• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaklaşık 10 Aydır hayatımda biri var ve biz onunla adam akıllı hiçbir şey yapamıyoruz.

Konu ortadayken düzgün yorum yapmak yerine hemcinsinize artistlik yapmaya çalışırsanız gereken cevabı alırsınız . Bi havalar bi tafralar insanca soru sorduk . Güzel üslupla cevap verenlerde var onlara gıkım çıkmış mı ?
Kötü ne demiş sana da "tabii sen değer görmemişsin" diye saldırıyorsun?
Bu arada üyeye bakmadım bile, yorumları görüp yazdım.

Karakteri öyledir, bazıları detaylara takılmıyor veya gerçekten sizi sevmiyor da olabilir. Belli ki olamiyorsunuz zaten neyi zorluyorsunuz ?
Evlenince tartışmadan sonra iyi geceler canımlar dönmeyecek. Beş karış suratla yastığını alıp salonda yatacak ya da kavga uzayacak. Hazır mısınız bunlara

Zaten evlenip boşanan biri olarak bilmeniz gerekirdiki erkekler tripten anlamaz erkekler ince mince düşünmez bişey istiyorsan ağzınla soyliceksin nadir düşünceli romantik birine denk gelmez sizde bana çok nazlı geldiniz kusura bakmayın sizin adınıza konuşmuyorum bizlerden çok var etrafta biraz daha açık olun kavga trip yönelik davranmayin

Zaten evlenip boşanan biri olarak bilmeniz gerekirdiki erkekler tripten anlamaz erkekler ince mince düşünmez bişey istiyorsan ağzınla soyliceksin nadir düşünceli romantik birine denk gelmez sizde bana çok nazlı geldiniz kusura bakmayın sizin adınıza konuşmuyorum bizlerden çok var etrafta biraz daha açık olun kavga trip yönelik davranmayin
Konuştum canım inan kaç kere . Ondan en sonunda bu patlamam

Zaten aktivite yapmışsınız yemek de yemişsiniz üstüne bir de tatlı yemek istememiş olabilir çoğu erkeğin tatlıya bir düşkünlüğü yok, içi almamıştır.
Ama 10 aydır içtiğiniz sigarayı bilmemesi bana da tuhaf geldi. Sigara içmeyen biri olsa okey derdim.
Yine de büyük şeyler değil. Siz sanırım daha ince düşünceli, süprizli kişilerden hoşlanıyorsunuz.

Öncelikle merhaba arkadaşlar 25 yaşında boşanmış genç bir kadınım . Yaklaşık 10 Aydır hayatımda biri var. Ve biz onunla adam akıllı hiçbirşey yapamıyoruz. Dün örneğin sinemaya gittik yemek yedik dedimki tatlı ısmarliyim . Yok spor yapıcam eve gidince yok tokum . Mızmızlanıp duruyor hep böyle ve bana o yüzden erkekside gelmiyor duyguda hissedemiyorum . Mesela istiyorumki yemek söylücez hayatımdaki insan desin ki canın neler ister şunu da söyleyelim bunu da söyleyelim bunda tık yok. Afedersiniz çıktığımız zaman ne kadar ki sanki . Onun mesleği polis ve 30 yaşında.Bu olaydan sonra sinir oldum ve direk eve gittik . Sgaralarımız bitmişti dediki sgara alayım sen ne içiyordun . Ya 10 ay olmuş sen benim ne içtiğimi hala nasıl bilmezsin . İstemiyorum dedim. Arabanın kapısını sertçe vurdu gitti kendine almış bana almamış. Bastı gaza eve bıraktı beni . Bende yanına giderken ona turşu kurmuş tatlı falan yapmıştım aldım poşetimi o kapı öyle kapanmaz böyle kapanır diye sertçe vurdum eve gittim . Mesaj atmış hiçbirşry olmamış gibi eve geldim canım sonra 2 saat sonra iyi geceler canım seni kırdıysam kusura bakma diye . Ya herşeyine tamam demişim balayında polis evinde kalalım demiş tamam demişim herşeye tamam diyorum ama benim hakettiğim değer bu değil . Normalde kriterim bile değil . Boyunun kısalığı dış görünüşü odunluğu herşeyi boşvermiştim temiz çocuk namazında niyazında beni kısıtlamıyor diye ama çok doldum.
çocuğu sevmiyorsunuz sevseniz fiziksel özelliklerini sıralamazdınız kaktüs olsa gül gibi anlatırdınız. Kriterlerinde değilse neden berabersiniz?

Daha once bosanmis bir kadin olarak, tekrar hata mi yapmak istiyorsunuz? O halde iliskinize devan edin, gözlerinizi de kapatin.

Neden her şeye tamam diyorsunuz?
Daha 25 yaşındasınız ve zaten mutsuz bir evliliği deneyimlemişsiniz. Bu yaşta sevmediğiniz biriyle koştur koştur evlenmeye çalışmanızın sebebi ne? Hayatınızın hiç mi kıymeti yok?

Öncelikle merhaba arkadaşlar 25 yaşında boşanmış genç bir kadınım . Yaklaşık 10 Aydır hayatımda biri var. Ve biz onunla adam akıllı hiçbirşey yapamıyoruz. Dün örneğin sinemaya gittik yemek yedik dedimki tatlı ısmarliyim . Yok spor yapıcam eve gidince yok tokum . Mızmızlanıp duruyor hep böyle ve bana o yüzden erkekside gelmiyor duyguda hissedemiyorum . Mesela istiyorumki yemek söylücez hayatımdaki insan desin ki canın neler ister şunu da söyleyelim bunu da söyleyelim bunda tık yok. Afedersiniz çıktığımız zaman ne kadar ki sanki . Onun mesleği polis ve 30 yaşında.Bu olaydan sonra sinir oldum ve direk eve gittik . Sgaralarımız bitmişti dediki sgara alayım sen ne içiyordun . Ya 10 ay olmuş sen benim ne içtiğimi hala nasıl bilmezsin . İstemiyorum dedim. Arabanın kapısını sertçe vurdu gitti kendine almış bana almamış. Bastı gaza eve bıraktı beni . Bende yanına giderken ona turşu kurmuş tatlı falan yapmıştım aldım poşetimi o kapı öyle kapanmaz böyle kapanır diye sertçe vurdum eve gittim . Mesaj atmış hiçbirşry olmamış gibi eve geldim canım sonra 2 saat sonra iyi geceler canım seni kırdıysam kusura bakma diye . Ya herşeyine tamam demişim balayında polis evinde kalalım demiş tamam demişim herşeye tamam diyorum ama benim hakettiğim değer bu değil . Normalde kriterim bile değil . Boyunun kısalığı dış görünüşü odunluğu herşeyi boşvermiştim temiz çocuk namazında niyazında beni kısıtlamıyor diye ama çok doldum.
2. Evliliği düşünen biri olarak çok fazla şeyi alttan alıyorsunuz. Kriterler uymuyor, erkek gibi görmüyorum diyorsunuz. Huylarını sevmiyorsunuz.
Bide üstüne balayı için polis evi şu bu.
Bile bile lades bu. Niye insan boşanmak için 2. Defa evlenmeyi düşünür ki. Yaşınız çok genç. Alttan almak için hiçbir sebep yok ortada

Back