aramıza lepide katıldı kaydirigubbakcemile5 bakalım bizim düğünler kesin peşpeşe oolur
5 ay allahtan ama bakalım nasıl geçecek ancak nisanda ya da agustosta gidecek en yakın
evet canım atlattık biz 28 e girdi nişanlım :) benim daha 1 yılım var okul bitcek dahasen erken erken yapmışın bak yüksek lisansı da bende yapmak istiyorum ama kısmet hehe bide onu beklerseeekkk:):)
aramıza lepide katıldı kaydirigubbakcemile5 bakalım bizim düğünler kesin peşpeşe oolur
ooo ben yüksek lisans yaparsam benim okul bitmez valla beklemekden sıkılır fln:) ama zaten söz verdi evlensemde gidicem
5 ay allahtan ama bakalım nasıl geçecek ancak nisanda ya da agustosta gidecek en yakın
ya birde kızlar bişey sorucam tezli yapmak daha iyi değil mi
yani senin dalını bilemicem canım ben ama ben tezli yapıyorum mühendislik okuduğumdan.
Birde tezsizler daha pahalı diye biliyorum ben
aynen lepi ben de 18 yaşında tanıdım .. ve daha üni 1. sınıfta neyin en olduğunu bilmiyorduk.. ve işte bişeyler ancak daha yerli yerine oturyor...
sonbahar tabbiki tezli yüksek daha avantajlı daha sonra master doktora devam edebiliyorsun...
aynen canım para biriktiricez bizde herşeyimiz güzel olsun istiyoruz birde aile desteği almadan yapmak istiyoruz kendi emeklerimizle bir yere gelelim
bende tezli daha iyi duymuştum. tezli düşünüyorum tezsiz ama emek vermeden yapmak gibi geliyor. iş ararkende tezin önemli oluyor zaten
aynen lepi ben de 18 yaşında tanıdım .. ve daha üni 1. sınıfta neyin en olduğunu bilmiyorduk.. ve işte bişeyler ancak daha yerli yerine oturyor...
sonbahar tabbiki tezli yüksek daha avantajlı daha sonra master doktora devam edebiliyorsun...
bu konuda beni bilgilendirdiğiniz için teşk.ler kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?