- Konu Sahibi diclem3555
su tarihi netlestirirsek yakın zamanda nisanlancaklar arasına giricem bir aya kdr diyoruzda Allahım su belirsizlikler beni öldürecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su tarihi netlestirirsek yakın zamanda nisanlancaklar arasına giricem bir aya kdr diyoruzda Allahım su belirsizlikler beni öldürecek
Canım bi ara düğünüm için orayı çok istedim ama sonra vazgeçtik , çok masraf olacağı için fuzuli bulduk açıkçası , sempatik bir kır düğünüm olacak inş 16 haziranda =) nişan içinde perşembe günü halit paşa ile görüşmeye gideceğiz.
düğün için nerye karar verdiniz canım?
anladıgım kadarıyla semt olarak birbirimize yakın yerlerde oturuyoruz biz kesemize göre kır dügünü yapabilecegimiz bi yere denk gelmedik henüz. belki senin anlaştıgın yer bizim duymadıgmız bi yerdir?
Canım kusura bakma yeni cevap verebiliyorum . Düğün için tuttuğumuz yer Avcılar - Ambarlıda Huzur Bahçesi çok büyük bir alan değil güzel şirin bir bahçe minimize edilmiş bir kır düğünü yani =) Davetli sayımız az olunca isteklerimizi en iyi karşılayan yer oldu , umarım güzel geçer =) Nişan içinde Halit paşayı tuttuk perşembe günü 26 ocak günü için =) Şimdi nişan kıyafetimi belirlemek bohça , davetiye ve nişan hediyeleri kısmı kaldı =) Heyecanlıyım =)
kolay gelsin canım:)
biz henüz karar veremedik, sultan sarnıca gittik 100 kişi için 8 bin fiyat çıkardılar
çok çoook fazla geldi.
Topkapı sosyal tesisleri olacak büyük ihtimalle bizimki de.
ben de daha bakmadım nişn kıyafeti filan off offf...[/QU
çok fazla bencede.. senin ne zmandı cnm nişanın ? Yarın bakabiliriz nişan kıyafetine umarım hemen beğenirim =)
kolay gelsin canım:)
biz henüz karar veremedik, sultan sarnıca gittik 100 kişi için 8 bin fiyat çıkardılar
çok çoook fazla geldi.
Topkapı sosyal tesisleri olacak büyük ihtimalle bizimki de.
ben de daha bakmadım nişn kıyafeti filan off offf...[/QU
çok fazla bencede.. senin ne zmandı cnm nişanın ? Yarın bakabiliriz nişan kıyafetine umarım hemen beğenirim =)
biz de mayıs-haziran gibi düşünüyoruz cnaım. eger açıkhava bi mekan bulursak haziranda olur ama kapalı salon olursa, haziranı beklemeye pek de gerek yok diye düşünüyorum :)
biz de mayıs-haziran gibi düşünüyoruz cnaım. eger açıkhava bi mekan bulursak haziranda olur ama kapalı salon olursa, haziranı beklemeye pek de gerek yok diye düşünüyorum :)
Daha vaktin varmış cnm bulursun inş gönlünce , benim yaklaştı çokk 26 ocak =)
çok şanslı kardeşin var ne güzel :)kızlar merabalar yardıma ihtiyacım var kızkardeşimi istemeye gelecekler söz kesilecek ve sözden sonrada nişan olacak nişan büyük bir ihtimal evde aile arasında olcak. nişan için pasta yaptırıcam kardeşime süpriz:))))) bide nişan tepsisi hazırlamak istiyorum bu konuda yardım edermisiniz nerden nasıl bulabilirim internetten baktım yastık olayını beğenmedim nişan tepsisi makası istiyorum
kızlarr nişan fotoğraf çekimini kız mı üstleniyor erkek mi nişanı kız yapıyor aaama arkdaşlarımın studyo fotograf çekimini erkek ödedi hep sizceee ?
Canım ben evde istiyodum esasında ama evimiz küçük olduğu için sığamazdık , yoksa isteme söz nişan hepsini bi seferde çıkarıcaktım =)
20/25 kişilik pasta için mi 120 tl dediler :44: Çok masraflıymış ama ben geçenlerde kardeşimin doğum günü için pasta yaptırdım. 20 kişi için 2,5 ya da 3 kilo olmalı dediler 60 tl tuttu. Belki nişan için denildiğinde üzerindeki süslemelere göre falan ücret ekliyorlardır. Bende kurabiye ve pasta bir arada düşünüyorum. Elin yatkın mı canım böyle pasta falan güzel yapabiliyorsan neden olmasın.