• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Yakın zamanda nisanlanacaklar gelin bakayım buraya:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
su tarihi netlestirirsek yakın zamanda nisanlancaklar arasına giricem :1: bir aya kdr diyoruzda Allahım su belirsizlikler beni öldürecek:9:

Canım bi ara düğünüm için orayı çok istedim ama sonra vazgeçtik , çok masraf olacağı için fuzuli bulduk açıkçası , sempatik bir kır düğünüm olacak inş 16 haziranda =) nişan içinde perşembe günü halit paşa ile görüşmeye gideceğiz.

düğün için nerye karar verdiniz canım?
anladıgım kadarıyla semt olarak birbirimize yakın yerlerde oturuyoruz biz kesemize göre kır dügünü yapabilecegimiz bi yere denk gelmedik henüz. belki senin anlaştıgın yer bizim duymadıgmız bi yerdir?

Son düzenleme:
düğün için nerye karar verdiniz canım?
anladıgım kadarıyla semt olarak birbirimize yakın yerlerde oturuyoruz biz kesemize göre kır dügünü yapabilecegimiz bi yere denk gelmedik henüz. belki senin anlaştıgın yer bizim duymadıgmız bi yerdir?

Canım kusura bakma yeni cevap verebiliyorum . Düğün için tuttuğumuz yer Avcılar - Ambarlıda Huzur Bahçesi çok büyük bir alan değil güzel şirin bir bahçe minimize edilmiş bir kır düğünü yani =) Davetli sayımız az olunca isteklerimizi en iyi karşılayan yer oldu , umarım güzel geçer =) Nişan içinde Halit paşayı tuttuk perşembe günü 26 ocak günü için =) Şimdi nişan kıyafetimi belirlemek bohça , davetiye ve nişan hediyeleri kısmı kaldı =) Heyecanlıyım =)

Canım kusura bakma yeni cevap verebiliyorum . Düğün için tuttuğumuz yer Avcılar - Ambarlıda Huzur Bahçesi çok büyük bir alan değil güzel şirin bir bahçe minimize edilmiş bir kır düğünü yani =) Davetli sayımız az olunca isteklerimizi en iyi karşılayan yer oldu , umarım güzel geçer =) Nişan içinde Halit paşayı tuttuk perşembe günü 26 ocak günü için =) Şimdi nişan kıyafetimi belirlemek bohça , davetiye ve nişan hediyeleri kısmı kaldı =) Heyecanlıyım =)

kolay gelsin canım:)
biz henüz karar veremedik, sultan sarnıca gittik 100 kişi için 8 bin fiyat çıkardılar:53:
çok çoook fazla geldi.
Topkapı sosyal tesisleri olacak büyük ihtimalle bizimki de.
ben de daha bakmadım nişn kıyafeti filan off offf...

biz henüz karar veremedik, sultan sarnıca gittik 100 kişi için 8 bin fiyat çıkardılar:53:
çok çoook fazla geldi.
ben de daha bakmadım nişn kıyafeti filan off offf...[/QU

çok fazla bencede.. senin ne zmandı cnm nişanın ? Yarın bakabiliriz nişan kıyafetine umarım hemen beğenirim =)

çok çoook fazla geldi.
ben de daha bakmadım nişn kıyafeti filan off offf...[/QU

çok fazla bencede.. senin ne zmandı cnm nişanın ? Yarın bakabiliriz nişan kıyafetine umarım hemen beğenirim =)

biz de mayıs-haziran gibi düşünüyoruz cnaım. eger açıkhava bi mekan bulursak haziranda olur ama kapalı salon olursa, haziranı beklemeye pek de gerek yok diye düşünüyorum :)

kızlar merabalar yardıma ihtiyacım var kızkardeşimi istemeye gelecekler söz kesilecek ve sözden sonrada nişan olacak nişan büyük bir ihtimal evde aile arasında olcak. nişan için pasta yaptırıcam kardeşime süpriz:))))) bide nişan tepsisi hazırlamak istiyorum bu konuda yardım edermisiniz nerden nasıl bulabilirim internetten baktım yastık olayını beğenmedim nişan tepsisi makası istiyorum
çok şanslı kardeşin var ne güzel :)
annem nişan tepsisi için bana şık bi tepsi aldı hediye olarak...süsleri var...bende kurdele tülhazır çiçek bi iki bişey alıp tepsiyi bozmayack bi yapıştırıcı ile yapıştırıcam onlaarı...hazır gelin dama bebeği veya kumrular varya onlardan alıp koyarım dedim...bide bulursam istiridye kabukları...artık hangisi olursa karar vericem birine...

kızlarr nişan fotoğraf çekimini kız mı üstleniyor erkek mi nişanı kız yapıyor aaama arkdaşlarımın studyo fotograf çekimini erkek ödedi hep sizceee ?

şartmı fotoğraf çektirmek ? biz hiç düşünmedik bunu

Canım ben evde istiyodum esasında ama evimiz küçük olduğu için sığamazdık , yoksa isteme söz nişan hepsini bi seferde çıkarıcaktım =)

ah bu bir arada olanlar yokmu çok düşündürüyo beni nasıl olur ne olur diyee. inşallah hakkımızda en hayırlısı olur yaa :)

Selam bizde 1-2 aya kadar düşünüyoruz. Ama daha sözümüz yok 1-2 hafta içinde söz nişan yapalım istiyoruz ilk başta isteme yaparız yüzük takarız sonraki haftada nişan yaparız diye düşünüyoruz ama daha tam tarih belli değil ocak sonu gibi aileler biraraya gelip tarih konuşulacak :31: benimde hiçbir fikrim yok bohçalar konusunda falan aslında yavaş yavaş fikir edinsem hoş olcak :26:

mrh kızlar benimde nasipse bir ay sonra nişanım olacak müzik bulamıom hareketli sslow dans nişan tepsisimi yazdıgımı karar veremedim yardımmmmmmmmmmmmm:26:

kızlar benim nişanımda şubatın ilk haftası olacak.. düğün yeterince görkemli, kalabalık ve masraflı olacağı için nişanı daha sadece aile arasında evde düşündük ve sadece 1. derece yakın akrabalar olacak..20-25 kişi de anca oluruz..sıcak samimi bir ortam olacak:) Yalnız bir şey soracağım kızlar..nişan pastasını hazır mı almalıyım yoksa internetten güzel bir tarif bulup kendimiz mi yapsak ona karar veremedim..nişan pastasına da 120 tl dediler..bu konuda çok kararsızım..bir de nişan kurabiyeleri aslında ben onları düğün için düşünmüştüm ama kardeşim nişanda da nişan kurabiyesi versek mi misafirlere dedi..o konu da da kararsız kaldım açıkçası bir yandan aslında hoş olur diyorum ama bir yandan da zaten gelenler 1. derece akrabalar gerek var mı ki diyorum ikilemde kaldım açıkçası hem pasta hem de kurabiye konusunda..bana yardımcı olursanız çok sevinirim..:)

20/25 kişilik pasta için mi 120 tl dediler :44: Çok masraflıymış ama ben geçenlerde kardeşimin doğum günü için pasta yaptırdım. 20 kişi için 2,5 ya da 3 kilo olmalı dediler 60 tl tuttu. Belki nişan için denildiğinde üzerindeki süslemelere göre falan ücret ekliyorlardır. Bende kurabiye ve pasta bir arada düşünüyorum. Elin yatkın mı canım böyle pasta falan güzel yapabiliyorsan neden olmasın.

Nişanma çok az kaldı kızlarr =) Ben son hazırlıklardayım şuan sizler ne alemsiniz ?

benim nişan tarihim 28 nisan.... ama ben hiç bir hazırlık yapmdım:2:

20/25 kişilik pasta için mi 120 tl dediler :44: Çok masraflıymış ama ben geçenlerde kardeşimin doğum günü için pasta yaptırdım. 20 kişi için 2,5 ya da 3 kilo olmalı dediler 60 tl tuttu. Belki nişan için denildiğinde üzerindeki süslemelere göre falan ücret ekliyorlardır. Bende kurabiye ve pasta bir arada düşünüyorum. Elin yatkın mı canım böyle pasta falan güzel yapabiliyorsan neden olmasın.

dilim başına 6 TL'de canım anca 120 TL oluyor tabi üzerindeki süslerinde etkisi olabilir:):)

kızlar birşey sorucam. ben nişanı 20 kişi civarında gelen yakın akrabalarla nişan yapacağımı söylemiştim. Gelenler misafirlere ve uzakta olup da gelemeyenlere yakınlarımıza badem şekerli süslü kutu yada kavanozlardan vermek istiyorum. nişan kurabiyesi verecektim ama hatıra olarak kalsın diye küçük kutular aklıma geldi..sizce nasıl fikir? ayrıca kendim yapmayı düşünüyorum daha hoş olur diye:D:D aslında birkaç tane resim ekleyip fikir almak isterdim ama resimleri ekleyemedim :P

Back