- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.721
- 108
- Konu Sahibi Mihrimah irem
-
Emekli canım babannnenizin durumu nasıl şu anBenim babaannem geçirdi. Belden aşağısı ve sol tarafının yetisini kaybetmişti. Yatalak kaldı bir süre.
Sizin durum çok iyiymiş geçmiş olsun. Bizimki ağır geçirdiği için birşey diyemiyorum sma makina başında ise işi emekliyse bıraksın değilse malulen ayrılsın. Çünkü elini kaptırı bişey olur allah korusun.
Maalesef hayatta değil artık. 3.kez soldan felç geçirince kalbine vurdu. Geç farkedildi geç müdehale edildiEmekli canım babannnenizin durumu nasıl şu an
Maalesef hayatta değil artık. 3.kez soldan felç geçirince kalbine vurdu. Geç farkedildi geç müdehale edildi
Kan sulandırıcı kullanıyormu. Fizik tedavi görüyormu. Muhakkak bi araştırma hastanesinin fizik bölümünden randevu alın.Sol tarafında felç hiç kımıldatamıuırdu şuanda milim oynatıyor yürümesi imkansız gibi geliyor anlatıyor lar bu şekilde olup ayağa kalktık diyenler duydukça bir ümit oluyoruz ama
Peki yürüyebiliyor mu babam 6ay oldu fizik tedavide görüyor fakat hiç bir gelişme yok çok üzülüyorm
aynisi nerdeyse tamami benim babamda makina isiyle ugrasiyor terzi ayni sekilde dili dolasmisti pihti atmisti ama iyiestikten sonra eline yumusak top tarzi bisey verdik gunde 2 saat onu sikti birde unutturmaya calisin psikolojikte oluyor 4 yil gecti arada sigarasi falan duser o elindeyken moral ve yorulmamasi onemli Allah sifa versin insallahİyi aksamlar kızlar... Babam 20 gün önce felç geçirdi. Tansiyonu bir anda 20/12 oldu konusması degısmesiyle hastaneye kaldırdık. Beynine giden bi damar tıkanmıs ve pıhtı atmıs. Yüzünde biraz degısım oldu bide cok hafif sağ tarafına vurdu. 20 günde dışardan görünür bi hasar kalmadı ama sol kolum biraz güçsüz diyor. Calısmayı denedi fakat hemen yoruluyorum diyor. Dr herhangi bir fizik tedavi vermedi ama dediğim gibi sol kolumu güçsüz hissediyorum diyor. Babam bu arada makinede calısan bi isci çanta işiyle ugrasıyor. Soracagım şu ki yakınlarınız böyle bi hastalık geçirdîkten sonra iş hayatına hemen dönebildi mi? Gücünü kuvvetini toplaması için ne önerirsin? Yiyecek olarak falan? Tansiyon hastası oldu bu hastalkkla birlikte. Okuyup cevaplayanlara simdiden tskler. Sevgiler
Amin canım çok teşekkür ediyorum.Konuyu ilk okuduğumda aklıma o geldi ancak yazıp yazmamak konusunda kararsız kalmıştım. Meğer eski konuymuş dedim ve son sayfayı okudum ama tam da düşündüğüm şey başınıza gelmiş. Allah rahmet eylesin babanıza.
Burada benzer durumda olanlara da uyarı niteliğinde olsun;
Sol tarafa inen felçler, kalbin o bölgede olmasından kaynaklı her zaman daha risklidir. O yüzden dikkat etmekte, düzenli kontrolleri yaptırmakta fayda var. Daha önce 2 tanıdığımda bu şekilde vefat etti.
Babam.Merhaba yeni uyeyim ve sir bu konu hakkinda bilgi almak icin uye oldum.. abim trafik kazasi gecirdi ve beyin kanamasi gecirdi kafatasni karnina koydular ve suan komada uyanmasni bekliyoruz ama sol tarafnda bacak ve kolunda hareketlenmeler var fakat sag tarafinda hic bisey yok hala bilincide yok sag trafta felc kalabilir . Benim soeum oldumu hic tanidgnz boylw sag tarafta felc olupta iyilesen acaba
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin Allah razi olsun insallah aminBabam.
Yarı felçler genellikle zamanla düzelir, hasar durumu yüzde 90 a kadar iyileşebilir.
Fizik tedavi ve evde yapılan hareketlerle çok kolay düzeliyor.
Hiç iyileşmese bile yarı felç gayet iyi bir yaşam standardı sunuyor insana, her şeye şükür ki nefes alıyor.
İçinizi ferah tutun, büyük bir şey atlatmış, Allah sevenlerine bağışlasın inşallah.
bna mi dednizHic bisey yok gibi yasamina devam etmeli bence yani hastayim psikolojisiyle yaşanmaz. Yedigine ictigine dikkst etsin ve siz de sikinti stres ortami olusturmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?