• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaklaşık 10 Aydır hayatımda biri var ve biz onunla adam akıllı hiçbir şey yapamıyoruz.

Kendime hep dedimki eski eşinin tipi vardıda noldu. Sessiz sakin güvenilir dindar mesleği düzgün birde özgür bırakır beni hayatıma müdahale etmez diye devam ettim hep

Sadece aa tipi guzelmiş diyip evlenilmez ama sadece ozgur birakir diye de evlenilmez. Tek.begenmediginiz tipi de degil ustelik boyu, huyu, hareketleri...
Özgurluk istiyorsaniz bekar kalsaniz daha ozgur olursunuz. Hic biseyini begenmediginiz birinin size verecegi ozgurluk icin evlenmeniz daha garip.

Hayır ama 5-6 ay sonrası için ciddi düşünmüştük. Benim ittirmemle genelde gidiyoruz biryere . O mesela arkadaşlarıyla da gitmez bir yere sosyal değil benim gibi .
Yani şimdiden balayına polis evine gideriz dedi sizde tamam dediniz 😂
Hala bu ilişkiye devam etme motivasyonunuz nedir bilmiyorum ama sırf ilişki yaşamak için yaşamayın bence.
Sabaha kadar burada adamı elestirebiliriz ama sizde ona tamam diyen insansınız bitirmek yerine.

Dün 2 kere bugün 2 kere aradı cevap vermedim . İnsan bir uzun mesaj atar eder tık yok
Uzun mesaj atsa istediginiz kriterlerinize uyan biriine mi dönüşecek?
Boşuna zorluyorsunuz karşınızdaki böyle biri sizde böyle birisiniz.

polisler pek de romatikliğiyle kadınlarla ilişkilerinde yaratıcı anlayışı olmalarıyla filan meşhur insanlar dğeil
benim etrafımda özgür olcam etcem diyen kadın bir kere polis astsubay bulmaz mesela

ama diyorsunuz hem özgür bırakıyo hem dindar- bu kombinasyonu arıyorum. iyi ne güzel. ama siz bir de bunun kadının üstüne düşen, ilgilenen, ayrıntıları takip eden bir versiyonunu istiyorsunuz..ne biliyim polislik pek buna uygun bir meslek deil. hani erkeklerimiz genel olarak odun orası ayrı da polisler hep daha da bi odun.

dahası anlaşamadığınız bir sürü konu var. adam içinize sinmiyor belli. arıyor açmıyorsunuz .hep ben itiriyorum diyorsunuz.

bu adamla nasıl evlilik balayı konuşabiliyorsunuz yahu?

hani illa bay mükemmeli bulun evlenin demiyorum ama her hayatınıza girenle de evlenmeyi düşünmek zorunda dğeilsiniz ki. üstelik zaten 2. evililiğiniz olacakmış. ne gerek var bu kadar içinize sinmeyen biriyle zorluyorsunuz şartları?

gezin tozun, içinize sinmiyorsa olmuyordur bırakın. ne evlenmesi?

Öncelikle merhaba arkadaşlar 25 yaşında boşanmış genç bir kadınım . Yaklaşık 10 Aydır hayatımda biri var. Ve biz onunla adam akıllı hiçbirşey yapamıyoruz. Dün örneğin sinemaya gittik yemek yedik dedimki tatlı ısmarliyim . Yok spor yapıcam eve gidince yok tokum . Mızmızlanıp duruyor hep böyle ve bana o yüzden erkekside gelmiyor duyguda hissedemiyorum . Mesela istiyorumki yemek söylücez hayatımdaki insan desin ki canın neler ister şunu da söyleyelim bunu da söyleyelim bunda tık yok. Afedersiniz çıktığımız zaman ne kadar ki sanki . Onun mesleği polis ve 30 yaşında.Bu olaydan sonra sinir oldum ve direk eve gittik . Sgaralarımız bitmişti dediki sgara alayım sen ne içiyordun . Ya 10 ay olmuş sen benim ne içtiğimi hala nasıl bilmezsin . İstemiyorum dedim. Arabanın kapısını sertçe vurdu gitti kendine almış bana almamış. Bastı gaza eve bıraktı beni . Bende yanına giderken ona turşu kurmuş tatlı falan yapmıştım aldım poşetimi o kapı öyle kapanmaz böyle kapanır diye sertçe vurdum eve gittim . Mesaj atmış hiçbirşry olmamış gibi eve geldim canım sonra 2 saat sonra iyi geceler canım seni kırdıysam kusura bakma diye . Ya herşeyine tamam demişim balayında polis evinde kalalım demiş tamam demişim herşeye tamam diyorum ama benim hakettiğim değer bu değil . Normalde kriterim bile değil . Boyunun kısalığı dış görünüşü odunluğu herşeyi boşvermiştim temiz çocuk namazında niyazında beni kısıtlamıyor diye ama çok doldum.
Ya Allah askina bu cocuk sizinle lay lay lom konusup görüsüyor. Siz bu ölü herifin umurunda degilsiniz ve siz de bunu kabul ediyorsunuz o kadar mi yokluktasiniz?

Boyunun kısalığı dış görünüşü odunluğu herşeyi boşvermiştim
Bu kadar hakir gördüğünüz biriyle evlilik ısrarı niye? 25 yaşında başınızdan bir evlilik geçmiş. Mantıklı davranıyorum diyorsunuz ama daha evlenmeden gözünüze batan bir erkeğe ne kadar tahammül edebileceğinizi düşünüyorsunuz?

Sanki beşik kertmesi gibisiniz zorla bir arada tutuyorlarmış gibi ayrılın yahu bu nedir sonra evlenirsiniz mazallah sevgisiz bir evliliğe bir de çocuk ya da vajinusmusum diye konu açarsınız

Mızmızlanıp duruyor hep böyle ve bana o yüzden erkekside gelmiyor duyguda hissedemiyorum .

Mesela istiyorumki yemek söylücez hayatımdaki insan desin ki canın neler ister şunu da söyleyelim bunu da söyleyelim bunda tık yok.

Ya herşeyine tamam demişim balayında polis evinde kalalım demiş tamam demişim herşeye tamam diyorum ama benim hakettiğim değer bu değil .

Normalde kriterim bile değil .

Hic kriteriniz degilken, bir duygu hissetmiyorken, erkeksi bile gelmeyen biri ile 10 aydir ne diye gorusup balayi planladiniz? Beklentilerinizi karsilamayan biri icin ne diye her seye tamam diyorsunuz? 18 yasinda toy olsaniz anlayacagim ama bir evlilik tecrubeniz var. Ben sizi hic anlamadim ki adama yorum yapayim.

Beşpara etmez herifler ordusu.bu ülkenin güzel, eğitimli, nazik kadınları gerçekten bu tipleri haketmiyor.ülkemizin kanayan yarası gerçekten.katılıyorum size sonuna kadar.daha iyisi mi gelecek sanki diye düşünüyor gibi bir havanız var.o konuda ben de iyimser olamıyorum açıkçası.verdiğiniz cevaplarla sizin de böyle düşündüğünüz anlaşılıyor zaten.bir de üyeleriniz maşallah çok umutlu hayata karşı.hemen yapıştırıyorlar seni seveni bul, aşık olduğun birini bul falan filan 😀.ayy kolaydı o işler.biz akıl edemedik valla.
Üyeler bazında değil de toplum bazında son 3 cümlene yürekten katılıyorum:KK53: İyi ki söyledin, hiç düşünmemişti zaten insanlar diyesim geliyor 😂

Kusura bakmayın bunlar kriter değil tüm kadınların istediği şeyler . Siz alışmışsınız değer görmemeye ondan normalleştiriyorsunuz .
Ay sen değer görmekten bi hâl olmuşsun çünkü :KK53: Konu ortadayken, sırf milleti bozucam diye artistlik yapmaya çalışıp komik duruma düşürmeyin kendinizi şu yorumlarla.

Ay sen değer görmekten bi hâl olmuşsun çünkü :KK53: Konu ortadayken, sırf milleti bozucam diye artistlik yapmaya çalışıp komik duruma düşürmeyin kendinizi şu yorumlarla.
Konu ortadayken düzgün yorum yapmak yerine hemcinsinize artistlik yapmaya çalışırsanız gereken cevabı alırsınız . Bi havalar bi tafralar insanca soru sorduk . Güzel üslupla cevap verenlerde var onlara gıkım çıkmış mı ?

Back