dimi ya.. kaydirigubbakcemile3
buarada başın saolsun cnm.okuyunca içim ürperdi.
Papatyacımm canım başın sağ olsunBenimde kayınvalidem melek.
Nısancımmm aldıkların hayırlı olsun canım. Çıleğimmm canımm sağ ol yawss. Uğur naber?j
:roflol::roflol::roflol:papattyam cok kıymetlıymış gercekten cnm Allah rahmet eylesın annecığıne
yağmır nan aldın gene gıcır gıcır olcan bıde hava atmış senınle ohh sende kasılmışsındır he
ereglı cnm bvgarının parfumlerı süper ve straw. da cok uygun olduğu zaman oluyo
ama o set ıcın aynı seyı dıyemıycem
onun yerıne mac dıor este lauder lorael neyım bak
bende kendıme ceyıs ıcın alıyom bısıler kozmetık adına he param olsa bende daha alırdım o konuda bısey demıyom
alma dıe
eregli cnm sen başka şeyler bak gel sözümü dinle :roflol::roflol:Papatyacımm canım başın sağ olsunBenimde kayınvalidem melek.
Nİsancımmm aldıkların hayırlı olsun canım. Çİleğimmm canımm sağ ol yawss. Uğur naber?j
Uğurcummm kayıtlı kullanıcı olmadan sipariş veriliyor di mi bebek?j Bide bişi daa dicem kargo parasını kapıda mı ödicess. Çok sordum pardon kızmayın kızlar. Makyaj seti en uygun o:)
Çilek kız şu çocuğa espri olsun diye hem o bana bvlgari yüzük aldıydı en son doğum günü hediyesi diye. Ay nolur okey ver yaw içim rahat olmicak yoksa.
Uğurummm sağ ol kız doğru yoldayım dime?j
Desene bu hafta sürpriz haftası topicde kızlar şenlendirecek sevdiklerini. Benim aşkitomada hediyem gitcekkk. Bu ara siparişlerimi verdim agalar :kedi:yerimseniben
hadi hayırlı olsun aga :roflol:
nişanlımla pazar günü 2012 filmine gidiyok bizde alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?