How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

yakınımın vefat ettiği gün, sevgilimin dedikleri, çok kırıldım :(

izmir_bursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
79
0
86
İzmir
Merhaba arkadaşlar,
yine sevgilimle bir tartışmadan sonra burada yazıyorum rahatlatıyor brz hem yazmak hem yorum almak :) çok kırgınım erkek arkadaşıma, geçen cuma günü akrabamız (annemin kuzeni) vefat etti 42-43 yaşındaydı, o gece erkek arkadaşımla konuşuyorduk ben üzgünüm ve çok yorgunum, artık telefonu kapatıcaz o hadi öptüm çok seviyorum dedi , ben de çok seviyorum dedim amaaa çok seviyorumu uyuşuk söylemişim, dedim normaldir böyle bir günde gülmemi bekleme moralim bozuk kötüyüm, neymiş efendimm ben de ölümü gördüm ama sana böylemi davrandımm, anneannem vefat ettiğinde hep ii konuştum, hep seni mutlu etmeye çalıştım falan.... dedim ii güzel zamanında evet öyle davrandın ama senden hiç öyle bi beklentim yoktu aksine beni aramak zorunda hissetme nasıl rahat olacaksan öle davran demiştim . Neyse, uzattı iyice sankii günleeerceeee soğuk durmuşum falan daha vefat ettiği gece yaa ailem bursada ben izmirde yalnızdım ayrıca, birtek seni seviyorumu uyuşuk dedim diye kızdı bana, çok kızdım ama sabırla bağırmadan brz anlayışlı ol lütfen dedim demez olaydım, bak bakalım etrafına benden anlayışlısı var mı, git daha anlayışlısını bul falan dedi daha vefat ettiği gece ya senağlama ben de böyle benden anlayışlısı varmı deme sakın herzaman herkesten anlayışlısı da iyisi de vardır dedim, senden de benden de. bunun sonu yok herzaman daha iisi vardır dedim. bunu da demez olaydım nasıl dermişim böyle birşey bu ayrı uzadı. Ya ona senden iyisi var demedim, benden anlayışlısı yok etrafta demesine kızdım herzaman daha iisi vardır herkes için geçerli bu.. ama iice takıldı buna, güle güle o zaman daha anlayışlısını bul, daha iisini bul, ayrıl o zaman falan tam 5!!!!!! gün sürdü bu konu, deliye döndüm. akrabamızın vefat ettiği gün neyden bahsediyorsun ya ne sebeple kızıyorsun uyuşuk dedim diye kızılırmı yazıklar olsun dedim, ona da çooooooooooooook kırılmış özür beklemiş benden, ben de sözümün arkasındayım ölüm bu, o kdr önemli bi durumda sen benden anlayışlısı yok, seni seviyorumu uyuşuk dedin muhabbeti yapıyorsun dedim. herzaman herkesten iyisi vardır sözünü sakın bi daha deme dedi her seferinde çok kez, ama ben hep üstüne aynen öyle söyledim ama senden iisi var onu aricam gibi değil üstüne basa basa vurguladım senden de benden de iisi var 100 yıl öncede böyleydi 100 yıl sonrada böle olcak önemli olan elindekinin değerini bilmek diye 5 gündür anlatıyorum ama yok değişien bişi. 3yıldır çıkıyoruz şimdiden böyleyse ( hemen her tartışmamızda saçma sapan şeyler bulup uzatıyor) evlenince aileler işin içine girince nolcak çok korkuyorum, bana güven vermiyor bu tutumları senağlama

Çok uzun oldu sanırım arkadaşlar sabrınız için teşekkürler :)

Ooohooooo nasıl çekiyorsun sen bunu yıllardır. Tebrikler. Nasıl da anlayışsız biri. Allah kimseye göstermesin. Hala bunun muhabbetini yapıp bir de senden özür dilemeni bekliyorsa böyle bir adamla hiçbir yere varılmaz. ıyi düşün sonra hayatını zindana çevirir bu.

başlarda güzeldi sonra ocak ayında ayrıldık barıştık , artık daha çok korkuyorum buşekilde işin içine aileler girince nasıl anlaşılcak diye, ufak bişeyi büyütüp uzatıp ağırkonuşabiliryor çok üzülüyorum sonra :( ama hakkını yiyemem iyi olduğunda çok iyi birisi, çok seviyor sevgisini gösteriyor bunları söylemeden edemem ama işte bunlar onun pireyi deve yapmasına abartıp uzatmasına engel değil, nasıl davranıcam çok kararsızım :( ben istemiyordum işte herkesten iyisi var demeni söylemesen ne olcaktıki diyor, tmm hoşlanmamış olabilir ama 5 gün açıkladım sabırla ya insaf herkes için geçerli bu falan filan.... :(:(:( çok canım sıkılıyor çok ayıp geliyor, sonradan özür diledi vefat ettiği gece söyledikleri için ama hemen ertesi günü konu açıldığındaa ölüm bu durgun olmam normal dediğimde bnmde anneannem öldü bizde gördük ölümü ama öyle olmadık diyor, buna deliriyorum, sonrada savunmak için değil kendi yaptığımı senden beklemek hata o yüzden söylüyorum bunu diyor ama ne gerek var yaa, sanki haftalarcaa surat astım daha ilk gün uyuşuk konuşmuşum... özür diliyor arkasından sözde hatasını açıklıyor ben senden kendi yaptığım gibi bişi beklemiştim ölüm anında hatam senden öle bişi beklemek diyor amaaa ben de gördüm ölümü ben öylemi davrandım demeyi ihmal etmiyor, dokunuyor bu:(

Anlayışsız bir insanı bundan sonrasında anlayışlı biri haline dönüştüremezsin. Anlamıyorsa anlamıyordur..Yapacak bir şey yok.. Benim gözlemlediğim bu malesef.

sanırım bir insanın huyunu değiştirmek dünyanın en zor şeyi...
benden anlayışlısı var mı git bul demiş,bu sözün bir benzerini ben de erkek arkadaşımdan duydum...
bendeki özelliklerin daha fazlasını başkasında bulabilceni sanıyosan hiç durma git çık başkasıyla işler nasıl yürüyormuş gör dedi... yani demek istediğim kendilerini hep en iyi özelliklere sahip sanıyolar...
benden iyisini bulamazsın diyerek egolarını tazeliyorlar...
sen haklısın bu konuda insanın ruh hali her zaman her dk aynı olamaz ki...

Erkekler sanki gittikçe daha bir nazlı daha bir anlaşılmaz oluyor bunu görüyorum çevremde, hayatımda...
normal bir vakite söylesen neysede, acılı olduğun bir günde çok üstüne gelmiş canım.. maşallah çok olgunsun anladığım kadarıyla.. bence sen hiçbirşey olmamış gibi davran artık yeterince uzamış bile.. o da ister istemez düzelecek yani..

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, her tartışmamız benzer şekillerde uzuyor, hep düzelecek diye bekliyorum ama artık gerçekten üzülüyorum, işin içine aileler girince daha çok sorun çıkar zamanla iş ciddiye binecek falan, işte o zaman da bu tarz davranışları olursa diye korkuyorum :( gerçekten yoruldum bişeyi günlerce anlatmaktan, 5 kez anlatayım 10 kez anlatayım razıyım ama 5 gün sürdü yaa. bana diyor ben seni en iyisi seçtim en iyisi sensin ama senden öyle bişi duyamıyorum, yaa tabikii sevdiğim için yanındayım ii olduğun için burdayım herzaman daha iisi olsa bile ben seni seçtiysem gözüm görmez diğerleri beni ilgilendirmez diyorum ama yook anlamıyor, o benim için en iisi derken ben demiyormuşum. Sen de yanlış söylüyorsun o zaman dedim benden de kat kat iyiler vardır, olsun benim için öylesin diyor, aynısını benden de duymak istiyor

zor bir durum.. bence sizi çok seviyor çok hassas bir erkek demek ki? su grubu erkekler mesala babamda öyledir. çok kırılgandır. vurgulamadan bile incine bilir... yanlış cümle kurmuşsun sanırım yanlış anlamadıysam "senden de benden de daha iyileri var "demek ... kimsenin kabul edebileceği bir cümle değil takılmıştır bu cümleye.. sizi kaybetmekten kortuğu için sizden daha farklı bir cümle beklemiş olabilir... aslında bu da sizin tercihiniz siz a derken o b anlıyorsa gerçekten anlaşmanız zordur gibi görülüyor :((
uzaktan bakıldığında sanırım sizde bunu beklerdiniz bir erkekten bunu duymak bile güzel değil mi? "seni seçtiysem sen doğru insansın senden daha iyisi yoktur "demek.. fakat szi neden ısrarla benden daha iyisi vardır diyorsunuz ... ben onu anlamadım.. siz biraz uzak duruyorsunuz gibi.. sanki sevgi yok gibi....

yaklaşımlarınız benim çok iyi anlaştığım ve yakın arkadaşlrımın burcu olan aslan burcu olduğunuzu sezdim ...

Son düzenleme:
anladigim kadariyla erkek arkadasiniz fazlasiyla nazli ve dusuncesiz biri.
sizin akrabanizin vefat ettigi ve moralinizin bozuk oldugu bir gecede sizi teselli etmek moral vermek yerine gereksiz yere ustunuze gelmis. bana cok sacma geliyor boyle sebeplerden kavga etmek ya, yok seni seviyorum u uyusuk soylemissin de, bilmem ne.. sanki kavga etmeye bahane ariyormus gibi geldi. yaslarinizi yazmamissin bir de, hani eger erkek arkadasin 18-20 falansa, bu yaslarda olgun davranislar bekleme kendisinden.

bi erkeğin de bu kadar lafı ağdalaştırması ne gıcık bişey
iyi çekiyosun
ben okuken tıkandım valla
kapris tirip hele böyle zor bi günde
çocuk mu büyüteceksin böyle arkadaşım

bunlardan önce asıl üzüldüğüm, yakınımızın vefat ettiği gece seni seviyorumu uyuşuk söyledim diye bana kızması, anlayışlı ol brz dediğimde git daha anlayışlısını bul demesi, ertesi gün özür diledi ama o gece, gece 2 ye kdr tartıştık, millet canıyla uğraşıyor babasını kaybetmiş senin dediklerine bak yazıklar olsun dedim en sonunda, özür diledi ertesi gün ama 3dk geçiyor ben ölüm bu brz durgunum diyince bende gördüm ölüm ama öylemi davrandım diye çıkışıyor sonrada bunu kendi yaptığımı senden beklemem hataydı onu belirtmek için söyledim diyor. ne olursa olsun, insan ben böyle davrandım ama die vurgulamamalı ya defalarca heleki böyle bir konuda hiç vurgulanmamalı :(

ben 22 erkek arkadaşım 23 yaşında, ben üniversite 3 o 4. sınıf arkadaşlar , artık daha olgun düşünüp davranılması gerekir, bu da beni çok korkutuyor, güvenemiyorum ailelerle tanışınca bi sorun çıkarsa alttan almayıp iyice büyütecek diye:(

evet daha çok gençsiniz... malesef erkekler askerden gelince olgunlaşırmış... çocuk gibi davranmış gerçi...aynı şehirdemisiniz. farklı şehirlerde yaşıyorsanız. bir birinizin ruh durumuna bilemezsiniz .... o hangi ruh halinde siz hangi ruh halindesiniz.. iyice yakından tanımadıkça da evlenmeyi düşünmeyiin. adımalarınızıda ona göre atın...
sevginizin boyutu önemli seviyormusunuz? yüzüne baktınızda ne düşündüğünüz önemlii ..

aynı şehirdeyiz evet hemen hemen hergün 15-20 dk da olsa görüşmeye çalışıyoruz, o arkadaşının abisinden çok etkilenmiş sevgilisi senden daha iyisini buldum diyerek çocuğu terketmiş, bu sözümde onu çok etkilemiş herzaman herkesten daha iyisi vardır sözüm. Ama yakınımın annemin kuzeni kendisi vefat ettiği bi gün saçma bişiden bana kızıp anlayış istediğimde git daha anlayışlısını bul bak bakalım benden anlayışlısı var mı diyorsa herkesten daha iyileri herzaman vardır sözü çok yerinde bence, bu ne onu kırmak adına ne hakaret gibi bişi, kendini bu kdr iyi görmemeli insan ona kızdım. akrabamızın 10 yaşında çocuğu babasız kaldı ben buna üzülüyorum o nelere takılıyor, özür dilese bile geçmiyor çok hayal kırıklığına uğradım tamam hep abartırdı ama böyle bi konuda ondan hiç beklemezdim. şu 1 haftada soğudum gibime geldi ona karşı, üstelik haziran temmuz gibi 3-4aylığına yurtdışına gidecek, biz yüzyüzeyken anlaşamıyoruzdaa arada o kdr mesafe varken , yurtdışı olduğu için bnm kıskançlıklarım tedirginliğimde cabası nasıl anlaşacağız bilemiyorum artık :(:(

suskun sultancımm, uzaktan bakıldığında sanırım sizde bunu beklerdiniz bir erkekten bunu duymak bile güzel değil mi? "seni seçtiysem sen doğru insansın senden daha iyisi yoktur "demek.. fakat szi neden ısrarla benden daha iyisi vardır diyorsunuz ... ben onu anlamadım.. siz biraz uzak duruyorsunuz gibi.. sanki sevgi yok gibi....

yaklaşımlarınız benim çok iyi anlaştığım ve yakın arkadaşlrımın burcu olan aslan burcu olduğunuzu sezdim ... demişsin,

başak burcuyum sevgilimde yay... ona benden de iyisi vardır deme ihtiyacı hissettim çünkü sadece ona hitaben demediğimi anlasın istedim. akrabam ölmüş, seni seviyorumu uyuşuk dedim diye bana kızan birisi, brz anlayışlı ol dediğimde git daha anlayışlısını bul, benden anlayışlısı var mı bak bakalım diyebiliyorsa herkesten daha anlayışlısı iisi vardırı haketmiştir bence. Asıl kızdığım işin özü, kendini bu kdr iyi görmesi çok hoş olmayan şekilde söylemesi. ondan olduğu kdr benden de iyisi vardır sözünü özellikle senden iisi var gidip bulcam tarzı anlaşılmasın diye söyledim, herkesten diye vurguladım, benden de iyileri var ama ben senden daha ii birisini sevebilcemmi bakalım, ben bulmuşum bulcağımı arayışa girmem, bunu anlatamıyorum işte:(

suskun sultancımm, uzaktan bakıldığında sanırım sizde bunu beklerdiniz bir erkekten bunu duymak bile güzel değil mi? "seni seçtiysem sen doğru insansın senden daha iyisi yoktur "demek.. fakat szi neden ısrarla benden daha iyisi vardır diyorsunuz ... ben onu anlamadım.. siz biraz uzak duruyorsunuz gibi.. sanki sevgi yok gibi....

yaklaşımlarınız benim çok iyi anlaştığım ve yakın arkadaşlrımın burcu olan aslan burcu olduğunuzu sezdim ... demişsin,

başak burcuyum sevgilimde yay... ona benden de iyisi vardır deme ihtiyacı hissettim çünkü sadece ona hitaben demediğimi anlasın istedim. akrabam ölmüş, seni seviyorumu uyuşuk dedim diye bana kızan birisi, brz anlayışlı ol dediğimde git daha anlayışlısını bul, benden anlayışlısı var mı bak bakalım diyebiliyorsa herkesten daha anlayışlısı iisi vardırı haketmiştir bence. Asıl kızdığım işin özü, kendini bu kdr iyi görmesi çok hoş olmayan şekilde söylemesi. ondan olduğu kdr benden de iyisi vardır sözünü özellikle senden iisi var gidip bulcam tarzı anlaşılmasın diye söyledim, herkesten diye vurguladım, benden de iyileri var ama ben senden daha ii birisini sevebilcemmi bakalım, ben bulmuşum bulcağımı arayışa girmem, bunu anlatamıyorum işte:(

eğer gerçekten seviyosanız bu sorun değil bunlar çözülür bazı insanların karakterleri alttan almak değildir herkeste böyle bi yapı yoktur ya suyuna inin yada suyunuza indirin 3 yıldır birbirnizi azda olsa karakterlerinizi anlmaışsınızdır sevgiden öte yok seviyorsan çözüm çok

senin erkek arkdaşın sen cenaze evindeyken o tamamen başka hayal alemlerdeymiş o zaman :D

Başak burcu tamamen mantığıyla hareket ediyordur. yani o doğru yaptığına inanıyorsa doğrudur. tabi ki...

yay insanı çok ilgiç ? bri karışıklık olmasın akrep felan olmasın:d ... şaka bir yana anlaşamıyorsan veya ortak bir nokta da buluşamıyorsan kendini üzmemen gerekir.. bu konular ciddi konular bize laf düşmez sanırım :d çünkü aklı başında bir bayansın.. sen kendin için en doğru kararı verirsin zaten...
şimdi biz seni farklı bir yöne yönlendimeyelim... kıyaslamak başkasıyla feci birşey. birde ben böyle yaptım sen böyle yaptın muhabbeti amanın :)))

Son düzenleme:
hayırlısı artık zamana bıraktım, haftaya finallerim var ztn onlara çalışıyorum şuan beni etkilememeli ama o 5 gün yedi bitirdi beni :( ben de hiç geri adım atmadım haklı olduğunu düşünmüyorum... hayırlısı artık, şu fialler bi geçsin bakalım ciddi ciddi düşüncem ama o zamanda insanın kızgınlığı geçiyor zamanla, inş doğru bi karara varırım :(

hayırlısı artık zamana bıraktım, haftaya finallerim var ztn onlara çalışıyorum şuan beni etkilememeli ama o 5 gün yedi bitirdi beni :( ben de hiç geri adım atmadım haklı olduğunu düşünmüyorum... hayırlısı artık, şu fialler bi geçsin bakalım ciddi ciddi düşüncem ama o zamanda insanın kızgınlığı geçiyor zamanla, inş doğru bi karara varırım :(

eminim doğru kararı bulursun madem sınavların var çok fazla takmamaya çalış sevgilinin tavırları yanlış olsada ikinizde sevmediğinizden öyle konuşmamışsınız belli onun için zamana bırak çözülür inş.

Back