kızlar günaydınnnnmirmirmirmir
çooookk uykum var çok.mirmirmirmir
dün baya hareketli ve heyecanlıydı. eve gittim bi baktım kardşm duşta:mymeka: yani biliyo sonuçta gelince duşa gireceğimi. neyse acele ettirdim.çıktı. duş aldım çıktım. hazırlandım. artık saçımı makyajımı tamamlayacağım. karşdm abuksubuk muhabbetlerden tartışma çıkarıyo.acelem var uğraşma diyorum anlamıyor.ağlıyodum azdaha ki nişanlımda kapıda beni almaya geldi.hemen toparlandım. yemek bile yiyemeden çıktım. neymiş kıskanıyomuş beni görümcemdende ondan böle tafra yapıyomuş bana.:mymeka: sanki onu daha çok sevicem gibi. neyse önce nişanlımın evine gittik, ogiyindi yengelerine geçtik.:kedi:
amaniinn..bi kalabalıkki sormayın. hala, yenge kimler varsa öptüm hal hatır derken balkona babaların yanına geçtim, onların ellerini öptüm. ama heyecandan bayılıcam. sora atlatık otobüse doğru kız evine. veee ilk dansımızı yaptıkopuyorumnanaktan fotoda çekildik ama biraz puslu çekmiş arkdş:mymeka:
sora tabi sıra geldi oyuna:teytey: nişanlım biraz alkış yaptı sora foto çekti. oyunu sevmiyoda. foto çekme bahanesine hep dibimdeydi. saolsun ortama alışmama yardım etti görümcem. az sonra baktım kayınvalide kalkmış oyuna. dur dedim ben gidiyim bi karşılıklı oynayayım annemle. karşılıklı bir güzel oynadık. herkesin gözler bizde:kedi: nişanlım video falan kaydetmiş. bisürü foto çekti hepsinde ben varım nerdeysekaydirigubbakcemile3
dönüştede göğsünde uyumuşum. yeni beyaz gömlek almıştı dün. gömleği mahfetmişim.rimel fondoten ne varsa gömlekte:roflol: atarız makinayı yıkanır napalım dedi.
2 gibi eve bıraktı beni.çok güsel bi geceydi:asigim:
taaakiii kardşm içine edene kadar. insan bi msj atar, hbr verir. napıyon ne ediyon. tabi buldun görümceyi,gözün görmez bişey. saydıda saydı. tabi ağlattı beni. tüm heyecanımın içine ettin dedim. annemde bana hak veriyo. kızdı karşme. zaten kadın hasta, bide böle yapıyo,üzüyo. napıcam bu kızın kıskançlığıyla bilmiyorum..
anlayacağınız akşam çok eğlendik.. (kardşmi saymazsak)