Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben momentus aldım kapalıçarşıdan aldım istanbuldan.. 300 e aldım canım ...momentusun en yeni modellerindenmiş .. çok güzel duruyor yalnız tavsiye ederim bilekte çok hoş duruyor..
daha ne istiyor sonbaharım ne güzel işte fıstık gibi kız kendine bakan her daim maşallah![]()
günaydın kızlar:dance: nasılsınız . . .
çilekcim elbiseni göremedim ben ama yorumlara bakılırsa çok şık.
sonbahar cnm kutu ve sabunlar çok hoşuma gitti. çok güsel..
kızlar dün iş çıkışı nişanlım(nişanlım diyim artık bişe kalmadı nişana:kedi:) beni aldı. anneyle buluştuk. elbise alacağımız yere gittik. okadar çok çeşit varki karar veremedim.
anneme dedim sende yardımcı ol yoksa çıkamayız burdan bugünkaydirigubbakcemile3
oda bende baktık bişiler.
beyaz üzerine siyah çizgilerle şekiller var. gümüş rengi parlaklık veren çizgilerde var aralarında.boyundan bağlamalı. uzun bi elbise aldık. aslında bugün hemen foto koymayı düşünüyordum ama dün elimizde taşımayalım diye arkdşn dükkanına bıraktık. dönüştede bnm eve ters olunca yol gitmedim onlarla. onlar alıp eve gittiler. bugün gelecek elbisem. yarın foto koyarım.
elbiseden sora düşündük napalım hangi eksiğimizi alalım. gecelik sabahlık vs iç çamaşırlarınımı alalım yoksa altınlarımı alalım dedi kayınvalidem. bende dedim altınları alalım,gecelikte annemde olsun. nişanlımada alıcaz sonuçta. beraber daha iyi olur die düşündük. altın almaya gittik. gitmişken yüzükleride aldık kızlaropuyorumnanaktan 1 tane bilezik beğendim. 1 tanede çok şık bi set beğendim. yüzük-küpe-kolye olarak. veee asıl önemlisi kayınvalidemde benden önce gidip bakmış onları beğenmişkaydirigubbakcemile3 yani onunda gönlü oldu bnmde. buna çok sevindim biyandan. inş herşeyimiz böle uyumlu olur.
hoşgeldin canım oyyy elektrisz insan bütün gün ne yapacağını şaşırıyor gerçekten...
seninki sade cnım tek renk mi düşünüyorsn? benim sözlüm biraz detaycıdır gitik birlkte aldık o yüzden o pek klasiklerden hoşlanmaz gitti iki renkli beğendi işte ...
hmmm kaçırmışım ben yaa.
evet gördüm em4561 hoş bir saat.
kızlar kuyumculardan almayın sakın saatçilerden bakın