- 22 Nisan 2008
- 518
- 12
- 118
- Konu Sahibi diclem3555
-
evet moral bozmak yokkısa dönem mi yapcak askerliğini:44:
bizde askerlik yok çok şükür o bitti ama malum düğün yapmak zor iş
Selamlarr
Galiba aranızda en geç nişanı olan benim hatta benden önce hem nişan hem düğün yapcak bile var anladığım kadarıyla
Bizde aslında bu yaza evlenmek istiyorduk ama şartlar elvermedi gelecek yaza kısmet olursa
Şubatta söz yaptık bu yazada nişanımızı yapacagız kısmet olursa
Sözü aile arasında yaptık yaklaşık 15kişiydik erkek tarafı uzaktan geldiği için extra hiçbişey yapmadık sadece bohça yaptık söz bohçası çok fazla detayı olmayan damada ve bana
Nişanımızda 70-80 kişi olucaz yaklaşık yerimizi tuttuk ailemizin çogu ve erkek tarafı şehirdışından geldiği için yemekli yapıcaz
İnşallah hayırlısıyla mutlu mesut halledeiz
ffundaa
selam tatlım hayırlı olsunn
düğünün nezaman? birde birçok şeyini kendin yapmışsın ya anlatsana neler yaptın nasıl yaptın ve fotograflarını fln eklese bizde fikir edinelim bende kendim yapmayı düşünüyorum
Düğünümde 16 haziranda arkadaşlar =)
lisans mezunu canım sözlüm, müfettiş... ama biliyosun şimdi kura çekiyolar, 4 yıllık üni. mezunu olması yetmiyor malesef ki
Kızlar oncelıkle hepınız sayfama topiğime hoşgeldiniz :) uzun suredır bu forumda nişan bölümüne bakamadım. Nısanlandım. 10.12.2012 de nısanlandım. Mayıs 15 gibi düğünümüz olcak. Hersey ıstediğiniz gibi olur inş. Herşeyin başı sabır kızlar :)
Kıızz benmde nişanım o gün =))
hadi ya hiç haberim yok bizim baya oldu askerden geleliçok şükür atlatmışız ozaman
selamlarr kızlarr :) 8 aylık nişanlı biri olarakk yardım etmeye açığımm :)
eğer aklınıza takılan bişe olursa sormaktan çekinmeyinn
şimdiden hayırlı uğurlu olsunnnn
o zaman ilk soru benden gelsinn:))
damat beye götürdüğünüz bohçaların içinde neler vardı?
bir kaç kişinin traş takımı vb. kişisel bakım ürünlerini, tıpkı geline alınan gibi küçük sandıklara koyup götürdüklerini gördüm. siz nereye koydunuz bu mlazemeleri?
Eki Görüntüle 650077 Eki Görüntüle 650079 Eki Görüntüle 650096 Eki Görüntüle 650077 Eki Görüntüle 650079 Eki Görüntüle 650096
Arkadaşlar denedim resim yüklemeyi bakalım becerebildiysem buyrun =)
hepsini sayimm sanaa :) öncelikle orta boy çekmeli valiz aldım içine koydum bütün bohçalarıı :)
içlerinde ise; iç çamaşırı, atlet, çorap, pijama , terlik, kemer, cüzdan, gömlek, kravat, traş makinesi, bi de evden havlu, lif flnn :) hatırladıklarımm bu kadarr :)
bunları kategorilere göre bohçaladıkk ayrı ayrı valize yerleştirdik:) valizede kurdale geçirdik götürdükk :)
ben de nişan bohçasını valize koymayı düşünüyorum.
ne kadar detaylı işler değil mi, ne kadar emek vermişsiniz. Eminim emeğinize de değmiştir.
Biz sözde de bohça yapmıştık, adetlerimiz biraz teferruatlı malesef... sözde ayrı- nişanda ayrı bohça yapıyoruz.
bu bana gelen bohça:
Eki Görüntüle 650355
bu sözde dağıtılan, kayınvalidemin yaptığı söz şekerleri...
Eki Görüntüle 650356
bu da bizim erkek tarafına götürdüğümüz damat söz bohçası:
Eki Görüntüle 650357
Kızlar hepsi çok güzel bunları ellerinize sağlıkk...bizde de hem söz hem nişan bohçası var eve geçtiğimde eğer gönedrebilirsem söz bohçalarımızı gönderirimm nişan için birazck daha zman varr =))
Bende erkek nişan bohçasına sandık mı alsam dedim...sora şöyle düşündüm benm babam mobilyacı özel el oymalı bi sandık mı yaptırsam bilemedmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?