- Konu Sahibi izmir_bursa
-
suskun sultancımm, uzaktan bakıldığında sanırım sizde bunu beklerdiniz bir erkekten bunu duymak bile güzel değil mi? "seni seçtiysem sen doğru insansın senden daha iyisi yoktur "demek.. fakat szi neden ısrarla benden daha iyisi vardır diyorsunuz ... ben onu anlamadım.. siz biraz uzak duruyorsunuz gibi.. sanki sevgi yok gibi....
yaklaşımlarınız benim çok iyi anlaştığım ve yakın arkadaşlrımın burcu olan aslan burcu olduğunuzu sezdim ... demişsin,
başak burcuyum sevgilimde yay... ona benden de iyisi vardır deme ihtiyacı hissettim çünkü sadece ona hitaben demediğimi anlasın istedim. akrabam ölmüş, seni seviyorumu uyuşuk dedim diye bana kızan birisi, brz anlayışlı ol dediğimde git daha anlayışlısını bul, benden anlayışlısı var mı bak bakalım diyebiliyorsa herkesten daha anlayışlısı iisi vardırı haketmiştir bence. Asıl kızdığım işin özü, kendini bu kdr iyi görmesi çok hoş olmayan şekilde söylemesi. ondan olduğu kdr benden de iyisi vardır sözünü özellikle senden iisi var gidip bulcam tarzı anlaşılmasın diye söyledim, herkesten diye vurguladım, benden de iyileri var ama ben senden daha ii birisini sevebilcemmi bakalım, ben bulmuşum bulcağımı arayışa girmem, bunu anlatamıyorum işte
hayırlısı artık zamana bıraktım, haftaya finallerim var ztn onlara çalışıyorum şuan beni etkilememeli ama o 5 gün yedi bitirdi beniben de hiç geri adım atmadım haklı olduğunu düşünmüyorum... hayırlısı artık, şu fialler bi geçsin bakalım ciddi ciddi düşüncem ama o zamanda insanın kızgınlığı geçiyor zamanla, inş doğru bi karara varırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?