• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaklaşık 10 Aydır hayatımda biri var ve biz onunla adam akıllı hiçbir şey yapamıyoruz.

Bence bu değer vermekle ve umursamakla alakalı . Ben onun içtiği sigarayı biliyorum mesela .

Benim erkek arkadaşım da benimle ilgili bir çok şeyi bilmez. Ama değer vermediğini hiç düşünmüyorum. Ayrıca değer vermek böyle bir şey değil, hissedilen bir şey. Bana biraz abartıyor gibi geldiniz.

Ne kadar sürede bir görüştünüz peki 10 ayda ?
Sık gorusememe sebebiniz nedir genel olarak?
Yani tatlı yememesi veya sigara mevzusu bana büyük mevzular gibi gelmedi açıkçası.
Ama şimdiden balayini neden konuştunuz ve neden polis evine gidelim dedi onu anlamadım ?
Yani maddi durumumu yok nedir anlamadım polis adam sonuçta.
Ve siz niye şimdiden tamam dediniz ki ?
Daha 10 ay var ne balayı konuşması demediniz mi ?
Evlilik teklifi etti mi size de böyle şeyler konuşuyorsunuz ?

Boyle değer filan beklentileri olan biriyseniz niye tipini, boyunu, huyunu begenemdiginiz biriyle en azindan ozgur birakir diye 10 aydir oldurmaya calisiyorsunuz?
Deger önce kendinde başlar insanin, sirf evlilik olsun diye her şeye evet evet diyip hic begenmedigi biriyle evlilik yoluna girmeye calisan biri kendine o kadar da deger vermiyordur, adam niye size deger versin? Bu kiz kendine deger vermiyor ben el ustunde tutayim diyecek erkek yoktur.

Her şeyi geçtim de kısa boylu adam nasıl polis oldu onu anlamadım.😂😃

polisle olmaz zaten
ayrıca bu kadar her şeye tamam deme sebebin nedir adam mı kalmadı da her şeye okeysin
her şeye okey dediğin sürece hep kaybedersin

Bir depresyonu falan yoksa belli ki adam mıymıntı bir karakter. Siz daha baskın, aktif erkeklerden hoşlanıyorsanız bu kişiye saygınız da sevginiz de kalmaz. Ben de genelde tahammül edemem mesela. Ve işlerine gelince öyle şeyleri hatırlıyorlar, önemsiyorlar ki. Erkek olmak ince düşünmemeye bahane değil.
Kesinlikle katılıyorum ama bizim tam tersimiz düşünen kadınlarda var çok garip

Bazı arkadaşlar hangi sigarayı kullandığını bilmemesi değer vermediğini göstermez demiş ama bal gibi gösterir. İnsan sevdiği, aşık olduğu kişinin, sevdiği şeyleri, ilgi alanlarını merak eder, bilmek ister.

Burada mantık var diyeceğim, o da yok.

Ne kadar sürede bir görüştünüz peki 10 ayda ?
Sık gorusememe sebebiniz nedir genel olarak?
Yani tatlı yememesi veya sigara mevzusu bana büyük mevzular gibi gelmedi açıkçası.
Ama şimdiden balayini neden konuştunuz ve neden polis evine gidelim dedi onu anlamadım ?
Yani maddi durumumu yok nedir anlamadım polis adam sonuçta.
Ve siz niye şimdiden tamam dediniz ki ?
Daha 10 ay var ne balayı konuşması demediniz mi ?
Evlilik teklifi etti mi size de böyle şeyler konuşuyorsunuz ?
Hayır ama 5-6 ay sonrası için ciddi düşünmüştük. Benim ittirmemle genelde gidiyoruz biryere . O mesela arkadaşlarıyla da gitmez bir yere sosyal değil benim gibi .

Bazı arkadaşlar hangi sigarayı kullandığını bilmemesi değer vermediğini göstermez demiş ama bal gibi gösterir. İnsan sevdiği, aşık olduğu kişinin, sevdiği şeyleri, ilgi alanlarını merak eder, bilmek ister.

Burada mantık var diyeceğim, o da yok.
Kesinlikle katılıyorum ben arkadaşlarım olsun o olsun bilirim yani birde onunkinin mavisi yani nasıl bilemez aklım almıyor . Hep birşeyler benim ittirmemle oluyor gibi

Her şeyine tamam dediğiniz için durum bu zaten. Sırf evlenmiş olmak için evlenecekmişsiniz resmen. Duygu hissetmediğimiz adamla 10 aydır işiniz ne? Bunu erkek kadın için söylese dünyanın lincini yerdi.

Boyle değer filan beklentileri olan biriyseniz niye tipini, boyunu, huyunu begenemdiginiz biriyle en azindan ozgur birakir diye 10 aydir oldurmaya calisiyorsunuz?
Deger önce kendinde başlar insanin, sirf evlilik olsun diye her şeye evet evet diyip hic begenmedigi biriyle evlilik yoluna girmeye calisan biri kendine o kadar da deger vermiyordur, adam niye size deger versin? Bu kiz kendine deger vermiyor ben el ustunde tutayim diyecek erkek yoktur.
Kendime hep dedimki eski eşinin tipi vardıda noldu. Sessiz sakin güvenilir dindar mesleği düzgün birde özgür bırakır beni hayatıma müdahale etmez diye devam ettim hep

Kesinlikle katılıyorum ben arkadaşlarım olsun o olsun bilirim yani birde onunkinin mavisi yani nasıl bilemez aklım almıyor . Hep birşeyler benim ittirmemle oluyor gibi
Bilmemesi merak etmemesinden. On aydır birgün bile, bu kadın ne içiyor acaba diye meraklanmamis. Umurunda olmamış. İnsan komşusunun ne içtiğini bilir yahu eğer yakınsa.

Sizde de duygu yok anladığım kadarıyla. Sırf özgürlüğünüze müdahale etmiyor diye bu hımbılla devam etmeyin, sinir hastası olursunuz. Ya derdiniz mi yok? Değiştirmeye calisacaginiza, defetsenize.

Öncelikle merhaba arkadaşlar 25 yaşında boşanmış genç bir kadınım . Yaklaşık 10 Aydır hayatımda biri var. Ve biz onunla adam akıllı hiçbirşey yapamıyoruz. Dün örneğin sinemaya gittik yemek yedik dedimki tatlı ısmarliyim . Yok spor yapıcam eve gidince yok tokum . Mızmızlanıp duruyor hep böyle ve bana o yüzden erkekside gelmiyor duyguda hissedemiyorum . Mesela istiyorumki yemek söylücez hayatımdaki insan desin ki canın neler ister şunu da söyleyelim bunu da söyleyelim bunda tık yok. Afedersiniz çıktığımız zaman ne kadar ki sanki . Onun mesleği polis ve 30 yaşında.Bu olaydan sonra sinir oldum ve direk eve gittik . Sgaralarımız bitmişti dediki sgara alayım sen ne içiyordun . Ya 10 ay olmuş sen benim ne içtiğimi hala nasıl bilmezsin . İstemiyorum dedim. Arabanın kapısını sertçe vurdu gitti kendine almış bana almamış. Bastı gaza eve bıraktı beni . Bende yanına giderken ona turşu kurmuş tatlı falan yapmıştım aldım poşetimi o kapı öyle kapanmaz böyle kapanır diye sertçe vurdum eve gittim . Mesaj atmış hiçbirşry olmamış gibi eve geldim canım sonra 2 saat sonra iyi geceler canım seni kırdıysam kusura bakma diye . Ya herşeyine tamam demişim balayında polis evinde kalalım demiş tamam demişim herşeye tamam diyorum ama benim hakettiğim değer bu değil . Normalde kriterim bile değil . Boyunun kısalığı dış görünüşü odunluğu herşeyi boşvermiştim temiz çocuk namazında niyazında beni kısıtlamıyor diye ama çok doldum.
evlenmek icin evlenmeyin karsinizdakini de kendinizi de bu mutsuzluga hapsetmeyin.

Back