- 16 Ağustos 2024
- 69
- -16
- 20
-
- Konu Sahibi 1dksaygidurusu
Nasıl varlıklar bunlar yaYoo her turlu fikfik icin yazar.
İlginç gerçektenYazar tabi ki
Peki beni güzel buluyor muydu acaba?Ohooo ne diyorsun canına bile okur.
Bilmem ama sonuçta fazladan sevişilecek kadın diye yazar yani, illa beğenmesi gerekmiyor.Peki beni güzel buluyor muydu acaba?
…fake instam ordan tek seferlik fotomu atsam bi baksaniz
Elbette yazar. Sigmund Freud ne diyor. Kız ve erkek arkadaş olamaz. Sigmund Freud bir erkek kıza yaklaşıyorsa cinsellik için der.Yakışıklı ve çevresi geniş bir erkek güzel ve çekici bulmadığı bır kıza sırf cinsellik amaçlı yazar mı?
Yani yakışıklı ve çevresi varsa bulur güzel kızları onlara yazması daha mantıklı değil mi
Instadan yazar mısınız verdiğim hesabaBilmem ama sonuçta fazladan sevişilecek kadın diye yazar yani, illa beğenmesi gerekmiyor.
İlginç gerçekten
Seks varsa işin ucunda dağa taşa bile yazar yürürlerYakışıklı ve çevresi geniş bir erkek güzel ve çekici bulmadığı bır kıza sırf cinsellik amaçlı yazar mı?
Yani yakışıklı ve çevresi varsa bulur güzel kızları onlara yazması daha mantıklı değil mi
Yazamam şekerim ben insta sevmiyom.Instadan yazar mısınız verdiğim hesaba
Instadan yazar mısınız verdiğim hesaba
Yazar mısın katipcimBilmem ama sonuçta fazladan sevişilecek kadın diye yazar yani, illa beğenmesi gerekmiyor.
Ama nideeeen ss neyim alırdıkYazamam şekerim ben insta sevmiyom.
İnsta sevmediğim için hesabım yok. Eşiminki açık, o da girmez oraya pek. Biri bişey atıyo anca öyle.Yazar mısın katipcimlütfen
Bi ara atılmıştı, mavi eşarplı biraz değişik bakan kız.İnstaya cagirmak yasak. Atmak istersen buraya atabilirsin.
İnstaya cagirmak yasak. Atmak istersen buraya atabilirsin.