eger hatırlayan varsa gecenlerde benı ıstemeye gelecekler demıstım :asigim: neyse dun gece geldıler baya kalabalıktık ve baya bıde komık bı ısteme olmus. olmus dıyorum cunku ben servıs hızmet derken ısteme olayını hıc duyamadımheyecan doruktaydı elım ayagıma karıstı rsmen herseye ragmen guzeldı. bızde de bakalım nısan ne zaman olacak bellı deıl guya erkek arkadasım askere gıtmeden olacak herkes onu kasımda gıdecek bılıyo benneyaptımki ama gıtmeme olasılıgı var ve kımse bılmıyo nasıl olacak o konu bılmıyorum bızımkıler askere gıdecek dıye verdı ve gıtmeden nısan olacak dıye ama gıtmezse ınsallah bı sorun cıkarmazlar :çok üzgünüm:
neyse hepınıze ıyı gunlerr a.s.
hayırlı olsun canım allah tamamını erdirsin.
eger hatırlayan varsa gecenlerde benı ıstemeye gelecekler demıstım :asigim: neyse dun gece geldıler baya kalabalıktık ve baya bıde komık bı ısteme olmus. olmus dıyorum cunku ben servıs hızmet derken ısteme olayını hıc duyamadımheyecan doruktaydı elım ayagıma karıstı rsmen herseye ragmen guzeldı. bızde de bakalım nısan ne zaman olacak bellı deıl guya erkek arkadasım askere gıtmeden olacak herkes onu kasımda gıdecek bılıyo benneyaptımki ama gıtmeme olasılıgı var ve kımse bılmıyo nasıl olacak o konu bılmıyorum bızımkıler askere gıdecek dıye verdı ve gıtmeden nısan olacak dıye ama gıtmezse ınsallah bı sorun cıkarmazlar :çok üzgünüm:
neyse hepınıze ıyı gunlerr a.s.
elisa ve psiqo tebrik ediyorum sizleri mutluluklar size...ve butun sozlenen, nisanlanan ve evlenmek uzere olan bayanlarimizi..........mutlu olun...
günaydın pınarım hoşgeldinn.nasılsın
iyiyim kuzucuk siz nasılsın,
h.sonu bornoz takımı aldım çeyizime özdilekden hihoyyyt
fotoğrafçı tamam kıslar
pastane işide tamam yaş pasta için
bu gün de tepsi için kurdela ile inciler alıcam
aşkımın bohçasını koymak için valiz alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?