bende eğer param ve vaktım kalırsa bunlardan 2 takım yaparım :lepi:
Aynı renk iki takımmı alıyonus kıs..Kalabalık olsun ne olcakkkkineeee...Ben farklı farklı almayı tercih ederimm:umursamaz:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende eğer param ve vaktım kalırsa bunlardan 2 takım yaparım :lepi:
çok tşk ederim papatyacım neyseki bunları 2 yıl önce almışım da kurtulmuşum valla zemuszemus
Çilek kız çocuk bana çok ince olmasada hep pahalı hediyeler aldı ben sıfır. Bari dedim bu bişeye benzesin?????
cnm sen anneni mi kaybettin başın sağolsun mekanı cennet olsunBugün kayınvalidem geliyor bizde kalacak (karşıda oturuyorlar) Yarın melek annem için kuran okutcas..Kadıncağıs yardım için geliyor..Ne düşünceli değil mi??
Evlilik derdi çeyiz derdi bitmiyor be çilek. Annem hem bizimki marka delisi ayran muhabbeti hanikaydirigubbakcemile3 Mont falan alsam beğenmez hadi beğendi diyelim en az biraz ekleyip daha baymam lazım saten param yok bayramlık bişey almicam kendime hediye b.kuna:)
::dilcikar:sen bi yerinde dur o kdr çeyizin var :mymeka:
vazgecılmezım ne edım:hulya:çilek hiç boşa konuşma bence.
böcük bu.. vazgeçmez çeyizden :roflol: :roflol:
eregli bunlar toplam ne kadar?
haklısın yağmır valla gider alır bu böcük kafasına eserse :roflol:
kızının çeyizini hazırlıyo herhalde :)
Aynı renk iki takımmı alıyonus kıs..Kalabalık olsun ne olcakkkkineeee...Ben farklı farklı almayı tercih ederimm:umursamaz:
cnm sen anneni mi kaybettin başın sağolsun mekanı cennet olsun
evet kayınvaliden ne kdr düşünmceliymiş
kızlar demeyi unuttum size yaff.
dün akşam bayramlıklarımı aldım. etek istiyordum yeni çizmelerimle giyerim diye ama etek beğenemedim.
gri hafif parlak pantolon aldım. bide yakası fırfırlı bluzlardan aldım siyah.
öğlen kayınvalidemin yanına gittim. anlattım neler aldğmı.
içine sindimi diyo. evet dedim çok beğendim.
pek bi sevindi. akşam geçerken alırım ben mağazadan dedi.
öğlen işyerinde atıştırıp çıktım doğru ona gittim.
sevindirik oldu. herkese tanıştırdı,gelinim diye.
pek bi havalıydı tanıştırırken kaydirigubbakcemile3