• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Yakın zamanda nisanlanacaklar gelin bakayım buraya:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlar oncelıkle hepınız sayfama topiğime hoşgeldiniz :) uzun suredır bu forumda nişan bölümüne bakamadım. Nısanlandım. 10.12.2012 de nısanlandım. Mayıs 15 gibi düğünümüz olcak. Hersey ıstediğiniz gibi olur inş. Herşeyin başı sabır kızlar :)

Selamlarr :3:

Galiba aranızda en geç nişanı olan benim hatta benden önce hem nişan hem düğün yapcak bile var anladığım kadarıyla :1:

Bizde aslında bu yaza evlenmek istiyorduk ama şartlar elvermedi gelecek yaza kısmet olursa:16:

Şubatta söz yaptık bu yazada nişanımızı yapacagız kısmet olursa :34:

Sözü aile arasında yaptık yaklaşık 15kişiydik erkek tarafı uzaktan geldiği için extra hiçbişey yapmadık sadece bohça yaptık söz bohçası çok fazla detayı olmayan damada ve bana:16:

Nişanımızda 70-80 kişi olucaz yaklaşık yerimizi tuttuk ailemizin çogu ve erkek tarafı şehirdışından geldiği için yemekli yapıcaz :34:

İnşallah hayırlısıyla mutlu mesut halledeiz :34:

ffundaa

selam tatlım hayırlı olsunn :34:

düğünün nezaman? birde birçok şeyini kendin yapmışsın ya anlatsana neler yaptın nasıl yaptın ve fotograflarını fln eklese bizde fikir edinelim bende kendim yapmayı düşünüyorum :34:

Öncelikle bohçaları ben süslendim nişanlımın bohçasına bond çanta koydum mesela damatlık şeklinde yaptım ceketi papyonu düğmeleri vs. , sonra el çiçeğimi kendim yaptım menekşe ve papatyalarla tutma yerine boncuklar yapıştırdım , takı kurdelalarını ismimizin baş harfleriyle süsledim ve nişan tepsimi makasımı aynı şekilde yine kurdelalar boncuklar ve kelebeklerle süsledim =) üyeliğim yeni oldugu için resim paylaşamıyorum canım

Düğünümde 16 haziranda arkadaşlar =)

Kızlar oncelıkle hepınız sayfama topiğime hoşgeldiniz :) uzun suredır bu forumda nişan bölümüne bakamadım. Nısanlandım. 10.12.2012 de nısanlandım. Mayıs 15 gibi düğünümüz olcak. Hersey ıstediğiniz gibi olur inş. Herşeyin başı sabır kızlar :)

sevgili ev sahibimiz o halde sen bize yol göster, nasıl geçti nişanın fotograf isteriz:)

Kıızz benmde nişanım o gün =))

oh oh.. ne mübarek günmüşşş:)

hadi ya hiç haberim yok bizim baya oldu askerden geleli :34: çok şükür atlatmışız ozaman :34:

bence de canım iyi ki yapıp gelmiş, ben şimdi kara kara düşünüyorum, sözlüm elim ayagım gibidir benim 8 yaşımdan beri ayıptır söylemesi :17: yüzümdenki ufacık bir ifadeyi anlar, gidince yapayalnız hissetmekten korkuyorum.

selamlarr kızlarr :) 8 aylık nişanlı biri olarakk yardım etmeye açığımm :)
eğer aklınıza takılan bişe olursa sormaktan çekinmeyinn:42::42:
şimdiden hayırlı uğurlu olsunnnn :46::46:

selamlarr kızlarr :) 8 aylık nişanlı biri olarakk yardım etmeye açığımm :)
eğer aklınıza takılan bişe olursa sormaktan çekinmeyinn:42::42:
şimdiden hayırlı uğurlu olsunnnn :46::46:

o zaman ilk soru benden gelsinn:))
damat beye götürdüğünüz bohçaların içinde neler vardı?
bir kaç kişinin traş takımı vb. kişisel bakım ürünlerini, tıpkı geline alınan gibi küçük sandıklara koyup götürdüklerini gördüm. siz nereye koydunuz bu mlazemeleri?

o zaman ilk soru benden gelsinn:))
damat beye götürdüğünüz bohçaların içinde neler vardı?
bir kaç kişinin traş takımı vb. kişisel bakım ürünlerini, tıpkı geline alınan gibi küçük sandıklara koyup götürdüklerini gördüm. siz nereye koydunuz bu mlazemeleri?

hepsini sayimm sanaa :) öncelikle orta boy çekmeli valiz aldım içine koydum bütün bohçalarıı :)
içlerinde ise; iç çamaşırı, atlet, çorap, pijama , terlik, kemer, cüzdan, gömlek, kravat, traş makinesi, bi de evden havlu, lif flnn :) hatırladıklarımm bu kadarr :)
bunları kategorilere göre bohçaladıkk ayrı ayrı valize yerleştirdik:) valizede kurdale geçirdik götürdükk :)

Bende büyük boy valiz aldım bunun içine gömleklerini kravatlarını ayakkabısını pijama setini(röpdeşambır ve 3 takım pijama) koydum. Sonra ayrı bir bohçaya iç çamaşırlarını havlusunu seccade ve takkesini koydum , bir tane bakım seti için deri bakım kutusu hazırladım içinde duş seti , traş seti , sabunu , manikür seti vs bi sürü şey vardı , birde bon çanta hazırladım damat şeklinde süsleyip onun içinede şarjlı diş fırçasını,traş makinesini parfümünü ve diğer bakım malzemelerini koydum canım , bu hazırladığım dört parçayıda tüllerle süsledim valizin ortasında dört etrafından tül geçirip orada toplayıp gül şekli verdim ve boncuklarla süsledim , dier çantalarıda aynı şekilde süsledim

kızlar cevapların tamamını okuyamadım kusura bakmayın lütfen. ben martın sonu gibi nişanlanacağım bir de nikahım kıyılacak. hiçbir hazırlık yok henüz. ben çok korkuyorum bu sorumluluktan evlilikten... sizde korkuyormusunuz?

$2013-02-01 02.10.42.jpg $2013-02-01 02.10.51.jpg $2013-02-01 02.12.37.jpg $2013-02-01 02.10.42.jpg $2013-02-01 02.10.51.jpg $2013-02-01 02.12.37.jpg

Arkadaşlar denedim resim yüklemeyi bakalım becerebildiysem buyrun =)

hepsini sayimm sanaa :) öncelikle orta boy çekmeli valiz aldım içine koydum bütün bohçalarıı :)
içlerinde ise; iç çamaşırı, atlet, çorap, pijama , terlik, kemer, cüzdan, gömlek, kravat, traş makinesi, bi de evden havlu, lif flnn :) hatırladıklarımm bu kadarr :)
bunları kategorilere göre bohçaladıkk ayrı ayrı valize yerleştirdik:) valizede kurdale geçirdik götürdükk :)

ben de nişan bohçasını valize koymayı düşünüyorum.

ne kadar detaylı işler değil mi, ne kadar emek vermişsiniz. Eminim emeğinize de değmiştir.:nazar:

ben de nişan bohçasını valize koymayı düşünüyorum.

ne kadar detaylı işler değil mi, ne kadar emek vermişsiniz. Eminim emeğinize de değmiştir.:nazar:

aynenn :)
hazırlamak bile o kadar heycanlı kii :) süslemek bohçaları kapatmakk :)
açarken onun yüzündeki heycanı mutluluğu görmekk hepsine değerr :nazar::nazar:

darısı sana olsun inşallahh :26:

Biz sözde de bohça yapmıştık, adetlerimiz biraz teferruatlı malesef... sözde ayrı- nişanda ayrı bohça yapıyoruz.

bu bana gelen bohça:

$IMG-20121107-WA0001.jpg

bu sözde dağıtılan, kayınvalidemin yaptığı söz şekerleri...

$IMG-20121105-WA0007.jpg

bu da bizim erkek tarafına götürdüğümüz damat söz bohçası:

$20121027_194920.jpg

Kızlar hepsi çok güzel bunları ellerinize sağlıkk...bizde de hem söz hem nişan bohçası var eve geçtiğimde eğer gönedrebilirsem söz bohçalarımızı gönderirimm nişan için birazck daha zman varr =))

Bende erkek nişan bohçasına sandık mı alsam dedim...sora şöyle düşündüm benm babam mobilyacı özel el oymalı bi sandık mı yaptırsam bilemedmmmm

Kızlar hepsi çok güzel bunları ellerinize sağlıkk...bizde de hem söz hem nişan bohçası var eve geçtiğimde eğer gönedrebilirsem söz bohçalarımızı gönderirimm nişan için birazck daha zman varr =))

Bende erkek nişan bohçasına sandık mı alsam dedim...sora şöyle düşündüm benm babam mobilyacı özel el oymalı bi sandık mı yaptırsam bilemedmmmm

değişik olur aslında.. ama kız çeyizi gibi olmasın sakın, yada sen siyah mobilyadan çok oymalı olmayan bi sandık yaptırabilirsin belki canım.

Back