Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

aksam gelırm nan 8 bucukta sımdık cıkcam

o ev olmadı yaa yenı bı ev bulduk resımlerını ekledım dığer topıce aksama burayada eklerım sımdık cok yavas oldu mu nan

oks bebemmmmm bu net daha fazla ayar etmezse birazlardan bende kaçar. (behlül kaçar puhahahhaa:D)

napıyosunuz kızlar? eğreli kız hangisii aldın seti mi ben de set aldım ama bilmiom nasıl. inşallah güzel gelir. bi de ben dua ediom perşembeye kadar gelsin die. gelmezse nolcak bilmiom gari. honk kong a geri yollamazlar inşallah kaydirigubbakcemile3

ya özürr
ağla diye demedim ben. bak bende ağlarım :gitme:
olsn cnm nolcak kaydirigubbakcemile3
Çilek kız seninkinin nereye gitceği belli mi
yok belli değil cnm
1 aralıkta tuzla piyade okulunda sınava girecek 10 aralıkta belli olur

sana saf demekten başka bısı kalmıyo
ben onu mıçıma yapıyom
kım dedı sana kese yap yuzune bıde yüz en hassas bölge nan
hemde kat kat gecmış
noldu aldınnnnnnnn mı

:roflol:
bıdaha yapma
ne için yaptın bılmıyom ama ben sana kolay bısı dıyem
yaş maya süt karıstr yüzüne sür 20 dk bekle ılık su ıle yıka
yumusacık olur
artı acı badem sütü kremı kullan sadece bebak marka olanı al 3 4 tl bısı
sıyah noktalar ıcınde garnıer 3 u 1 arada aldım 5 kez kullandım guzeldı 10 tl

tsk etmene gerek yok
insanlık gör:kahve:
puhahahhahhahah:roflol::roflol::roflol:
mayayı sen nerden bılıyon nan
dur sana özel tarıf vercem kesın prenses olcan
sabah akşam sür ama haa aksatmak yok
sımdık formunun adını verıyom

çişş:roflol:
ay bayılazaaaaaammmakannehirböcük yeteer:roflol::roflol::roflol:

çilekkk foto çekip koysana yemek takımının meraktan çatladım yakından çek bariiiiiiiii detaylıı lütfena.s

çilekkk foto çekip koysana yemek takımının meraktan çatladım yakından çek bariiiiiiiii detaylıı lütfena.s

aaaaaaaaaaaaaaaaaa güzelmiş canım yaaaaaaaaa güle güle kullan ben deseni daha küçük diye düşünüyordum gayet güzel kocişinle ellerinle pişirdiklerini yersiniz inşallah tez zamanda :asigim:

amınn

nan cılek harbı bız cok zevklıyık haa sunun duruşundakı hassısıyete bak nasılda asil aynı benn
cok beğendım ahada yarın alcam bende
12 kısılık etcem
batta balık yan gıder
eksıklerımden ütü yerıne bunun ütü yaparım artık:roflol:

alcam olm 4 dene yemek takımıyla kocaya gtcem
artık gelnlerde getırrıse nereye sokcm bılmem

kızlar benim de kayınvalidem almış konuştuk bugün hangi desen bilmiyorum ama? tek desen vardı dedi.zaten kadın sabah 8 de gitmiş 9 olunca saldırmış millet. güzel dedi ya bakalım zaten iki desen de güzeldi.böcük ya strawbeyyden siparişte paket türkiyeye gelince hbr veriyorlar mı acaba? ben salı sipariş verdim daha mail falan bişi yok

çilek içim gitti nan çok güzel bi deseni var tabağın anam almış evvelindden almıyorum ben ühü be yoksa iki takım aha da şimdi ayak ucumda dururdu yeminlen:))

em ne şanslısın ya benim ki bişi almıo bana he 3 liraya çerezliğe razıyım o da yok:sinifsinif:

Çilakkk o tabaklar çok güzel annem. Güle güle kullan şimdikten. Em ben set olmayanı aldım aga. Sonrada pişman oldum o kremler falan 7buçuğa geliyodu daha avantajlıydı aslında aquanın kokusu çok iyiymişşş:kedi:kaydirigubbakcemile3 bu ara. . Kız _Bu sipariş Bekletilmektedir . diye yazıyor sitede sende ne yazıyor. Bi de bence sen git postaneye izah et durumu geri yollamasınlar bide.
Kızlar nörüyonus bakalım?j Bu ara kayınvalideye tefalden teflon dayamayı düşünüyorum geçen sordu eksiğin var mı diye bende dedim çay setiyle teflon yok diye.

Son düzenleme:
nan dur bısmıllah valla 7 10 gun ıcınde gellmezse bak bı çaresıne bacım yoksa ancak öle gelıyo 7 10 gun bazen yolu şaırıp 4 gunde gelende oluyo
pakett sana yaklasınca maıl gelır bana msj gelıyordu

em ne şanslısın ya benim ki bişi almıo bana he 3 liraya çerezliğe razıyım o da yok:sinifsinif:

yok canım ben aşkıma verdim parasını. kadının yok zaten geliri olsa alırdı ama kesin.kötü niyetli değil. ama zaten aşkım düğün arası biriktiriyo . bu ayda çok para harcadı bana ben de kurban parasıyla beraber fazladan yolladım

Back
X