- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.859
- 478
- 36
- Konu Sahibi Mihrimah irem
-
rica ederim ve inşallah tekrarlamaz sağlıklı günler dilerim babanıza ama bizimki gerçekten dikkat etmedi amaaaan atın ölümü arpadan olsun verin yiyeyim alın içeyim dedi sonucu bu ama babanız sigarayıda bırakmış ne güzel insallah tekrarlamazSigara içiyordu ama hastalandıktan sonra bıraktı.. Dr sigaa tetiklemis dedi. Alkol zaten hiç kullanmıyor. Dikkat ediyoruz ins daha iyi olur. Cevabın için tskler.
Moral oldu cok sağol cevabın içim canım... O toptan bende alıyım bizde dumble la calısmaya basladık. Umarım calıstıkca acılır. Bizde kullanıyoruz kan sulandırıcı...Bir arkadaşımın babası aynı şikayetlerle hastanede yattı ve epeyce bir süre de yoğun bakımda kaldı ki doktorlar çok ümitli değildi.
Buna rağmen amca şu an eski haline döndü. En başta konışmada zorluk yaşadı, elinde hüç kaybı da vardı ama çok çalıştı. Elinde yumuşak bir top vardı onu sıkıp bırakma hareketi yapardı. Yüz ve ağız için de sakız çiğnemek iyi diye duymuştum.
Bir de doktor kan sulandırıcı verdi amcaya.
Babanız da en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Geçmiş olsun.
Moral oldu cok sağol cevabın içim canım... O toptan bende alıyım bizde dumble la calısmaya basladık. Umarım calıstıkca acılır. Bizde kullanıyoruz kan sulandırıcı...
İyi aksamlar kızlar... Babam 20 gün önce felç geçirdi. Tansiyonu bir anda 20/12 oldu konusması degısmesiyle hastaneye kaldırdık. Beynine giden bi damar tıkanmıs ve pıhtı atmıs. Yüzünde biraz degısım oldu bide cok hafif sağ tarafına vurdu. 20 günde dışardan görünür bi hasar kalmadı ama sol kolum biraz güçsüz diyor. Calısmayı denedi fakat hemen yoruluyorum diyor. Dr herhangi bir fizik tedavi vermedi ama dediğim gibi sol kolumu güçsüz hissediyorum diyor. Babam bu arada makinede calısan bi isci çanta işiyle ugrasıyor. Soracagım şu ki yakınlarınız böyle bi hastalık geçirdîkten sonra iş hayatına hemen dönebildi mi? Gücünü kuvvetini toplaması için ne önerirsin? Yiyecek olarak falan? Tansiyon hastası oldu bu hastalkkla birlikte. Okuyup cevaplayanlara simdiden tskler. Sevgiler
İyi aksamlar kızlar... Babam 20 gün önce felç geçirdi. Tansiyonu bir anda 20/12 oldu konusması degısmesiyle hastaneye kaldırdık. Beynine giden bi damar tıkanmıs ve pıhtı atmıs. Yüzünde biraz degısım oldu bide cok hafif sağ tarafına vurdu. 20 günde dışardan görünür bi hasar kalmadı ama sol kolum biraz güçsüz diyor. Calısmayı denedi fakat hemen yoruluyorum diyor. Dr herhangi bir fizik tedavi vermedi ama dediğim gibi sol kolumu güçsüz hissediyorum diyor. Babam bu arada makinede calısan bi isci çanta işiyle ugrasıyor. Soracagım şu ki yakınlarınız böyle bi hastalık geçirdîkten sonra iş hayatına hemen dönebildi mi? Gücünü kuvvetini toplaması için ne önerirsin? Yiyecek olarak falan? Tansiyon hastası oldu bu hastalkkla birlikte. Okuyup cevaplayanlara simdiden tskler. Sevgiler
Hacamat yaptırmasını şiddetle tavsiye ediyorum. İnternetten küçük bir araştırma yaparsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Sonuçlar mucizevi. Şimdi de bahar ayındayız. Tam detoks zamanı dolayısıyla hacamat için de çok uygun bir zaman.
evet bunu birçok kişi benim babamada önerdi hatta bunları yapan kişiler damar tıkanıklığı olduğu dendiği zaman farklı bölgeden yapıyorlarmış ve çok işe yarıyormuş
Her bir hastalık veya organ için belirli noktalar var sırtımızda, sorun nerdeyse o kısımlara yöneliyorlar, bir veya hastalığa göre birkaç defadan sonra rahataızlığın ortadan kalktığını söylüyor yaptıranların hepsi de. Peygamberimizin de hem yaptırdığı hem tavsiye ettiği bir uygulama olduğu için bir kat daha güveniyorum. Bu hassasiyette olan insanlara yaptırmak gerek tabi.
peki çok acıyormu bunu bende düşünüyorum ama korkuyorum açıkcası veya iz kalıyor mu ?
siz yaptırdınızmı daha önce
peki çok acıyormu bunu bende düşünüyorum ama korkuyorum açıkcası veya iz kalıyor mu ?
siz yaptırdınızmı daha önce
şu anda nasıl babanız felçli olup bu şekilde yatalak ne kadar kaldıCok cok gecmis olsun babaniz genede iyi kurtulmus insallah tez zamanda kolundaki agri da gecer
Peki yürüyebiliyor mu babam 6ay oldu fizik tedavide görüyor fakat hiç bir gelişme yok çok üzülüyormBenim dedem kalp krizi ve beyin kanamasını aynı anda geçirdi iki kez. İkisinde de felçli kaldı. İlkinde sol tarafı tamamen felçti, konuşamıyordu ama evde ufak tefek masajların yararı oldu kısa sürede atlattı. Ama maalesef ikincisinde sağ kolu tamamen felçli ve şu an konuşamıyor. Ama yediğine içtiğine çok dikkat etmesi gerekiyor. Yağlı, tuzlu, hamur işi, şeker çok zararlı olabiliyor. Haşlanmış sebze ağırlıklı beslenmeli. Tabi yemek alışkanlığını değiştirmek çok zor ama sağlık bu. Allah yardımcısı olsun çok geçmiş olaun
Babanız hangi aşamada.Peki yürüyebiliyor mu babam 6ay oldu fizik tedavide görüyor fakat hiç bir gelişme yok çok üzülüyorm
Sol tarafında felç hiç kımıldatamıuırdu şuanda milim oynatıyor yürümesi imkansız gibi geliyor anlatıyor lar bu şekilde olup ayağa kalktık diyenler duydukça bir ümit oluyoruz amaBabanız hangi aşamada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?