How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

yakınımın vefat ettiği gün, sevgilimin dedikleri, çok kırıldım :(

ayyy, ben okurken zor okudum, sen çekerken nasıl çekiyosun pes, allah sabır versin sana, buluttan nem kapmak diye buna deniyo herhalde, işin var senin:hulya:

Böylesine tavrını koyman lazım.
Bence araya bir mesafe koy.
Biraz burnu sürtülsün zira ihtiyacın var buna.
Böylesinin derdi çekilmez.
Naz niyaz erkeğe değil kadına yakışır ama siz maaşallah rollari değişeli çok olmuş.
Ya kendine gelmeli ya da kapı dışına gitmeli...
Aynen bunu söyle ona :oklava:

hiç olmaması gereken bi zamanda sana destek olacağına köstek olmuş sevgilin,hele bu mevzuyu 5 gün uzatmak ne demek.sana benden iyisini bulamazsın dediğinde senin her zaman daha iyisi vardır demen egosunu zedelemiş zannımca.biz tek bi olayla yorum yapamayız ama sen ciddi düşünüyorsan bu adamla ömür geçer mi otur düşün bence.şu da var erkekler basit yaratıklar ve çoğu zaman gerekli inceliği gösteremiyorlar bize karşı,çok da fazla bi şey beklememek lazım sanırım.

valla agzindan laf almis da basina dolamis resmen
ay bu ne ya!
nasil cekiyorsun cidden arkadasim tamam sevgi ask cok guzel ama insan sevdigine boyle yapar mi?
resmen kiz gibi trip atmis. valla iyi dusun derim.. ve sakin aileleri araya sokma iliskiniz boyleyken henuz.

şimdi çok seviyorum kaybetmek istemiyorum falan seni falan diyor, göz göre göre kaybetmek koyuyor diyor ama zamanında ona göre davrancak, tamam gerçekten çook ilgileniyor yeri geliyor ama o kdrla kalmıyorki :( her bir olayı büyütmesinde ben biraz uzaklaşıyorum artık :(:(:(

bu ne yaaa.kaprıs mı cekcen bencee degmezz.
haddını bıldır agırlıgını koy ılıskıye bence ıstemıosada cek gıt.onun keyfıne gore ayrılıp barısmıcaksınız heralde.kız olan sensın bunun farkında mı kendılerı.
ben olsam hıc cekemem sana tebrıkler

kızlar öyle bir çekiliyor ki bazı şeyler canını yakıyor ama mal gibi çekmeye devam ediyoruz. işte çözümler deniyoruz iyi davranıyoruz ya da sert çıkıyoruz kendimizi anlatıyoruz birgün alayacak diye sabırla ama bazen oluyor bazen başaramıyoruz. Bence bir kaç farklı şekilde anlatmayı dene...

Ayrılıp tekrar barıştığınızda ilişkinizin yoluna gireceğini felan mı düşündünüz.

Keşke barışmasaydınız çünkü çok sorunlu bir ilişkiniz varmış zaten :umursamaz:

Anlayışsız biriymiş sevgiliniz..Nezamana kadar çekeceksiniz ki :umursamaz:

evet yine bu tarz sorunlardan dolayı ayrıldık, yine o çok uzattı beni üzen laflar etti, 2hafta ayrı kaldık gene sonra barıştık düzelecek falan dedi... ama o beni kırarken tartışırken tek doğru kendi dediği lduğunu sanıyor anca bi 3-5 gün ağlatcak beni, sinir olcam sabretcem sonra sonra hatasını anlamaya başlıyor olan bana oluyor :(

Back