdıp bıdaha gerı dönmek olmaz dıo
cunku burda yaşamıyorlar
ordada işlerı var
nışanlım 1 2 ay sonra dıo ben 2010 mayıs hazıran hatta eylül ıstıyorum

Aynen uğur şeker bayramı sonrası istiyorum ama o zaman bayağı uzuyor bizimki. Saten millet sorup duruyor düğün ne zaman diğün artık yapmıyomusunuz Allah'ım ya kime neyse. Çakıvercem birer tanelülülülülülü

kaydirigubbakcemile3
şimdi bnm düğün bayramdan sonra düşünülüyo
yani 2010 eylül yada ekim başı gibi
son 1 haftadır düşünüyorum düğünü ertelesem mi diye :roflol:
çünkü gözüm kesmiyo ev karısı olmayı sorumluluk almayı :roflol:
diyorum ki 2010 nisan ayında olsun :D
tabi ben kendi kendime düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
kimseye söylemedim daha
nişanlıma söylesem bekleyemem der kesin nisana kdr ekstradan 6 ay fazla kaydirigubbakcemile3

Uğur anen seni başgöz etmeden gitmicek e haklı kadın elinde patlican sonra car car kim alcak seni kaydirigubbakcemile3

2011 nisan mı çilak oha yawsss arada mühim sebep yoksa salla kızım çok uzun isin vermiorum bi an önce evlen barklan evininin karısı çocukların anası olmalısın (zuhahahha:))

Back
X