Başlık bulamadım

Başınız sağolsun.Allah size sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.eşinizin ailesi sorunlu bence ne kadar uzak dursalar o kadar iyi kafanıza takmayın mesafeyi koyun.halden anlamaları lazım.onların derdine düşecek haliniz yok bu zor zamanda.

Amin inşallah benim durumum biraz farklı gibi doktorlar bana 3ay korun sonra bi an önce hamile kalman lazım yoksa erken doğum riskin zaten var daha da artacak zaman geçtikçe diyolar ve eşim kesinlikle 2 3sene geçmeden yapmıycam diyo oraasıda farklı bir sıkıntı
O da psikolojik olarak çok etkilenmiş demek ki ... Yaşadığın şey çok acı mutlaka bir yardım almalısın . Eşin de öyle belli ki zor zamanlardan geçiyorsunuz . Ne Kv ne görümce Hiçbirini bulaştırma evine ailene . Biraz eşinle basbasa kal acını yasa .
Inşallah yeniden bu acıları unutturacak Bebeğin olur

eşinizin eli armut mu topluyor onu göremedim ben konu içinde. kendinizi bu kadar ezdirmeyin ya.
Eşim hep yanımdaydı zavallım zaten hep onlara kızdığım da ona söylerdim aramızda kalırdı şimdi onu da ne arıyolar ne soruyolar en çok ihtiyacım olduğu zaman da yanımda yoklardı diyo sadece. Eşime de tavırlı ailesi sadece bana değil cenaze onların değil benim memleketime defnedildi yüzünü göstermedim ya onları yok saydım eşimde beni susturup onların dediğini yapmadı o yüzden hastanede olanları da ben araları bozulmasın diye sonradan anlattım eşime battaniye muhabeti doğum salonunda bi odada oldu kesinlikle erkek almıyolar oraya görümcemi de bıraktı işleri için memlekete dönmüştü ki zaten eşimin yanında öyle konuşamazlar o bağırma da da annesini uzaklaştırmakla yetindi hatta sara hastası inşallah bişey olmaz dedi hep ama biz ertesi gün cenazedeyken onlar yurtta çalışıyolar gelen kurbanı kesiyolarmış

Acınızı yaşayın bağırın çağırın çığlık atın, evet gerekiyorsa kalp de kırın. Hiç kimsenin acısı üzüntüsü sizden fazla değil. Hele kv'nin zerre üzüldüğünü sanmıyorum. ''yüzüne bakıp vercektim ölüyü napıyım'' ne demek? Ya bu ne demek kafayı yedim. Başlarım battaniyesine. Başlarım whatsappına engellemesine. Acınızı yaşayın, şu günlerde kv ye ona buna kafayı takmak kızınıza saygısızlık. Başınız sağolsun, inşallah tez zamanda yeniden anne olursunuz

Eşim hep yanımdaydı zavallım zaten hep onlara kızdığım da ona söylerdim aramızda kalırdı şimdi onu da ne arıyolar ne soruyolar en çok ihtiyacım olduğu zaman da yanımda yoklardı diyo sadece. Eşime de tavırlı ailesi sadece bana değil cenaze onların değil benim memleketime defnedildi yüzünü göstermedim ya onları yok saydım eşimde beni susturup onların dediğini yapmadı o yüzden hastanede olanları da ben araları bozulmasın diye sonradan anlattım eşime battaniye muhabeti doğum salonunda bi odada oldu kesinlikle erkek almıyolar oraya görümcemi de bıraktı işleri için memlekete dönmüştü ki zaten eşimin yanında öyle konuşamazlar o bağırma da da annesini uzaklaştırmakla yetindi hatta sara hastası inşallah bişey olmaz dedi hep ama biz ertesi gün cenazedeyken onlar yurtta çalışıyolar gelen kurbanı kesiyolarmış

o zaman eşinizin olmadığı durumlarda da siz sesinizi çıkarın. kusura bakmayın ama ben size çok kızdım yani çocuk musunuz devamlı kayınvalide ne derse susup kenara çekiliyosunuz. bağır çağır bi cinnet geçir bak bakalım mumam dönüyolar mı?

o zaman eşinizin olmadığı durumlarda da siz sesinizi çıkarın. kusura bakmayın ama ben size çok kızdım yani çocuk musunuz devamlı kayınvalide ne derse susup kenara çekiliyosunuz. bağır çağır bi cinnet geçir bak bakalım mumam dönüyolar mı?
O an yapmadıklarım için inanın bende pişmanım normalde öyle pusacak bi tip değilim ama orda canımın derdindeydim sanki hep bağırışımla bağırmayı bırakın iç çekişimle kızıma acı çektirecekmişim gibi hissettim o psikoloji çok farklıydı dikişlerim patlamadığı için ucuz kurtuldum ootabut 35 kg falanmış

Zor okudum, başınız sağ olsun :KK43: Allah sabırlar versin. Şu durumda yanlış yapmış olsanız ki yapmamışsınız, alttan almaları gerekirdi. Kim yanınızda kim değil, ona bakın.

Agladim ne diyem simdi ben size.kv ve ailesi ne kadar kindarmis.siz o acinizla sinirli stresli olabilirsiniz.size anlayisli olmalari destek cikmalari gerek.esiniz hala sonra gideriz derdinde.gitmeyin onlar kuserse siz de kusun.

Dualarım seninle evlat acısını yaşamış biri olarak okurken seninle birlikte tekrar yaşadım. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin sabrını artırsın. Ben imtihanımı hakkıyla verebildiğimi düşünmüyorum. Bu yuzden pişmanlığım çok verende Rabbim alanda insanoğlu aciz kendi adıma ben çok isyankar davranmıştım. Rabbim affetsin. Üzgünüm ama sana kızdığım çok nokta oldu acıyı çeken senken hastanede bir başına bırakan bizi al diyen ailesinin yanına giden eşine sinirlendim. Saçma sapan battaniyenin derdine düşen yüzüne bakacaktım napayım ölüyü diyen kayınvalideyi adam yerine koyup hakkını helal et diye aramana sinirlendim. En net şekliyle hakkı batsın der geçerim. Lütfen sana kıymet vermeyen insanlara gereksiz yere değer verme ve hayatından çıkar. Ben eşimin ailesiyle kürtajımdan sonra aramadılar diye görüşmüyorum. Görümcemin çocuğu ameliyat oldu benimkide evlattı dedim aramadım. Ara diyen eşim olsa silerim. İç huzurun için insanlar ne der diye düşünmeyi bırak önemli olan sadece sensin aksini düşündürmelerine izin vermemelisin.

başın sağolsun canım rabbim sabır versin. üzüntünün içinde birde bunları düşünme sakın. su akar yolunu bulur. kafanı takma sakın kendine odaklan. yaşadığın acı kolay değil yaptığın her şeyi anlayışla karşılamalı herkes. yaşadığın şey evlat acısı. rabbim sana sabır versin o minik yavrunla cennetinde buluştursun inşaallah. takma hiçbir şeyi

Başınız sağolsun Canım çok zor bir olay yaşamışsın ama bu ne kadar karmaşık ne kadar zorlaştırmışsınız kendinize, bilemiyorum bende gitmezdim kv kp e. Ben sadece yaşadığınız olaylara şaştım, neden tek başınıza teslim aldınız.. Birlik yok dirlik yok. Çok yıpratmışsın kendini. Gebelik zehirlenmesi miydi normalde de tansiyon hastası mısın?

başınız sağolsun allah sabırlar versin

eşiniz evladının vefat haberini alıyor ve hastaneye yanınıza saatler sonra mı geliyor anlamadım ? evladının acı haberi gelmiş üstelik eşi hastanede bir başına ama o anasını babasını uzakta olmalarına rağmen gidip alma derdine mi düşüyor diyecek söz bulamadım :KK43:

birde kaynananızdan neden helallik istiyorsunuz ki size onca şey yapmasına rağmen çok daha büyük tepkiler vermeniz gerekirken onun sizden helallik alması lazımken . cenazeye bile gelmemişler bir daha görüşmemeniz en doğrusu

Başınız sağolsun Canım çok zor bir olay yaşamışsın ama bu ne kadar karmaşık ne kadar zorlaştırmışsınız kendinize, bilemiyorum bende gitmezdim kv kp e. Ben sadece yaşadığınız olaylara şaştım, neden tek başınıza teslim aldınız.. Birlik yok dirlik yok. Çok yıpratmışsın kendini. Gebelik zehirlenmesi miydi normalde de tansiyon hastası mısın?
Kronik tansiyon var 13 yaşımda başladılar ilaca ama zehirlenme olmadı hatta doğum gecesine kadar normaldi tansiyonum evladımı kaybettikten sonra ilaçta fayda vermez oldu. Erken doğuma ne sebep oldu bilemediler. Ayın 6snda kanamam oldu acile gittik enfeksiyn dedi yolladı öğleden sonra kendiliğinden yanma ağrı kanama geçti ama bebek kanala girmş çok afedersiniz altmdan bişey kımıldıyo diyorm ama bilemedim kızım olduğunu iki kez baktı a şağıdan acilde yara var dedi gönderdi 9u gecesi kasıklarım ağrıyodu 10u sabah çamaşırım ıslanmış biraz altıma kaçırdım zannettim akşam tekrar ıslandı belimede ara ara şiddetli ağrılar giriyodu başka bi ilçedeydik acile gittik alttan bakmam dedi bu ayda bakılmaz dedi illa bak merkezdeki ebe iki kez bakti 4gün önce deyince imzayla baktı bebek kanalda 2cm açılman var bebeğin suyu geliyo dedi merkeze yolladı orda hiç müdahale etmeden sevk vermeden kendi arabanızla karabüğe gidin burda prematüre için ne doktor ne ekipman var dedi karabükte yaptılar ciğer geliştirici iğne vesaire meğerse yara dediği açılmaymış elledikçe çocuk kanala girmiş 11i saat 18:35 de doğdu kızım 5gün aşağıda kalmış zavallım tamamen hastanenin suçu doktor gelip baksaydı böyle olmazdı sadece ebe baktı yolladı

başınız sağolsun allah sabırlar versin

eşiniz evladının vefat haberini alıyor ve hastaneye yanınıza saatler sonra mı geliyor anlamadım ? evladının acı haberi gelmiş üstelik eşi hastanede bir başına ama o anasını babasını uzakta olmalarına rağmen gidip alma derdine mi düşüyor diyecek söz bulamadım :KK43:

birde kaynananızdan neden helallik istiyorsunuz ki size onca şey yapmasına rağmen çok daha büyük tepkiler vermeniz gerekirken onun sizden helallik alması lazımken . cenazeye bile gelmemişler bir daha görüşmemeniz en doğrusu
Yok ben yanlış anlattm sanırım eşimle aramızda 1saat 15 dk var kv 30dk var yok eve çağırmışlar orda güya sakinleştircekler hızlı gitmesin vs diye annemde eşimin yanında. Sonra onlar kendi arabalarıyla gelmiş eşim bizim arabamızla sürekli yavaşlatmışlar anlayacağınız halbuki duyasıya onlar daha yakın bana çıkıp gelebilirlerdi o kız orda yanlız hani kardeşimin küçk olduğunuda biliyolar. Birde kv helallik istememin özür dilememin sebebi eşim daha çok üzüldü onu üzgün görmeye dayanamadım ertesi gün cenazeye gelmeyince pişman oldum

Ben tek bir kelimeye takildim ölůyü napayim!!!
Belki de o ölü diyebildigin melek seni cennet kapisindan gecirecek olan umudundur ona o cennet kapisindan gecmek icin muhtacsin belki de...
Ben de 39 haftalik bir melek annesiyim ...benim evladimin ölümünde de cok buyuk dr hatasi var ama ben allaha havale ettim canimi yakanlarin canı yansin dedim...
Benim kayin valide de her oglum dedigimde kim senin oglun der utanmaz hamzami yok sayar torunu oldugu halde... onu birak bebegim karnimda öldügü icin sefaatci olamaz diyen kayin validemdi peygamberimizin ummeti saydigi evladima sefaatci olamaz dediler onu birak evladimi kaybettim dort ay olmustu yeni dogum yapan akrabalari ile ayni anda beni oruc acmaya cagirdilar evlerine hic haberim yoktu o insanlarinda geleceginden esim buyuk oglum ve ben sadece o yeni dogmus minnacik bebege bakakaldik tuttuk kendimizi o bebege icinde can tasiyan o bebege bakakaldik sadece...
Oradan ciktik eve gelinceye dek ucumuzde agladik agladik... esim demiski her seyi bosver ben senin oglundum ben de evladimi kaybetmistim neden bizi cagirdin o el kadar bebegin yanina hic mi insafin yok...o gun o bebegi havalara atarak sevdiler optuler kokladilar yanimizda...
Cennet kusuma utanmasalar iyi ki öldü diyeceklerdi ne hirsizligini biraktilar ne de arsizligini ...
Her seyi unutmadim yutmadim o gunlerden sonra insan neyi hakederse onu yasar diyip evimde oturdum isime gucume baktim hep ileriye baktim o gunleri atlattim cok sukur ne olursa olsun kendi kendime yetmeyi ogrendim ...icimden yanmayi kan kusup kizilcik serbeti icmiscesine disaridan gulebilmeyi ogrendim sayelerinde...
Buna bile utanmadilar eltim ve kayin validem iyi toparlandin biz oglumu da diger oglunu da rezil edersin dediydik dediler... ve bu insanlar namaz kilan insanlar...
Insanda vicdan yoksa gerisi bos arkadasim yoluna bak daima ileriye esinle kendine sahip cik ...
O yuzden hep derim ki allah kullarindan merhametlidir...
....
Ciger acisi gecmez bir gun bile bitmez senin derdin sana yeter arkadasim onlar bilmezse bunu uzak dur seni geren sıkan ne varsa uzaklas al esini yanina bir dunya kur o ne demis bu ne demis ...
Her seyin en dogrusunu bilen rabbimdir ve kendi yarattigi kullarindan merhametlidir...
Basin sagolsun allah sabir versin arkadasim...

X