- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.769
- 53
- Konu Sahibi karmasikgirl98
O zaman ya karşınıza alıp konuşun olmuyorsa da ayrılın gitsin erkek mi yok koca dünyadaİşte bu bilmiyor ki hala bana hiçbirşey olmamış gibi sadece iyi geceler yazıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ya karşınıza alıp konuşun olmuyorsa da ayrılın gitsin erkek mi yok koca dünyadaİşte bu bilmiyor ki hala bana hiçbirşey olmamış gibi sadece iyi geceler yazıyor.
İşte bunda o da yok demek istediğimYani mesela karacada gördüğüm pahalı bir fincan takımını beğendim diye bir gün işten erken çıkmış benden habersiz gitmiş almış hediye paketi yaptırmış. Bu en basiti bu adam benim içtiğim sigarayı bilmesede olur
İnanın o kadar gençsiniz ki. Dışarda tanışabilceğiniz daha çok kişi karşınıza çıkacak.Sırf rahat özgür düşünceli ve güven veriyor diye devam ettim 10 ay.
Size değer vermiyor ki özenli davransın.Valla daha bi yemek sipariş veremiyor kuzum
Çekmedikleri için bu şekildeler . Ve belkide kendi değerlerini bile bilmiyorlar . Ben cıvıl cıvıl bir kadınım ama enerjimi sömüren tiplerden yoruldumBeşpara etmez herifler ordusu.bu ülkenin güzel, eğitimli, nazik kadınları gerçekten bu tipleri haketmiyor.ülkemizin kanayan yarası gerçekten.katılıyorum size sonuna kadar.daha iyisi mi gelecek sanki diye düşünüyor gibi bir havanız var.o konuda ben de iyimser olamıyorum açıkçası.verdiğiniz cevaplarla sizin de böyle düşündüğünüz anlaşılıyor zaten.bir de üyeleriniz maşallah çok umutlu hayata karşı.hemen yapıştırıyorlar seni seveni bul, aşık olduğun birini bul falan filan .ayy kolaydı o işler.biz akıl edemedik valla.
Ben çok değer gördüğüm bir evlilik yaşıyorum. Hayatımdaki erkeklerde bana hep değer verdiler. Allah dağına göre kar veriyor burada vızzıklayan sizsiniz o yüzden işte.Kusura bakmayın bunlar kriter değil tüm kadınların istediği şeyler . Siz alışmışsınız değer görmemeye ondan normalleştiriyorsunuz .
Ben onu demek istememistim. Neyse tamam siz adami sevmiyorsunuz adamda sizi umursamiyor ayrilin iste ben sizi kotulemiyorum ki durumu soyluyorum. Daha 25 yasindasiniz. Millet ilk evliligini yapiyor bu yasta biraz daha secici olmalisiniz iyice olcup tartmalisiniz ikinci evlilik icin.Hayır siz olaya tatlı ve sigara olarak bakıyorsunuz . Ama bunlar umursanmak değer vermek ve isteklerin kursağında bırakılmaması . Ayrıca tatlıyı o ısmarlasın diye bir çabam yok ben ısmarlarım dedim . O 1 öderse bende aynı şekilde 1 ödeyen bir tipim.
Hep kendimi dindar güvenilir ve çok özgür düşünceli kısıtlamıyor öyle birini bulamam diye avuttumİnanın o kadar gençsiniz ki. Dışarda tanışabilceğiniz daha çok kişi karşınıza çıkacak.
Değer algınız böyle altlardaysa demekki herkesin gözünüzde size değer veriyor görmeniz çok normalBen çok değer gördüğüm bir evlilik yaşıyorum. Hayatımdaki erkeklerde bana hep değer verdiler. Allah dağına göre kar veriyor burada vızzıklayan sizsiniz o yüzden işte.
Valla yorumlarda kimin değerleri normal kimin anormal anlaşılmış zaten çok da şey etmeyin.Değer algınız böyle altlardaysa demekki herkesin gözünüzde size değer veriyor görmeniz çok normal
Cevabı yine kendiniz vermişsiniz zaten sorun her şeye tamam demeniz.Öncelikle merhaba arkadaşlar 25 yaşında boşanmış genç bir kadınım . Yaklaşık 10 Aydır hayatımda biri var. Ve biz onunla adam akıllı hiçbirşey yapamıyoruz. Dün örneğin sinemaya gittik yemek yedik dedimki tatlı ısmarliyim . Yok spor yapıcam eve gidince yok tokum . Mızmızlanıp duruyor hep böyle ve bana o yüzden erkekside gelmiyor duyguda hissedemiyorum . Mesela istiyorumki yemek söylücez hayatımdaki insan desin ki canın neler ister şunu da söyleyelim bunu da söyleyelim bunda tık yok. Afedersiniz çıktığımız zaman ne kadar ki sanki . Onun mesleği polis ve 30 yaşında.Bu olaydan sonra sinir oldum ve direk eve gittik . Sgaralarımız bitmişti dediki sgara alayım sen ne içiyordun . Ya 10 ay olmuş sen benim ne içtiğimi hala nasıl bilmezsin . İstemiyorum dedim. Arabanın kapısını sertçe vurdu gitti kendine almış bana almamış. Bastı gaza eve bıraktı beni . Bende yanına giderken ona turşu kurmuş tatlı falan yapmıştım aldım poşetimi o kapı öyle kapanmaz böyle kapanır diye sertçe vurdum eve gittim . Mesaj atmış hiçbirşry olmamış gibi eve geldim canım sonra 2 saat sonra iyi geceler canım seni kırdıysam kusura bakma diye . Ya herşeyine tamam demişim balayında polis evinde kalalım demiş tamam demişim herşeye tamam diyorum ama benim hakettiğim değer bu değil . Normalde kriterim bile değil . Boyunun kısalığı dış görünüşü odunluğu herşeyi boşvermiştim temiz çocuk namazında niyazında beni kısıtlamıyor diye ama çok doldum.
Size değer vermiyor ki özenli davransın.
Seven insan değer verir,gösterir.
Öyle iyi geceler,günaydınla olacak şey degil.
Aklında ki kadın siz değilsiniz
Hayatıma müdahale etmiyor . Güven veriyor aramızda saygı var yani birbirimize kötü kelimeler kullanmadık hiç. Birde dindar diye devam ettim hepSiz bu adamla neden bir ilişki yaşıyorsunuz anlayamadım ben. Sevgi yok saygı yok, çekim yok, yani tam olarak neden berabersiniz?
Hayatıma müdahale etmediği özgür düşünceli olduğu için devam ettim hep sadece birde güven veren tiptiAyrılın sizin peşinzde dört dolanan herseyinizi hatırlayan birini bulun bence
Linç gelecek ama polisle askerle ilişki olmaz alayı aynı tecrübeyle sabitHayatıma müdahale etmediği özgür düşünceli olduğu için devam ettim hep sadece birde güven veren tipti