- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 28
- Konu Sahibi Blackcat95
Sizede çok geçmiş olsun nasıl teselli edilir bilmiyorum ama Allah gönlünüze ferahlık versin dediğiniz gibi kendi yoluma bakmak en mantıklısı sanırım zaten hala daha beni arayan gelen olmadı Allah yüreğimize serinlik versinBen tek bir kelimeye takildim ölůyü napayim!!!
Belki de o ölü diyebildigin melek seni cennet kapisindan gecirecek olan umudundur ona o cennet kapisindan gecmek icin muhtacsin belki de...
Ben de 39 haftalik bir melek annesiyim ...benim evladimin ölümünde de cok buyuk dr hatasi var ama ben allaha havale ettim canimi yakanlarin canı yansin dedim...
Benim kayin valide de her oglum dedigimde kim senin oglun der utanmaz hamzami yok sayar torunu oldugu halde... onu birak bebegim karnimda öldügü icin sefaatci olamaz diyen kayin validemdi peygamberimizin ummeti saydigi evladima sefaatci olamaz dediler onu birak evladimi kaybettim dort ay olmustu yeni dogum yapan akrabalari ile ayni anda beni oruc acmaya cagirdilar evlerine hic haberim yoktu o insanlarinda geleceginden esim buyuk oglum ve ben sadece o yeni dogmus minnacik bebege bakakaldik tuttuk kendimizi o bebege icinde can tasiyan o bebege bakakaldik sadece...
Oradan ciktik eve gelinceye dek ucumuzde agladik agladik... esim demiski her seyi bosver ben senin oglundum ben de evladimi kaybetmistim neden bizi cagirdin o el kadar bebegin yanina hic mi insafin yok...o gun o bebegi havalara atarak sevdiler optuler kokladilar yanimizda...
Cennet kusuma utanmasalar iyi ki öldü diyeceklerdi ne hirsizligini biraktilar ne de arsizligini ...
Her seyi unutmadim yutmadim o gunlerden sonra insan neyi hakederse onu yasar diyip evimde oturdum isime gucume baktim hep ileriye baktim o gunleri atlattim cok sukur ne olursa olsun kendi kendime yetmeyi ogrendim ...icimden yanmayi kan kusup kizilcik serbeti icmiscesine disaridan gulebilmeyi ogrendim sayelerinde...
Buna bile utanmadilar eltim ve kayin validem iyi toparlandin biz oglumu da diger oglunu da rezil edersin dediydik dediler... ve bu insanlar namaz kilan insanlar...
Insanda vicdan yoksa gerisi bos arkadasim yoluna bak daima ileriye esinle kendine sahip cik ...
O yuzden hep derim ki allah kullarindan merhametlidir...
....
Ciger acisi gecmez bir gun bile bitmez senin derdin sana yeter arkadasim onlar bilmezse bunu uzak dur seni geren sıkan ne varsa uzaklas al esini yanina bir dunya kur o ne demis bu ne demis ...
Her seyin en dogrusunu bilen rabbimdir ve kendi yarattigi kullarindan merhametlidir...
Basin sagolsun allah sabir versin arkadasim...